Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Limni

Reviews en beoordelingen Limni Evia

Vakantiebeoordelingen Limni

Traditionele chilopites in Limni Evia - Foto van De Griekse Gids Aankomst in gemeente Elimnion bij Limni Evia - Foto van De Griekse Gids Limni Noord-Evia | Griekenland 5 - Foto van De Griekse Gids De kerk van Agios Athanasios in Limni Evia - Foto van De Griekse Gids Het schitterende Limni Evia - Foto van De Griekse Gids Limni Noord-Evia | Griekenland 3 - Foto van De Griekse Gids Limni Noord-Evia | Griekenland 4 - Foto van De Griekse Gids Zonnewijzer Panagia Limnia (Limni Evia) - Foto van De Griekse Gids Limni Noord-Evia | Griekenland 1 - Foto van De Griekse Gids Limni Evia - De Griekse Gids - Foto van Frans Groenendaal - De Griekse Gids Het kiezelstrand van het vissersdorp Limni Evia - Foto van De Griekse Gids Agios Nikolaos kerk in Limni Evia - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Limni

konstantinos georgiou
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Voor mij is Paros het paradijs !! Al vanaf de seventies vakanties genoten,op veel verschillende manieren,als backpacker maar ook als stel,lekker luxe in een apartement met zwembad.Hoe dan ook,Paros heeft altijd een superpositieve uitwerking,ook door de immense energie die van het eiland afstraalt.Vind je het gek...al dat witte marmer,je zit gewoon bovenop een reusachtige kristal.Vanaf oktober ga ik er wonen,ik heb 10 maanden geleden de liefde van mijn leven verloren,niets meer te verliezen,en Paros is mijn medicijn !! Ps. Ga beslist een mega lekkere crèpe eten bij Distrato,in Parikia,en ontbijten doe je bij hotel Livadia ( groeten aan Nikos !! ).Huur alsjeblieft een quad ipv een scooter !!!!!!!!!!!!!! Ik ben als superervaren scooter rijder vreselijk op mijn plaat gegaan door een kat ( zwerfkatten zijn een probleem )en daarna een quad gehuurd,fantastisch,veilig,comfortabel,en je komt op de gekste plekken zonder moeite !! Ik heb 450 foto's en filmpjes van Paros om dat aan te tonen. Jassou !!


marc van der bas
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ben er nu net 2 dagen vandaan, 17 dagen daar op vakantie geweest, heerlijk !!!!! Ga ER ZEKER WEER TERUG ! vRIENDELIJKE MENSEN, HEEL GOED ETEN, GASTVRIJ, KORTOM EEN HEERLIJKE PLAATS OM OP VAKANTIE TE GAAN. AANRADER !!!!


Jan
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij gaan al voor het 4e jaar naar Limni hebben inmiddels al lokale vrienden . Het eten in een plaatselijk restaurantje is geweldig en het is er zeker niet duur.Lijkt een beetje op Saint-Tropez ,alleen minder druk en minder prijzig .De mensen zijn behulpzaam en vriendelijk.


Sabine
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heel mooi dorp, met zijn typische kleine steegjes, wit geschilderde straten en huisjes, blauwe deuren. Weinig touristen, lekker eten. Niet ver van het Ossios David klooster wat zeker de moeite waard is! Per huurwagen makkelijk te bereiken.


brenda
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
vroeger heb ik in limni een tijdje gewoond, en nog steeds denk ik eraan terug. het is echt tussen de grieken en weinig toeristen. ben van plan er ooit nog eens heen te gaan.


tonja
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
lol in het leven vind je daar en we gaan er zelfs wonen!!!!!


Maja
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Mooi, anders en toch Griekenland!


Carolien Anastasiou
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Qua natuur zijn er maar weinig gebeiden in Griekenland zoals Limni en omgeveing. De bevolking is zeer vriendelijk en gastvrij. Kom al 12 jaar iedere vakantie in Limni en vind het er nog steeds fantastisch!


walter
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Heel mooi,niet te veel toeristen,zeer lekker eten,ik ga zeker nog terug!




© De Griekse Gids 2000-2024