Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Agios Gordis

Reviews en beoordelingen Agios Gordis Corfu

Vakantiebeoordelingen Agios Gordis

Agios Gordis (Gordios) | Corfu | Griekenland 50 - Foto van De Griekse Gids Agios Gordis (Gordios) | Corfu | Griekenland 65 - Foto van De Griekse Gids Agios Gordis - Agios Gordios Corfu 0011 - Foto van De Griekse Gids Agios Gordis - Agios Gordios Corfu 0004 - Foto van De Griekse Gids Agios Gordis (Gordios) | Corfu | Griekenland 49 - Foto van De Griekse Gids Natuur bij Agios Gordis | Corfu | Griekenland 5 - Foto van De Griekse Gids Agios Gordis (Gordios) | Corfu | Griekenland 64 - Foto van De Griekse Gids Agios Gordis (Gordios) | Corfu | Griekenland 56 - Foto van De Griekse Gids Agios Gordis - Agios Gordios Corfu 0002 - Foto van De Griekse Gids Agios Gordis (Gordios) | Corfu | Griekenland 46 - Foto van De Griekse Gids Agios Gordis (Gordios) | Corfu | Griekenland 42 - Foto van De Griekse Gids Agios Gordis (Gordios) | Corfu | Griekenland 40 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Agios Gordis

Karin
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Vorig jaar heb ik samen met mijn dochter,29 jaar, Hotel Alonakia geboekt.Gelegen op de eerste bocht naar het dorp,zowel te voet als via de prive trap prima te doen.Het hotel heeft een fantastich uitzicht en voelde als "thuiskomen". Alles was SUPER ,de kamer het eten en de gastvrijheid dus voor juni weer geboekt. Het hotel is kleinschalig,zwembad voor ons groot genoeg, bedden zalig en alles brandschoon. AGAPI MOU


Karin
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Vorig jaar heb ik samen met mijn dochter,29 jaar, Hotel Alonakia geboekt.Gelegen op de eerste bocht naar het dorp,zowel te voet als via de prive trap prima te doen.Het hotel heeft een fantastich uitzicht en voelde als "thuiskomen". Alles was SUPER ,de kamer het eten en de gastvrijheid dussss voor juni weer geboekt. Het hotel is kleinschalig,zwembad voor ons groot genoeg ,bedden zalig en alles brandschoon. AGAPY MOU


Jp duif
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:

Eind april geweest bij Mazis appartements; ze maken je het daar echt naar je zin, en kunnen alles voor je regelen, supermarket voor de dagelijkse dingen zit onder het complex. Hebben ook eigen zwembad, is pas opgeleverd. Wel steile hellingen dus goed ter been zijn, restaurants zijn vrij dichtbij, aan te raden Sebastian en Delphi, bij het strand Black Rock restaurant. Alles ging net pas open rond deze tijd. Huur auto bij Rolando, werkt Nederlandse dame, dus lekker makkelijk. In het straatje vd restaurants zitten ook 3 pin apparaten. Goede uitvalsbasis om eiland te verkennen.


wil weeling
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Drie maal hier geweest. Hotel Irene. Verliefd op dit eiland en verblijfplaats. Voor het echte vakantie gevoel moet je hier geweest zijn . Mensen zijn lief en vriendelijk. Eten bij Sebastian,s en hotel Angelica zijn zeker een aanrader. De meiden (zusjes) van de supermarkt heten je welkom alsof je familie bent.


Corrie Monster
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Leuk plaatsje, wel druk en toeristisch. Een fijn en lang aflopend zandstrand. Prachtige groene omgeving


Petra
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Een prachtig plaatsje, en wat een uitzichten vanaf de berg. Zeker goed voor je conditie dat de meeste accommodaties boven aan liggen. Hele vriendelijke mensen hier, het is een echt toeristenplaatsje maar wel rustig en met de bus ben je zo in Kerkyra-stad. Echt een fantastisch plaatsje om tot rust te komen!


marianne
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Sinds 1974 kom ik regelmatig naar dit mooie dorp. Ik krijg altijd een heel speciaal gevoel als ik de bocht omkom en het strand en de rots ver beneden me zien liggen!!! Ik woon nu in Nieuw Zeeland maar kom nog graag naar Agios Gordis...


Judith
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik ben hier in augustus 2010 geweest, vanuit Jiba kregen we de mogelijkheid om veel excursies te doen. Dit is ook zeker aan te raden als je hier bent. Een auto,scooter of jeep huren is wel aan te raden, zelf deden we dit niet. Maar dan ben je wel afhankelijk van de bus, of de reisorganisatie. Het is een geweldig eiland, en de mensen zijn ontzettend vriendelijk! Zeker een aanrader.


Inge
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Agios Gordis is een leuk plaatsje voor als je van het strandleven houdt. Verder is er niets anders te doen. Er is weinig authentieks aan dit plaatsje en voelt wat mij betreft absoluut niet grieks aan. Er zijn veel restaurantjes , Zefiros en Linda's spron


Yntze Prins
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Uitstekende plek voor een week vakantie. Hotels zijn allen tegen een berghelling gebouwd waardoor je een magnifiek uitzicht hebt over de baai en de lager gelegen huizen en olijfgaarden. De grieken zijn hier zeer aangenaam in de omgang.


Marijke
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ik kom al 9 jaar in Agios Gordis, en het is werkelijk een super plaatsje, met vele gezellige restaurantjes, en een prachtig zand strand.. Ik kan niet wachten tot het Juli is en ik hier weer naar toe ga. Zoek je een appartement.. Lido Sofia is echt super!


Gabri en Mirjam
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We komen hier al vanaf 1988 en het is voor ons gewoon alsof we thuis komen.


sabina
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij waren op slag verliefd op dit eiland.Dit jaar willen we weer terug naar corfu weer naar het appartement lido sofia wat een heerlijke,vriendelijk mensen.Eten was daar ook erg goed.


Vera en Alex en kinderen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Agios Gordis is klein, maar gezellig ; prima locatie om met kinderen te vertoeven, strand is heerlijk, veel mogelijkheden om lekker te eten, Corfu stad en andere bezienswaardigheden goed bereikbaar per bus ; vriendelijke mensen ; kortom ... geweldig.


Cees en Marijke
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wat een gezellige plaats. Wij waren er in 2005 en dit jaar opnieuw. Lekker rustig en zon,zee en strand en wil je conditie opdoen dan ga je toch lekker een stukje wandelen. Nou ja, wandelen! Bergbeklimmen bijna.


Anja
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zelden zulke vriendelijke mensen meegemaakt als in AG. Heerlijk eten ,veel keus van duur tot goedkoop,binnen of buiten of aan het strand,alles is mogelijk.En prachtig strand,ff zoeken waar geen stenen liggen.Relaxte sfeer.


Saskia
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
We zijn hier in mei/juni 2004 geweest. We hebben op dit eiland van alle natuur genoten. Corfustad is met de bus verbinding goed te bereiken. Eigenlijk is het huren van een auto een must. Op die manier kun je het veelzijdige eiland verkennen.


marielle
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
echt een te mooi plaatsje.. we hebben ons daar echt heel erg goed vermaakt.. vervoer naar andere steden is gewoon mogelijk dus je bent niet beperkt tot dat dorp.. veel kleurige planten.. gezellig centrumpje met hele leuke winkeltjes, heerlijk appartemen


Renate
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
We zijn in sept. in Agios Gordis geweest. Toeristisch plaatsje, maar wel rustig (geen Cherchonissos). Een aantal leuke restaurantjes, aanrader: Zefyros! met mooie zonsondergang. Ik vond Corfu een prima eiland maar dit jaar weer een ander eiland ontdekken.


ron antes
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Corfu is prachtig, maar Aghios Ghordys stelt qua plaats niets voor. En dan ook nog die vreselijk steile berg op weg naar het meest bezochte appartementencomplex Lida Sofia. Wel een goede plaats om van daaruit het eiland te verkennen!


Yvonne
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
leuke plaats, niet te toeristisch en redelijk rustig. Ideaal voor diegenen die rust zoeken en ouders met jonge kinderen.


CeesJan Lodder
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mooie omgeving met veel bomen. Leuke restaurantjes.


christina van der veen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ontzettend gezellig plaatsje.


Wim
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Heerlijke plaats voor een vakantie alleen met een app.boven aan de berg is het lastig om na een avondje uit de berg op te lopen
© De Griekse Gids 2000-2023