Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 

Nikia Nisyros - vakantie, informatie en leuke tips

Nikia. Nikia is een bergdorp aan de rand van de krater van Nisyros. Het ligt 18 km ten zuidwesten van Mandraki. Nikia is een pittoresk dorpje met leuke pleintjes. Porta is het belangrijkste plein van Nikia, hier bevindt zich de prachtige kerk Eisodia tis Theotokou, een van de mooiste kerken in Griekenland! Het plein heeft een elliptische vorm en een kiezelstenen bestrating, ontworpen door Paschalis Paschalakis, een bekende, plaatselijke ambachtsman uit de 19e eeuw.

In Nikia bevindt zich het Vulkanisch museum, het enige in zijn soort in Griekenland. Achter het museum loopt er een straatje met trappen naar een hoger gelegen punt waar een kerkje is. Maak een wandeling naar boven en je zult enkele geweldige plekken vinden, die een prachtig uitzicht op de vulkaan bieden.

Bekijk foto's Nikia


Nikia

Beoordeel Nikia (Nisyros) en maak kans op prachtige prijzen

To MagazakiKen jij Nikia? Ben je hier wel eens geweest? Geef je mening, plaats een review zodat andere reizigers er wat aan hebben. Onder iedereen die een beoordeling plaatst, wordt op elke laatste dag van de maand een prachtige Griekse cadeaumand zoals op de foto verloot. (Beschikbaar gesteld door tomagazaki.nl). Je mag zoveel beoordelingen plaatsen als je wilt. Deze actie loopt tot en met 30 juni 2021.

Lees 0X reviews:

Nisyros: Waar ligt Nikia?

Waar ligt Nisyros
De kaart / landkaart van Nikia


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here

Gemiddelde temperaturen

Januari
11.9°C
Februari
12.1°C
Maart
13.6°C
April
16.6°C
Mei
20.5°C
Juni
24.7°C
Juli
26.9°C
Augustus
27.1°C
September
24.6°C
Oktober
20.8°C
November
16.5°C
December
13.4°C
Griekse Gids Reizen Eilandhoppen De Griekse winkel to Magazaki Griekse restaurants Tui Sunweb Eliza was here Huis kopen Kreta Griekenland Vaccinaties op Reis Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021