Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Evia

Reviews en beoordelingen eiland Evia

Vakantiebeoordelingen Evia

Karystos Evia | Griekenland | Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Aghios Dimitrios Evia | Griekenland | foto 35 - Foto van De Griekse Gids Likorema Evia | Griekenland | Foto 8 - Foto van De Griekse Gids Dit is ook Griekenland! Nabij Aedipos en Orei - Foto van De Griekse Gids Strand Marmari Evia | Griekenland | Foto 5 - Foto van De Griekse Gids Zonsondergang Marmari Evia | Griekenland | Foto 12 - Foto van De Griekse Gids Het verzamelen van hars in Noord Evia | Bij Rovies en Aedipsos - Foto van De Griekse Gids Marmari Evia | Griekenland | Foto 22 - Foto van De Griekse Gids Likorema Evia | Griekenland | Foto 34 - Foto van De Griekse Gids Aghios Dimitrios Evia | Griekenland | foto 47 - Foto van De Griekse Gids Overtocht Aedipsos-Arkitsa-Aedipsos | Evia Griekenland - Foto van De Griekse Gids Karystos Evia | Griekenland | Foto 4 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Evia

Jan vos
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: N.v.t. - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Wij zaten vorig jaar in Augustus vlakbij Chalkida. Eretria is een gezellige plaats. Wij zijn ook naar Marmari geweest (leuke kleine boulevard). Kasteel Rosso ben ik heen gelopen in Karystos, moeilijk om er te komen, beetje klauteren over rotsblokken het laatste stuk. Kymi zelf ligt 3 km boven op een heuvel, leuk klein centrum en beneden leuke haven met genoeg restaurants en 2 km buiten Kymi (richting zuiden). Geweldig lang uitgestrekt strand met ligstoelen. Aanrader.


Bianca muller
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Mooie, ongerepte natuurgebieden. Zeer vriendelijk en weinig toeristen. In de vakantie komen de Grieken hierheen en dus is het dan gezellig druk. Zo de moeite waard .


Leny
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 0 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Heerlijk eiland, zo gastvrij en authentiek! Als je ‘n mooi stukje natuur wilt zien moet je naar de Ochia mountains gaan. Het is daar heerlijk wandelen! Steeds ontdek je ‘n andere bloem of insect. Monolia beach is ook heerlijk, prachtig blauw water en voor de schelpenliefhebbers; je vindt hier de mooiste steentjes en schelpen. Nathalie apartments is een echte aanrader, lekker rustig en heerlijk op jezelf. Erg gastvrij en vriendelijk. Kortom, een zalig eiland.


Schuring/Boetting
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

In 2019 via de Griekse Gids een rondreis gemaakt door Evia. Wat een prachtig eiland met zoveel verschillende soorten natuur. We waren eerst een week “boven” in Evia en daarna een week “onder” in Evia. Hele verschillende werelden. De reis naar Evia toe was al een vakantie op zich. Overnachten in Athene en dan met de auto verder. Terugreis met de boot naar Athene, ook een belevenis op zich. We komen zeker nog eens terug, een echte aanrader voor wie tot rust wil komen!


Anneke
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Wel 7 keer geweest in totaal. Waarvan 3 x een Paasreis. In het noorden midden en zuiden. Verschillend van landschap. Altijd heerlijk om in kleine restaurantjes te eten aan het water. Zoals bij Romeo in Eretria. Leuke hotels geweest. Negro ponte in Eretria springt er wel uit.


Aad v Dop
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Onze verblijfplaats was Eretria, een leuke plaats en met centrale ligging om Evia te verkennen, dus een auto huren is wel een aanrader. Wij hebben het hele eiland doorkruist en veel gezien. Er zijn diverse mooie rustige stranden om daar even te relaxen. Wij hebben een aantal keren gegeten bij lokale tavernes, wat een fantastische ervaring was. Evia is zeker een aanrader om daar een keer je vakantie door te brengen.


Hans en Corrie van Wijk
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Evia een Goddelijk eiland. Eritria een heerlijk Grieks stadje met een uitstekende boulevard aan een redelijk strandje daarbij fijne eetgelegenheden even buiten het stadje vindt je een prachtig lang strand met diverse eet-/ en activiteitengelegenheden. Over het eiland hangt een voor ons nog steeds een heerlijke Griekse sfeer, die waar je ook heen gaat je steeds blijft volgen. Of het de hoofdstad is of een dorp in het oosten, noorden westen! In een woord.....HEERLIJK..... O ja als je al sinds 1980 in Griekenland komt mag je spreken van ik kom steeds weer in mijn tweede vaderland.


© De Griekse Gids 2000-2024