Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Agios Sostis

Reviews en beoordelingen Agios Sostis Zakynthos

Vakantiebeoordelingen Agios Sostis

Agios Sostis Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 20 - Foto van De Griekse Gids Agios Sostis Zakynthos | Griekenland nr 28 - Foto van De Griekse Gids Agios Sostis Zakynthos | Griekenland nr 9 - Foto van De Griekse Gids Agios Sostis Zakynthos | Griekenland nr 45 - Foto van De Griekse Gids Agios Sostis Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 5 - Foto van De Griekse Gids Agios Sostis Cameo Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 6 - Foto van De Griekse Gids Agios Sostis Zakynthos | Griekenland nr 21 - Foto van De Griekse Gids Agios Sostis Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 13 - Foto van De Griekse Gids Agios Sostis Zakynthos | Griekenland nr 20 - Foto van De Griekse Gids Agios Sostis Zakynthos | Griekenland | Cameo Eiland -  luchtfoto - Foto van De Griekse Gids Agios Sostis Zakynthos | Griekenland nr 6 - Foto van De Griekse Gids Agios Sostis Cameo Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 12 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Agios Sostis

Wendy K
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 1 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij verbleven zomer 2013 in Bougainvillea,loopafstand strand kort, supermarktjes op weg ernaartoe. Alles klein,mensen vriendelijk. Zee lang ondiep, top voor kleinere kinderen! Strand smal, dus veel privacy. Cameo eiland, leuk met loungemuziek. Bootje huren leuk, prachtige blauwe stranden overal tijdens varen.Wij hebben alweer geboekt! Bougainvillea heerlijk restaurant. Hier vorig jaar 2 weken non stop superlekker.


Arno Uijldert
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 6 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Agios Sostis is een kleine rustige badplaats aan de zuid kant van Zakynthos. Een leuke boulevard met restaurants. Voor cultuur moet je een tour over het eiland maken maar voor natuur... Lekker een bootje huren en genieten van de omgeving mooie baaitjes en blauwe grotten.


Niels
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 2 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Hele rustige plaats met tal van mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Het naastliggende Laganas is de levendige badplaats met kroegen, bar`s restaurants en groot strand.


R v Donzel
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 6 - STRANDEN: - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
In juli/augustus 2011 hier geweest. Een klein dorpje naast de drukte in Laganas. Prima, want indien je de drukte op wilde zoeken kan je dat gewoon op zoeken. Talloze lekkere restaurantjes, en niet heel duur! Voor echt strand kan je beter naar Laganas gaan. Maar dit is maar 5 min lopen. Echt niet ver.(Vanaf waar wij zaten). Cultuur snuiven heb ik daar niet gedaan, dus ik kan daar niet veel over zeggen. En wat betreft het nachtleven kan ik ook niks over zeggen. Leuk dorpje, ik wil graag nog meer van andere delen van Griekenland zien maar anders kwam ik hier zeker weten naar terug!


N.P. Rutten
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Voor de 2e keer zijn we in Agios Sostis geweest om daar heerlijk rustig onze vakantie te vieren , het is een klein en prachtig dorpje waar verschillende Griekse taverna s en restaurants zitten , een paar lokale supermarkten en winkeltjes , de sfeer is erg gemoedelijk en er is geen massa toerisme ! de lokale bevolking is erg vriendelijk , ook een prima uitvalbasis om het eiland Zakynthos te ontdekken met een huurauto ,in Agios Sostis proef je nog de Griekse sfeer en kun je nog genieten van de rust ....en dat is toch waar we uiteindelijk voor komen ! Wie weet tot volgend jaar !


Natalie Wagenaar
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een heel gezellig dorpje waar veel Nederlanders komen, maar ook Griekse tradities terug te vinden zijn. Het is een mooie omgeving met als hoogtepunt het schilpaddeneiland voor de deur.


Patricia
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Agios Sostis is een heel klein rustig toeristenplaatsje niet ver van het drukke Laganas. Er is een pad langs zee waarover je naar Laganas kunt lopen. Agios Sostis zelf beschikt over enkele minimarketen/souvenirswinkels en wat restaurantjes. Het strand is smal, maar wel mooi, en de bodem loopt langzaam in zee af. In vergelijking met het drukke Laganas is dit echt een verademing, maar de echt Griekse sfeer mist.


mike
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
wij zijn in het prachtige hotel gloria maris geweest,de service was super,bij OLE OLE restaurant kun je heerlijk eten,een heel gezellig familie restaurant.Aghios sostis is een klein maar well mooi dorpje.


P. Janse
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 1

TOELICHTING:
Wij zijn nu al 3 keer in Agios Sostis geweest. Voor iedereen die niet van massa tourisme houd en verliefd is op de geweldige griekse cultuur is dit zeker een aanrader. Voor wat het eten betreft, probeer alles gewoon uit en vorm je eigen mening.


hans ros
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zaten in Oktober in appartementen George & Dawn.Een zeer goede vakantie gehad.In de omgeving goede restaurants.Agios Sostis is klein maar gezellig.We hebben alweer geboekt voor 2011. De appartementen van G&D zijn goed en op een mooie rustige plaats.Een aanrader.


Stelios
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ik ben voor 1 week naar Agios Sostis geweest en heb er echt van genoten. de "bewoners" zijn erg aardig en er hangt een gezellige sfeer. veel beter dan Laganas dat vol zit met die luidruchtige engelse. Restaurant Maestro is aan te raden, vooral om de mezedes en de vis. Wat je ook zeker moet doen, is een bootje huren of met een georganiseerde boottrip van "Manthos" te reizen. Een van de betere plaatsen op Zakynthos om te overnachten.


Jules
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 2 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Agios Sostis heeft feitelijk niet authentieks (geen Griekse kern), maar is desondanks geen toeristenfabriek. Ben er in oktober geweest en dan is het ook lekker rustig. Ga zeker niet eten bij Bougainvillea.


de staerke nicole
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Sorry was effe verkeerd met de beoordeling dit is de juiste vaststelling.


william
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wat een leuke plaats is dit! niet groot maar heel gezellig. Als u gaat eten, moet u zeker bij ole ole gaan eten want de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed, bovendien is de bediening heel aardig en spreekt zelfs een beetje nederlands.


Anika van der Klis
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik vond het prachtig daar! En ik wil er zeker nog eens heen!


Mary
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Agios Sostis heeft het! Een supergezellig plaatsje waar je kunt genieten van de vriendelijkheid van de Grieken! Bij Ole Ole kun je heerlijk eten en een Griekse dans behoort tot de mogelijkheden! Leuk is om het eiland te verkennen op de scooter.


Esther
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Zeer mooi eiland vooral de Italiaanse kant. Zeer ruig. Een bezoek aan porta Roxa is daar echt de moeite waard. Totaal geen goede ervaring bij Ole Ole waar iedereen het maar over heeft. (kuddedieren)ik snap niet waarom iedereen er zo lovend over is. 2 x


Ilze
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij zijn net terug van een 15-daagse vakantie in appartementen Manthos, Agios Sostis, Zakynthos. Agios Sostis is een gezellig en gemoedelijk dorpje met een smal, maar heerlijk strand. De zee wordt geleidelijk aan dieper (ideaal voor kids) en is erg helder


Inge
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Net terug van 8 dagen Zakynthos. Verbleven in Studio's Hellena. Op zich allemaal prima, het was echter wel zo dat hoe meer je daar in het barretje bestelde hoe vriendelijker de eigenaar werd en daar hou ik niet zo van.


Vronie
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heerlijke vakantie gehad op Zakynthos! We zaten in hotel Zante Sun, goed hotel, maar niet veel geweest. We hebben scooters gehuurd, heerlijk! Lekker aan verschillende stranden gelegen en natuurlijk gegeten bij Ole Ole. Een heel gezellig familie restaurant.


Dannie
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij hebben een geweldige vakantie gehad! Verbleven in app. Bougainvillea en dat was super! Mooi, schoon, vriendelijk en een supergoed restaurant. Ole Ole is ook een aanrader en een auto moet je bij Dennis huren.


patty
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
heel mooi plaatsje waar wij vd zomer zijn geweest. Goedkoop, lekker eten mooi water en het is er erg mooi om te snorkelen, wij hebben zelf een schildpad gezien EN aangeraakt. Het huren van een eigen bootje is echt een superleuke aanrader en goedkoop!


Wiesje
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Geweldige reizen op zakynrhos doeggg


Ruud
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Schitterend eiland, meerdere keren geweest. Ook kennissen wonen daar dus vandaar dat wij er meerdere malen zijn geweest en nog wel een keer gaan.


john
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het is een prachtig eiland ben er in de zomer van 2004 geweest, Prachtig


nathalie hendriks
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Wij zijn net terug gekomen uit Agios sostis.Wij zaten in het app-complex lithakia beach.Op zich wel gezellig,niet echt modern.Wij zaten op de 1e verd,net door de tuin heen,en daar hadden we nogal last van de lucht van de riolering.


Patricia
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad in Agios Sostis. Een smal strand, maar het gaat toch maar om het 'afkoelen'. Niet 's nachts last van de drukte van Laganas, maar wel bereikbaar. Ik miste wel een pinautomaat. Een aantal super marktjes met aardige me


nathalie
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ik ben al een tijd geleden op vakantie geweest naar Zakynthos, Agios Sostis, we zaten in appartement Anastacia. We kwamen daar aan en toen moesten we eerst door een bos heen om bij ons appartement te kunnen komen, dat was wel wat minder.


Inge
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Agios Sostis....Een hele fijne rustige plaats, waar je toch alles hebt wat je nodig hebt; heerlijke restaurantjes (Syrtaki), supermarktjes en een paar leuke barretjes. Echt een aanrader.


John en Diana Lint
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij verbleven in 2004 in Porto Koukla, ten westen van Agios Sostis. Een erg smal strandje met beach-bar en uitzicht op het schildpaddeneiland. Lekker rustig, en de wandeling naar Agios Sostis om te gaan eten was goed te doen. Ook is er een goede taverne.


Katja Maes
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Erg gemoedelijk, Gezellige mensen, mooie omgeving, vele goede restaurantjes,(Maestro, Sirtaki) Appartementen complex Arkadeanos is een aanrader, Alles was OKE.


Susanna Hettinga
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 3 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Agios Sostis is een klein maar wel heel gezillig dorpje.


Gwendolyn
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Gezellig rustig plaatsje. Als je de drukte zoekt ben je zo te voet in Laganas. Goede restaurantjes, Sirtaki, Ole Ole....


Wim van der Wal
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ik heb er in een zeer goed nieuw appartementencomplex gezeten (George&Dawn),wat zeer rustig was maar waarvanuit je goed kon wandelen door olijfboomgaarden en langs de kust Verder was er voor Zakynthoscity een weg naar volgens mij een van de mooiste stran


Peter Bauwens
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een heerlijke rustige plats. oor het nachtleven kan je beter naar laganas gaan


nico mak
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een heerlijke plaats om te verblijven, dicht bij de drukte van laganas en toch de rust. Prima eetgelegenheden en het strand aan de overkant van de straat.
© De Griekse Gids 2000-2024