Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Agia Galini

Reviews en beoordelingen Agia Galini Kreta

Vakantiebeoordelingen Agia Galini

Agia Galini Kreta - Foto 110 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini Kreta - Foto 26 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini Kreta - Foto 37 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini | Zuid Kreta Griekenland 048 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini Kreta - Foto 130 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini | Rethymnon Kreta | Foto 6 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini | Zuid Kreta Griekenland 018 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini Kreta - Foto 24 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini | Zuid Kreta Griekenland 063 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini Kreta - Foto 39 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini | Zuid Kreta Griekenland 006 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini | Rethymnon Kreta | Foto 9 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Agia Galini

jolanda
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 0 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Ons 2de thuis. Komen er al 13 jaar. Ga nooit meer ergens anders naar toe, dan Agia Galini. Heerlijke Raki.!


Leny en Karel
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Wij hebben in september 2021 een echt heerlijke vakantie gehad in Zuid Kreta. Het kleine plaatsje Agia Galini en Hotel Neos Ikaros waren onze bestemming. Wat een heerlijk hotel. Ruime superior kamer op de 3e etage, grote badkamer en idem balkon met prachtig uitzicht. Een fijn zwembad met prima poolbar, heerlijk ontbijt met lekker vers brood. Rond het zwembad voldoende beschutting van bomen. Een plaatsje om te blijven genieten. Klein maar wat was het oer-gezellig. Zelfs de eerste twee weken van september bruiste het nog volop. Langs het strand voldoende locaties voor een verfrissing of versnapering. Taverna's en café's in overvloed. Het achterland is met auto mooi uit te kammen. Hou je van door de bergen rijden.... nou hier kan je je hart ophalen. Erg mooi gebied met verrassend vaak perfecte wegen.Op vrijdag en zaterdag leuke markten in de buurt (met auto). Pareltjes van plekjes waar je even kunt neerzakken. Dankzij Jorgos en zijn mensen hebben wij genoten. Efcharistó poly.


Aad v Dop
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Agia Galini heeft onze verwachtingen overtroffen, wat een leuk en gezellig plaatsje. Leuke tavernes en Cocktail Bars waar het goed vertoeven is we hebben er van genoten. De wandeling naar Agios Georgios is een aanrader om dit te doen, je moet wel fysiek in orde zijn want het is redelijk zwaar.


Maimouni najoua
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Zeer vriendelijke mensen service je wordt bediend met een glimlach. Wel jammer dat de stranden met stenen zijn zou leuker zijn moesten de stranden met zand voor de kinderen. We zijn 2 jaar geleden geweest ik moet zeggen we waren allemaal zeer tevreden.


Jan Smit
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Gezellig dorpje met tal van leuke tavernes en cafes.


Ron
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Agia galini is een prachtig mooi dorp tegen een helling gelegen. Heel veel tavernes en restaurantjes !!! Aardig strand en zo veel moois in de weide omgeving . Mensen ontzettend aardig en ti's er niet duur .. Mooiste dorpje van kreta ...


A. Daniels
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Heerlijk dorp met geweldige sfeer. Geen massa toerisme. Een plek om tot rust te komen. En een heerlijk briesje.


G. Efde
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Onlangs ben ik met mijn vriend voor de eerste keer naar Kreta geweest. Ik ben echt verrast dit de vriendelijkheid van de nemen op Kreta, met in het bijzonder van de bewoners van Agia Galini. Het is een prachtig diep met uitzicht over de baai. Het dorp heeft vele restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Ook 's avonds kun je je er prima vermaken ineen van de barretjes. Het strand is ook erg mooi. Het bestaat uit twee delen. Ook zijn er veel taverna's te vinden. Enig 'nadeel' is dat het dorp een sterke ligging heeft, evenals het strand. Mensen die minder goed ter ben zijn, kunnen hier last van ondervinden.


Jos & Denise
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Na een tiental vacanties in Agia Galini is het daar telkens weer thuiskomen. Zeer vriendelijke mensen, keuze te over aan goede en prijsvriendelijke restaurantjes waarvan Onar er toch nog wat bovenuit steekt. wij komen werkelijk tot rust in deze prachtige omgeving.


Jannet de Vries-Zweep
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Agia Galini, een mooi vissersplaatsje aan de Zuidkust van Kreta. Wij zijn er vanaf 2008 geweest en helemaal verliefd geworden op dit prachtige plekje. De mensen, de restaurantjes. Gezellig druk maar niet te toeristisch. Iedereen komt daar voor hetzelfde. Rust, zon en vrijheid. De omgeving met de stille bergdorpjes, de mannen op het terras van een kafenion, schapekuddes, kleine strandjes, de markt in Mires en Timbaki, de bergen. Voor ons een paradijsje. Het is dan voor ons een bittere pil dat wij dit jaar door persoonlijke omstandigheden er niet kunnen komen.


fam. Tukker
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
geweldige vakantie gehad op een van de mooiste plekjes van kreta


Sander
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zeer gezellige badplaats waar van alles te doen is.


Vantieghem Marina
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een heel gezellig traditioneel vissersdorp, vriendelijke mensen, lekker eten en geen massa toerisme. Gewoon heel goed !!!


J. van den Berg
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Charmant dorpje stijl tegen een heuvel op gebouwd. Het heeft veel restaurantjes en een weids uitzicht over de baai. Er zijn veel trappen dus minder validen zullen hier last van ondervinden.


rosanna
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
voor ons één van de mooiste dorpjes in Kreta, waar nog de typische griekse sfeer hangt... druk als je wil, maar ook gezellig rustig... lekker eten, mooi stranden.. we gaan zeker terug


Cardoen Marga
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Agia Galini... het 'welcome back home' bord aan 't begin van het dorp is hier meer dan op zijn plaats! Het is als thuiskomen! Het leven gaat hier rustig zijn gang! Na vijf keer daar te mogen verblijven, zijn we nog steeds bekoord door de mensen en het prachtige Agia Galini niet voor niets 'de parel van kreta' genoemd!!! Heel veel restaurantjes waar je heel lekker, en goedkoop kan eten! De kleine hotelletjes waar je in de watten gelegd word! Omgeving super!!! Alleen maar lovende woorden voor! Wij gaan zeker terug dit jaar!


Patty de Man
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Echt toeristenplaatsje! Oke, het is geen Chersonissos of Malia, maar het is wel echt ingericht op toeristen. Het is een niet al te groot vissersplaatsje, wat tegenwoordig voornamelijk leeft op het toerisme. Het is niet superdruk, maar wel levendig in de zomermaanden. In het voor- en naseizoen is er weinig te doen! Wij troffen wel enkele tavernes en souvenirswinkels open in mei, maar niet veel. Toch vond ik de sfeer er in mei beter dan in augustus, het leek in mei niet heel erg toeristisch en trok vooral Griekse dagjesmensen. Het was voor mij een flinke tegenvaller toen ik er in augustus terugkwam. Het strand is oke, maar niet heel bijzonder. Het plaatsje ziet er wel leuk uit, zo tegen de heuvel opgebouwd en met het kleine haventje. Kortom, het is leuk voor een dagje of een paar dagen, maar langer zou ik niet willen blijven, er zijn veel plekken op Kreta met een prettigere en meer Griekse sfeer.


aafje depondt
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
ik ga al 11 jaar naar a galini,ik vind het een heel mooi dorp die niet alleen toeristisch is maar ook nog het leven van de Kretenzers toont.Ge hebt er alles voor een toffe vakantie en het is een ideale plaats om vandaaruit de omgeving te bezoeken. er zijn heel goede tavernas en het aanbod van winkeltjes is ook ok,een aanrader voor mensen die iets meer willen dan een strandvakantie in een all in hotel. ik heb al veel mensen er naar meegenomen en iedereen vind het daar fantastisch


cardoen
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Agia Galini: dat is voor ons : thuiskomen! De kleine hotelletjes, de restaurantjes waar je heerlijk kan eten, nog het echte Griekenland kan proeven! Na nu al vier keer in Agia Galini vakantie te nemen, worden we al een beetje opgenomen in de gemeenschap! Mensen zijn ontzettend gastvrij! Aan het strand super!!! Er is geen enkel minpuntje te vinden ! voor ons het paradijs!!! Agia Galini is gewoonweg super!


miets wiersma
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
gezellig plaatsje, met veel leuke restaurantjes en winkeltjes. Wel veel hoogteverschil! Omgeving is prachtig, auto huren aanrader...


Doetie
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
In sept voor het eerst geweest in Agia Galini. Leuke plaats, compact en overzichtelijk. alles bij de hand. wel redelijk steil, maar dat is in griekenland niet ongebruikelijk. Fijn strand, wat wordt afgeschermd door de bergen. geen drukke weg langs het strand en das wel ongebruikelijk. veel keuze in strandtentjes en restaurants. Agia Galini is een leuke plaats en een goede uivalsbasis om een andere kant van Kreta te ontdekken.


Jannet de Vries-Zweep
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Agia Galini is ons...uis. Wij gaan er al een aantal jaren naar toe en als wij thuis komen hebben wij al weer heimwee. Vorm ons is het thuiskomen. Het vriendelijke stadje, de vriendelijke mensen, de leuke winkeltjes en de gezellige restaurantjes. Wij hebben vorig jaar een verblijf gehad in een appartementje gelegen in een olijfboomgaard. Heel knus en comfortabel. De omgeving is schitterend. Prachtige dromerige bergdorpjes waar het leven stil lijkt te staan. Voor ons is Agia Galini ons thuis.


A. Roso
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Agia Galini is een leuk vissersdorp in het zuiden van Kreta gelegen aan de Libische zee. Het is niet overstroomd met toeristen. Verwacht geen Chersonnissos (gelukkig) Vanuit Agia Galini kun je leuke tochten maken met de auto. Bijv. de bergen in, naar Plakias, Matala, Spili, de opgraving van Festos, Prevelli etc etc. Maar ook Rethymnon is goed te doen. Het strand is een zand/kiezelstrand niet te groot maar voldoende plaats en langs het strand leuke restaurantjes. Ook voor de avond zijn er veel restaurants waar je heerlijk kunt eten. Mijn favoriet Tatso Mundo. Na het eten nog even lekker wat drinken in een comfortabele stoel is ook goed! Appartementen Ariadne via Sunweb is zeer goed, niet luxe maar je hebt alles en het is schoon. Een familiehotel bovenin Agia Galini met dus een prachtig uitzicht over Agia Galini. Ook het bijbehorende restaurant is erg goed. Moeder en zoon in de keuken en zij bereiden heerlijke Griekse gerechten.


Nel Wientjes
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Voor ons is het echt thuis komen, de hartelijkheid en gastvrijheid van de bewoners valt als een warme deken over ons heen. De verse vis die je geserveerd krijgt is de beste van heel Kreta. De mensen zijn trots op hun keuken. Wij hebben ons 35 jarige huwelijks feest met familie en vrienden bij Akrogiali gevierd, alles kon en niets was te gek. Je kan er ook heerlijk wandelen in de omgeving. Voor ons is het de plek bij uitstek en dat op maar 3,5 uur vliegen. Wij zeggen Agia Galini doen.


Ronny Lyna
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Schitterende levendige en prachtig badstadje, een van de mooiste plaatsen an Griekenland!


Tineke Gresnigt
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij vonden het een heerlijke plek om vanuit daar een gedeelte van Kreta te ontdekken. Dit hebben we gedeeltelijk met een scooter en met een auto gedaan. Genoeg plekken om te gaan zien en heerlijke strandjes om tussen door even aan te doen. Agia Galini is een gezellig niet te druk vissersdorpje zonder discotheken maar met genoeg restaurantjes en winkeltjes ook langs het strand. Goed ter been moet je wel zijn(of je moet alles met de auto doen)want het dorp is tegen een berg aan gebouwd. De bewoners waren vriendelijk en gastvrij, helemaal niet opdringerig. Wij logeerden in een het gezellige familiehotel Areti wat ook een aanrader is!


Roxanne
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wat een geweldig dorpje! Een dorpje voor de echte Griekenland liefhebber. Leuke restaurantjes en kleine winkeltjes! Een mooi strand met gezellige strandtentjes, vooral bij so far so good. Altijd erg gezellig en wat een eten...super! Agia Galini heeft een plaatsje in mijn hart!


Jan Van Geel
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Agia Galini is een zeer gezellig (vissers)dorpje met veel kleinschalige hotelletjes, bars and restaurants. Een mooi relatief klein zandstrand met nog veel mooiere kleine an grotere zand/keien stranden binnen het uur te bereiken. De mensen van Agia Galini zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. De omgeving is prachtig en goed weer is (bijna) verzekerd. Sinds wij hier 15 jaar geleden de eerste keer kwamen zijn we elk jaar 1 of 2 keer terug (juni, september, oktober) geweest en zelden een dag bewolking, laat staan regen. Amerikaanse vrienden die met ons Agia Galini bezochten verwoorden het als volgt: waarom zou iemand naar Hawai willen gaan als je naar Agia galini kan gaan !


Paulette Tacx
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heel gezellig vissersdorp.


Nel vd Meer
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Fantastisch Dorp, het is voor ons echt thuis komen.Wij zitten overdag altijd bij de strandtent van Giannes en Silvia ( Arcrogiali)Overdag gaan we daar heerlijk uitgebreid eten. Giannes zorgt altijd dat er verse vis voor ons is. Hij adviseert ons altijd wat die dag allemaal vers is. Zijn moeder kan ook heerlijk koken. In het dorp zijn ook tal van restaurants die erg goed zijn. De omgeving is heuvelachtig met schitterende baaien.Een auto huren is daarom ook een aanrader. De mensen in deze streek zijn heel gastvrij en de sfeer is heel gemoedelijk.Voor ons staat Agia Galini op 1.


s van den berg
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
wij zijn er van 20 aug tot 30 aug geweest,en we hebben het er super leuk gehad,wij zaten in areti hotel,tevens een super beniening,het is een super mooie plek om heen te gaan.je kan er erg goedkoop eten,en natuurlijk erg lekker


H de graaf
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Net terug hebben het zo geweldig gehad hotel areti was geweldig gastvrij en schoon gegeten in onar restaurant aan de haven geweldig een 10 voor de service en het eten was geweldig zeker om nog een keer terug tegaan


Paul Hanne
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig in één woord! Zélfs zo erg dat we er zelf iets begonnen zijn: neem eens een kijkje! www.agiagalini.be


A. Kroen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Fantastische plaats, aardige mensen, mooie omgeving en een grote keus uit verschillende restaurantjes, barretjes en terrasjes.


viaene jeannine
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
zalig dorp , zalige mensen, droomverblijf


cardoen marga
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
agia galini... dit jaar waren wij er al voor de derde keer! en nog steeds weet het ons te bekoren! onze gastvrouw, marilena (hotel minos) is de meest fantastische !!! agia galini, dat is thuiskomen! rustig ontspannen, meegaan in het dorpsleven! lekker eten, kan er niet over ophouden! wij gaan zeker en vast terug!!!


Leo
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Dit jaar gaan wij weer voor de vierde keer,wij hebben ook ons hart verloren aan dit leuke en vriendelijke dorp,alles is hier al beschreven maar er moet een ding van mijn hart,het is zo jammer dat de mensen de tavernes aan het strandje in de avond niet weet te bezoeken,het eten is erg goed en niet zo duur als in het dorp zelf,wij eten altijd bij restaurant DIONYSOS,het is heerlijk rustig om aan het strandje te eten,probeer het eens,het is het waard. Veel plezier in agiagalini.


adoni
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik vind agia galini een hele gezellige plaats, vooral in de avond. er zijn ook gezellige Taverna's. ik zou graag nog een keer willen gaan!


mano
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
prachtig,agia galini.


henckens jean
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
ga reeds 10 jaar 2 maal per jaar en vind het effenaf geweldig op alle gebied en ga steeds naar porto galini een klein maar zeer goed en zeer zuiver htel met 22 kamers en inclusief ontbijt


Anneke
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
prachtig stadje met alles erop en aan, een echte aanrader voor mensen die nog graag de griekse sfeer willen proeven en lekker willen eten voor niet veel geld, mensen zijn daar supervriendelijk, niet voor mensen die houden van het nachtleven en niet goed te been zijn, want overal trappen, ik kom alvast in september terug, groetjes Anneke


gabie en annie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
prachtige plaats, vriendelijke mensen je kunt lekker wandelen in de bergen en ga es eten bij taverne horiatis een beetje achteraf maar lekker en gezellig


Antoinette
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Kan geen namen meer herinneren want een behoorlijke tijd geleden maar heb me nooit ergens zo welkom gevoeld als daar. Wat een onzettend aardige gastvrije en lieve mensen!


anja
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Vond 't zo geweldig dat ik terug ging. Ik vond alles leuk. De mensen, 't eten, de omgeving.


Floris
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Gezellig dorp met vriendelijke mensen. Leuke restaurants en winkels, mooi haventje.


evelien en floor
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
heel vriendelijke gastvrije mensen. fijne sfeer, veilig en heel gezellig in alle restaurantjes, vooral aan het strand verrukkelijk eten.


Carpentier Eddy & Sonja
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We zijn hier per toeval terechtgekomen , maar zeker niet voor de laatste keer . Uitermate gezellig !!!


Astrid
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik ben net een paar dagen terug uit Galini...ik ben verliefd....


peter en sigrid
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zeer leuk dorp. Hotel Areti valt zeer goed mee. Mooi uitzicht over de baai, leuke bar.Knus en gezellig. Volgende restaurants zijn aanraders:Kosmas, Kostas(strand), charlie's place. Ook leuk is de bistro van Vangelis en Veerle (Belgische).


Nand & Patricia
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Dit is het 2de jaar op rij dat wij in hotel porto galini hebben gelogeert en we kunnen niets dan lovende woorden spreken over het volledige team.In het stadje kom je volledig tot rust, geen massa toerisme enkel genieten op de terrasjes met een heerlijk drankje.


Chiara
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Een geweldige streek echt waar! Een paradijs, heb er mijn hart verloren.. Zo gezellig, heeel rustig, mensen zijn heel lief en vriendelijk, de streek is magnifiek, mega gezellig.. Geen woorden voor! Een echte aanrader..


mr.E
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
4 keer geweest in galini.we zijn ons hart daar verloren.


Danny
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig dorpje waar we al jaren komen en waar Vlamingen en Nederlanders thuis zijn. Onze vaste stek is hotel Neos Ikaros, rustig, netjes, geen lawaai, kortom, een aanrader


Patro
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Mooi plaatsje! Rue de Boucher van Kreta!


Ton en Lian Prikken
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Verleden jaar onze mei vakantie in Agia Galini terecht gekomen en daar zo genoten dat we er in september nog eens zijn teruggeweest. Lang hebben we niet hoeven denken over onze vakantie bestemming van dit jaar.


greet
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
BEN AL IN ZEER VEEL LANDEN GEWEEST MAAR HEB HIER MYN HART VERLOREN DAT HEB IK NOG NOOIT MEEGEMAAKT GEWOON PRACHTIG.OOK DE DORPJES RONDOM ZYN PRACHTIG.


Pierre Mares
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij waren van 16-30 sept voor de eerste keer in galini. Het is een leuk en gezellig dorp.Het prachtige achterland,is zeer geschikt voor schitterende wandelingen. Wat het eten betreft,restaurant Mochlos bij het strand is een echte aanrader.Nog echt grieks.


Jachies
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij zijn in juni 2 weken met onze zoon van 17 naar Agia Galini geweest. We waren eerst bang dat hij zich niet kon vermaken. Dit was gelukkig verkeerd ingeschat. Hij had zomaar contact met aanwezige internationale leeftijdsgenoten en de plaatselijke bevolking.


Geert en Michelle
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Juist terug en alweer zin om te vertrekken, heel mooie omgeving en prachtige natuur. Auto huren om omgeving te verkennen is een aanrader. Eten overal voortreffelijk en zeker bij Charly. Drinken aan het strand in de bar en lekker zonnen of boek lezen.


Koen, Erica, Liesbeth en
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Een echte paradijs ! Het is niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat we daar gaan! Misschien zelf ons pensioentje daar door brengen ! We hebben daar fantastische mensen leren kennen.


Vandewaerde Simonne
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
een van de beste vakanties: mooi strand, heerlijk eten (vooral restaurant ONAR aan de haven), maar vooral zeer vriendelijk onthaal door iedereen, niet te veel drukte op het strand en veel leut met de restauranthouders, vooral de strandbars zijn geweldig.


EDDY JESSIE
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
MOOIE PLAATS


ton
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Bijzonder leuke badplaats. Nog redelijk rustig. Tal van leuke restaurants en bars. Toegang de zee is een beetje lastig vanwege de kiezels (badslippers meenemen). Tal van goede autovehuurbedrijven.


Ruth
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Schitterend!!! Heb er mijn hart verloren! Hoop er ooit enkele maanden te verblijven... misschien wel te wonen. Ben deze vakantie slechts een week kunnen gaan... ik zat nog maar op het vliegtuig richting Belgie en ik wilde al terug! Mis Agia Galini


Eggers Luc
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij gaan al acht jaar naar agia galini en voor ons is het steeds een paradijs, we hebben plannen er binnen enkele jaren te gaan wonen, echt een aanrader.


marga en patrick
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
voor ons een dikke tien op tien! eigenlijk zouden we dit jaar niet op vakantie gaan,maar door het aanhoudende wisselvallige (lees regenachtige) weer hier in belgie, hebben we op een paar dagen tijd via internet een vlucht EN een hotelletje geboekt.


Marc
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Hier ga je niet als je een ganse nacht wil stappen. Dit is de ideale plaats om te relaxen. Prachtig rustig dorpje waar je super lekker kan eten en drinken in alle rust. Het steenstrand is proper ( je hebt wel schoenen nodig om in zee te gaan ).


Maartje
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij gaan dit jaar voor de tweede keer naar Agia Galini, gewoon.. omdat het daar SUPER is. Je kunt er heerlijk eten.. wat een aanrader is, ook omdat het daar kei gezellig is.. Romatika, het allerlaatste restaurantje van Agia Galini.. als je het pad volgt


Lian en Ton Prikken
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn van 8 juni terug van onze 15 daagse rondreis op Kreta en zijn 8 dagen blijven hangen in Agia Galini. Hotel Minos van Marilena is een echte aanrader, een Grieks vrouwtje dat het Hotel van haar opa overgenomen heeft, dit is echt het toppunt van rust.


Willy Waumans
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij zijn dit jaar voor de tweede maal in Agia Galini geweest en...dit najaar gaan we weer en ook volgend jaar komen wij terug !! Supergezellig, vooral de Cosmos-bar bij Bart en Yvonne ), tot in de kleine uurtjes. Ook de restaurantjes zijn prima EN betaalbaar.


riche
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
ik ben een al wat oudere dame en was voor de tweede maal hier in het gastvrij eenvoudig maar super hotelletje porto galini het is er terug thuiskomen mooie tuin heel netjes prachtig zwembad maar vooral de vriendelijkheid het is een echt familiehotel.


Wendy
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Agia Galini als plaatselijk dorpje is SUPERSCHATTIG en AANGENAAM om te verblijven in Zuid-Kreta.We zijn net terug van een 15-daags verblijf. Maar Hotel ARETI mogen ze van mijn part in de grootste container ooit stoppen!


Raymond Visser
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ik kom er al jaren, het is een prachtig dorpje, mijn ideale vakantiebestemming. Leuke restaurants (Zephyros, Kosmas, Onar e.a.), uitgaan is super leuk en gezellig (disco "Juke Box", Blue Bar, Bar Paradiso). Ook zijn er heel veel leuke strandrestaurants.


Bekaert Guy
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ben reeds vijf maal op kreta geweest maar voor mij is agia galini de max is er gezellig , vriendelijke mensen,gezellige restaurantjes en als uitvalbasis voor het ongerepte kreta kan je niet beter zitten.Keer er dit jaar voor de vierde maal terug.


guido
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
mooi gezellig rustig,doch hotel areti NOOIT MEER,geen verlichting op de gang afvoer lavabo 2 dagen verstopt,hondenpoep op de koer en aan de inkom,water in de kamers bij regen,vriendelijk?kregen geen eten bij vertrek wat wel gezegd was.


Ingrid
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Naar Agia Gallini, voor mij de zevende maal.Het mooiste dorpje van Kreta.Zeer vriendelijk,lekker eten voor weinig geld,niet om uit te gaan maar zalig om te rusten en genieten van de gastvrijheid. Voor mij is het steeds thuisk


Ingrid
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Naar Agia Gallini voor mij de zevende maal.Het mooiste dorpje van Kreta.Zeer vriendelijk,lekker eten voor weinig geld,niet om uit te gaan maar zalig om te rusten en genieten van de gastvrijheid. Voor mij is het steeds thuisk


Marga en Patrick
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
voor ons de eerste keer Kreta dit jaar! plaats van bestemming : agia galini! FANTASTISCH!!! prachtig klein haventje, pittoreske straatjes, fantastische mensen, heerlijke restaurantjes (vooral als je de hoofdstraten mijd ontdek je pareltjes!).


ASTRID
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het was heerlijk uitrusten. Een gezellig dorp met heerlijke restaurants en leuke barretjes voor de late uurtjes, bijv de blue bar een echte aanrader. Het was de eerste keer kreta, maar wel het mooiste plekje op kreta. We hebben er lekker genoten. Tip: hu


Robert Goossens
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
In 1995 noord Kreta: nl. Gouves. ronduit fijne vakantie, maar zeer rumoerig (naar onze norm)2 jaar na elkaar Agia Galini: in 2004 & 2005. Een streek en omgeving naar ons hart, echt en puur Grieks, veel rustiger. Dit jaar : Plakias, ook een voltreffer.


Gilbert en Viviane
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het was voor ons de eerste keer Kreta, we hebben zoals veeltoeristen op Kreta een wagen gehuurt en zijn in Agia Galini ons hart verloren ,volgend jaar gaan we zeker terug, we verheegen er ons al op en tellen de dagen reeds af om er terug te keren.


Marjan
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Voor ons de 1e keer Kreta, echt geweldig. De mensen zijn er supergastvrij. Qua restaurantjes, keus genoeg en goed te betalen. Gezellige kroegjes, m.n "Blue Bar" Als je overdag wat anders wilt dan 't strand moet je een auto huren.


verhelst
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
De talrijke restaurantjes zijn subliem . Ook zeer goed voor vegetariers


Kees
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Al 13 jaar is Agia Galini onze vaste vakantiebestemming. Meer hoeft er niet gezegd te worden.


Helene
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Agia Galini is voor mij echt een paradijsje. Liefde op het eerste gezicht. Ik hoop er volgend jaar weer heen te kunnen gaan. Ik verheug me daar nu al op! Vriendelijke mensen, heerlijk eten, zon, zee, strand, wat wil je nog meer?


LUC
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Dit jaar is de derde keer dat ik naar Agia Galini terugkeer gezellig stadje, vriendelijke mensen, lekker eten, democratische prijzen mijn favorieten : camping no problem, stochos, kostas, kosmas see you in september bij een lekkere koele Mythos !


van meerhaeghe
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
een maal er geweest wilt u er altijd terug


De boelies
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Agia Galini is in 1 woord grandioos! Reeds 3jaren gaan we met een vriendenkoppel! De sfeer is er subliem, de mensen onvergetelijk en het eten zalig lekker. Wij zijn er ons hartje werkelijk verloren en de mensen van ginder zitten reeds in ons hartje.


Joost Depondt
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Vertel het aan niemand verder, anders zullen we er plaats tekort komen. Gewoon schitterend.


Petrick
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Hier proef je nog Kreta - idyllisch en rustig...aar goeie restaurants en cafes - ideale plek om te relaxen en te ontstressen - interessante plaatsen in de buurt (Matala, Festos, Agia Triada, Gortyna, ...) - op een wip zit je in het binnenland.


trees
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
prachtig om eens echt uit te rusten.


myriam
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
prachtig een echte aanrader die de echte sfeer van kreta wil proeven...


jan fluit
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
ZEER VRIENDELIJKE MENSEN!!!!


marc eylenbosch
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 3 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ben er al...eweest. Dit jaar ga ik voor de 5de maal in april of mei. Later wil ik er mij definitief vestigen. Dit plaatsje heeft inderdaad iets: de vriendelijke oprechte mensen, het goede eten, de sfeer ... de muziek..


DAUBECHIES
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
BEN ER GEWEEST IN OCTOBER ALLES POSITIEF KOM TERUG IN MEI EN NOGMAALS OKTOBER ZEKER DE BEWONERS EN OOK VASILIS DE SCHIPPER PRACHT KEREL


jeanne-yvette
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
juli 98 was ik er voor het eerst 8 maanden nadien was ik er weer 2 jaar geleden ging ik terug en veel Grieken herkenden mij nog , het is er alles . De hemel op aarde.


Etienne
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
In 2004 ben ik er voor 't eerst geweest . In 2005 was ik er terug . In 2006 ga ik zeker terug , dit plaatsje heeft iets .


Braet Eric
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Agia Galini, was onze eerste kennismaking met Kreta en hebben gelogeerd in een familie hotel. Echt een huiselijke sfeer. Iedere keer dat we op Kreta zijn gaan we een bezoek brengen aan het hotelletje en het restaurant aan de haven. Het is dank zij Agia


tony
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Agia Galini is de ideale bestemming voor een gezellige, toffe, gevarieerde en zonnige vakantie. Veel restaurantjes waar tafelen gelijk staat aan feesten, kwaliteit tot en met. Er zijn schitterende stranden, ook in de omgeving.


Decoux Eddy
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Als jullie Agia Galini"Heilige rust"binnenkomen verwelkomen de bewoners met "welcome back home" dat wil alles zeggen;daar hebben wij ook onze tweede famillie gevonden en gaan er elk jaar terug.


willy
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
ik ben al 15 keer in agia galini geweest telkens voor 2 weken, zegt dat genoeg???


stynen hilde
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Gezellig stadje ,gastvrije bevolking,je kan er nog goedkoop tafelen,goede verbinding met de andere dorpen,nog typische Kafenion en pitarestaurants,mooi strand ,wandelmogelijkheden,rust en ontzettend leuke tocht met vissersboot tot op "onbewoond eiland".


marjan schouten
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
schilderachtig plaatsje met hele mooie grillige kustlijn.


trudie
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
een hele vriendelijke en behulpzame bevolking en de families die in de restaurants werken zijn erg hartelijk en geven je een warm gevoel.


Jos
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Echt het gezelligste plaatsje op Kreta. Vriendelijke mensen, lekker eten in toffe restaurantjes voor een zeer schappelijke prijs. Nog een stuk rustiger dan de zeer toeristische noordkust van Kreta.


d.zuidhof
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
leuke sfeer, leuke omgeving, niet te toeristisch nog originele details.


John Grasso
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Redelijk toeristisch maar wel een bezoekje waard.


De Freine Guido
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Toffe sfeer, toffe mensen , lekker eten en van hieruit kan je overal naartoe: veel historische plaatsen vlakbij, kortom de ideale verblijfplaats in Kreta !!!!


Patrick
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Een heel erg gezellig plaatsje!Heerlijke restaurantjes daar, in een gezellig, klein centrum. De stranden van Matala en Kalamaki zijn mooier, maar Agia Galina is een prima verblijfplaats om van daaruit ook nog meer naar het zuiden van Kreta te trekken.


Evangelia
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een heerlijk vakantieplaatsje, waar een vriendelijke sfeer heerst, een gezellig strand met leuke strandtentjes heeft en zeer vriendelijke mensen die altijd tijd hebben voor een praatje. Het mooie haventje en de de smalle straatjes zijn typisch Grieks.
© De Griekse Gids 2000-2024