Myrtos (Kefalonia)

Myrtos (KEFALONIA). Myrtos (of Mirtos) is het beroemdste en bekendste strand van Kefalonia. Op alle kalenders en folders over Kefalonia wordt de foto van Myrtos gebruikt. Het strand en is zo min of meer het uithangboord van het eiland geworden. Myrtos-beach ligt in de gelijknamige baai, dertig kilometer ten noorden van Argostoli en vijf kilometer ten zuiden van het dorpje Assos.

Je neemt de afslag bij het dorpje Divarata, waar veel gezellige restaurants zijn en waar appartementen en kamers te huur zijn. Dan rijd je via een fraaie, met bomen begroeide omgeving en een kronkelende weg met haarspeldbochten naar het strand van Myrtos. Het witte strand (kleine witte kiezels), de turquoise kleur van de zee en de steile kliffen zorgen voor een uitzonderlijke ervaring.

Het strand van Myrtos wordt alleen door dagjestoeristen bezocht en heeft geen voorzieningen, dus geen ligbedden of parasols. Dit geeft ook extra charme aan dit ongerepte strand. Wel is het handig om zelf een parasol mee te nemen, want het kan erg warm worden. Ook waterschoentjes zijn hier geen overbodige luxe. Ten slotte is het fijn als je zelf wat lekkere hapjes en drankjes meeneemt, want die zijn er niet te koop. Je kunt de auto aan de rand van het strand parkeren. Het strand is prachtig schoon en breed, de zee is hier blauwer dan blauw. Zomers, tijdens het hoogseizoen is het hier heel druk, in voor en naseizoen heerlijk rustig.

Op de weg richting Fiskardo bevindt zich een prachtige panoramaplek van waar je Myrtos schitterend kunt fotograferen. Vanaf deze plek is het strand adembenemend mooi.

In augustus, op de avond van de volle maan, is er op het strand van Myrtos een concert, waar veel bezoekers op af komen.

Foto's Myrtos - Myrtos in beeld

Myrtos beach - Kefalonia - Foto 51 - Foto van De Griekse Gids Myrtos strand - Kefalonia - Foto 62 - Foto van De Griekse Gids Myrtos strand - Kefalonia - Foto 63 - Foto van De Griekse Gids vakantie Kefalonia - Foto van sami Myrtos Kefalonia - De Griekse Gids photo 7 - Foto van De Griekse Gids Kefalonia, Myrtos strand - Foto van Johan van Westen Myrtos Kefalonia - De Griekse Gids photo 12 - Foto van De Griekse Gids Myrtos Kefalonia - De Griekse Gids photo 5 - Foto van De Griekse Gids Myrtos Kefalonia - De Griekse Gids photo 11 - Foto van De Griekse Gids Myrtos Kefalonia - De Griekse Gids photo 10 - Foto van De Griekse Gids Myrtos strand - Kefalonia - Foto 60 - Foto van De Griekse Gids Myrtos strand - Kefalonia - Foto 64 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Myrtos»


Griekse Gids Reizen Eliza was here Griekenland Sunweb Griekenland Tui Griekenland Ross Holidays Griekenland Zongids Griekenland;

Gemiddelde temperaturen Kefalonia

Januari
11.5°C
Februari
11.5°C
Maart
12.9°C
April
15.2°C
Mei
19.4°C
Juni
23.3°C
Juli
25.5°C
Augustus
25.9°C
September
23.4°C
Oktober
19.7°C
November
15.7°C
December
12.8°C


Kefalonia: Waar ligt Myrtos?

Waar ligt Kefalonia
De kaart / landkaart van Myrtos


Kefalonia vakanties

Aparthotel Astra Village

Bekijken

Aparthotel Astra Village
Kefalonia
Svoronata
Kalliroi Villa

Bekijken

Kalliroi Villa
Kefalonia
Antipata
Kefalonia Grand

Bekijken

Kefalonia Grand
Kefalonia
Argostoli
Ionian Emerald Resort

Bekijken

Ionian Emerald Resort
Kefalonia
Sami
© De Griekse Gids 2000-2019