Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Preveli

Reviews en beoordelingen Preveli Kreta

Vakantiebeoordelingen Preveli

Preveli | Zuid Kreta Griekenland 37 - Foto van De Griekse Gids Preveli Kreta | Griekenland 1 - Foto van De Griekse Gids Preveli | Zuid Kreta Griekenland 12 - Foto van De Griekse Gids Preveli Kreta | Griekenland 13 - Foto van De Griekse Gids Preveli Kreta | Griekenland 16 - Foto van De Griekse Gids Preveli Kreta | Griekenland 10 - Foto van De Griekse Gids Preveli | Zuid Kreta Griekenland 16 - Foto van De Griekse Gids Preveli beach Kreta - Departement Rethymnon - Foto 2 - Foto van De Griekse Gids Preveli | Zuid Kreta Griekenland 42 - Foto van De Griekse Gids Preveli | Zuid Kreta Griekenland 34 - Foto van De Griekse Gids Preveli beach Kreta - Departement Rethymnon - Foto 20 - Foto van De Griekse Gids Preveli beach Kreta - Departement Rethymnon - Foto 7 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Preveli

Patty de Man
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtig klooster en prachtig strand! Het is intussen alweer enkele jaren geleden dat ik hier geweest ben, en ik lees in onderstaande review dat het verwoest is door een brand, echt ontzettend zonde, want wat was het een prachtig plekje. Weliswaar wat toeristisch geworden, helaas, maar het bleef mooi qua natuur, net als de omgeving. Het klooster van Preveli is ook heel mooi om te bezoeken! Ik ben alleen bij het strand en het klooster geweest, en toen was er niets aanwezig om te eten (voorjaar)


Jannet de Vries
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 1

TOELICHTING:
Vorig jaar hebben wij dit prachtige strand nog bezocht en heb ik nog vele foto's gemaakt. Helaas ontving ik het bericht dat dit prachtige stukje natuur is getroffen door een felle brand. Foto's spreken voor zich. Het prachtige Preveli is totaal verwoest. Het duurt jaren eer er weer sprake kan zijn van enig herstel. Vorig jaar had ik al het gevoel en de woorden uitgesproken. Als men nog zo langer zo doorgaat met het toerisme hier dan blijft er niet veel over. De bomen waren flink aangetast en de bootjesverhuur doet er ook niet veel goeds aan. Jammer dat dit stuk verloren is gegaan.


jovanis
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
palmenstrand, mooi!


marjan schouten
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Bekend van zijn prachtige strand en de 2 kloosters, één is een ruine, de ander ligt heel mooi aan zee.


Patrick
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Mijn indruk van Preveli beperkt zich tot een paar uur vertoeven op het strand, maar aldaar is het wel een paradijs. Ziet er prachtig uit! Alhoewel het enige eet/drink tentje niet echt kwalitatief hoogstaand is.
© De Griekse Gids 2000-2024