Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Eretria

Reviews en beoordelingen Eretria Evia

Vakantiebeoordelingen Eretria

Wijngaarden tussen Lefkandi en Eretria | Evia Griekenland 002 - Foto van De Griekse Gids Eretria | Evia Griekenland - foto 030 - Foto van De Griekse Gids Vissersbootjes Eretria | Evia Griekenland - Foto van De Griekse Gids Eretria | Evia Griekenland - foto 017 - Foto van De Griekse Gids Veerboot Oropos-Eretria | Evia Griekenland - 002 - Foto van De Griekse Gids Eretria | Evia Griekenland - foto 025 - Foto van De Griekse Gids Strand met palmbomen in Eretria | Evia Griekenland - Foto van De Griekse Gids Wijngaarden tussen Lefkandi en Eretria | Evia Griekenland 007 - Foto van De Griekse Gids Eiland der dromen Eretria | Evia Griekenland - 003 - Foto van De Griekse Gids Eretria | Evia Griekenland - foto 008 - Foto van De Griekse Gids Wijngaarden tussen Lefkandi en Eretria | Evia Griekenland 001 - Foto van De Griekse Gids Eretria | Evia Griekenland - foto 010 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Eretria

Don
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
super vakantie gehad met Prinos wat is Evia bijzonder,echt anders dan de bekende eilanden. Een tip als je bijzonder lekker wil eten van een grote buiten grill is Diporto vanaf de boulevard recht door voorbij de rotonde na 50 mtr aan de rechterkant een super keus.


syl en fenna
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zijn verleden jaar in september naar Evia geweest, we verbleven daar in het Negroponte Hotel, dit Hotel werd ons aangeraden door Prinosreizen.nl, nou dat hebben we geweten, we hebben reuzachtig genoten, het plaatsje Eretria lag er 15 minuten vandaan.


Roel en Jennie
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn in sept.2008 op vakantie geweest met Prinos Reizen.Geweldig was het.Eretria is een gezellig plaatsje.En het eiland Evia is ook erg mooi met veel cultuur en afwisselende natuur facetten. Jacqueline is onze reisleidster een echte TOPPER hoor.


Helena
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Het is heerlijk om langs de haven van Eretria te slenteren, als winkeltip voor de echt leuke souvenirs moet u bij Natura zijn. De winkel is aan de overkant van de pincodeautomaat bij de ferryboten. De taverna waar u heerlijk kunt eten is Romeo.


Sabine
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zeer gezellig dorpje met een gezellige haven en goede vistavernes. Belgen en Fransen hebben al snel hier hun 2e verblijf van gemaakt en genieten van het mooie weer bijna het hele jaar door. In augustus erg druk, vele Atheners die hier een buitenverblijf hebben.


Mol
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heel mooi eiland, leuke winkeltjes, mooie stranden, minder schoon water.


Rob
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een plaatstje dat zich zeer inzet voor de toeristen. Ook de Grieken hebben hier vakantiehuisjes. Er veel Fransen die hier naartoe komen?! Mooie stranden en een verscheidenheid aan tavernes, zowel in het dorpje als langs de weg.
© De Griekse Gids 2000-2022