Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Triopetra

Reviews en beoordelingen Triopetra Kreta

Vakantiebeoordelingen Triopetra

Triopetra Kreta - Departement Rethymnon - Foto 11 - Foto van De Griekse Gids Triopetra | Zuid Kreta Griekenland 25 - Foto van De Griekse Gids Triopetra Kreta - Departement Rethymnon - Foto 30 - Foto van De Griekse Gids Triopetra Kreta - Departement Rethymnon - Foto 21 - Foto van De Griekse Gids Triopetra Kreta - Departement Rethymnon - Foto 44 - Foto van De Griekse Gids Triopetra | Zuid Kreta Griekenland 6 - Foto van De Griekse Gids Triopetra | Zuid Kreta Griekenland 24 - Foto van De Griekse Gids Triopetra Kreta - Departement Rethymnon - Foto 25 - Foto van De Griekse Gids Triopetra | Zuid Kreta Griekenland 15 - Foto van De Griekse Gids Onderweg van Triopetra naar Akoumia | Zuid Kreta Griekenland 4 - Foto van De Griekse Gids Triopetra Kreta - Departement Rethymnon - Foto 37 - Foto van De Griekse Gids Triopetra Kreta - Departement Rethymnon - Foto 10 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Triopetra

John
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 0 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Wat een heerlijk strand, een vriend van me beheerd hier een deel van de strandbedjes, taverna heerlijk eten, vriendelijke mensen, heerlijk niet teveel toerisme, hahaha laten we dat houden zo, in september gaan we er weer vaak naar toe.


Leo en Sonja
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Triopetra is heerlijk rustig,het is echter niet geschikt voor kinderen omdat de zee soms echt wild kan zijn,plus het loopt snel diep af,verder zijn de parasols en de bedjes vrij,je hebt er 2 tavernes aan het strand waar je ook je auto kunt parkeren,het eten bij antoni is een aanrader,je kan er douchen en het toilet is schoon,ook een grasperk om te zonnen is ook aanwezig. Je kan ook via dit strand naar boven rijden om in preveli te komen,het is wel stijl maar wel asfalt en redelijk te doen voor mensen met de nodige ervaring,je ben tenslotte ook op het strand aangekomen.


flo
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Triopetra is een van de mooiste plaats op Kreta. Weinig toerisme en veel Grieken, buiten op zondag is het er supper druk met dat dat de enigste dag is dat de Grieken naar de zee gaan, de tavernas zijn zeer goed om te eten zeker de verse calamaris.


Annelou
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wauw! Wat een strand! En wat een relaxte atmosfeer. Triopetra: de drie stenen rotsen in de zee hebben de naam gegeven aan deze prachtige plek, waar niet veel meer dan een strand en enkele terrasjes zijn. Je kunt er geheel ontspannen je tijd doorbrengen.
© De Griekse Gids 2000-2024