Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Argassi

Reviews en beoordelingen Argassi Zakynthos

Vakantiebeoordelingen Argassi

Argassi Zakynthos | Griekenland nr 6 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos | Griekenland nr 16 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 1 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos | Griekenland nr 7 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 12 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos - Ionische eilanden - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 10 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos | Griekenland nr 13 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 8 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos | Griekenland nr 17 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos | Griekenland nr 4 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 14 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Argassi

P. Van Hove
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 0 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Wij zijn zo verliefd op dit dorpje dat we er in 2015 een vakantiehuis hebben gebouwd. Argassi is ideaal gelegen om het eiland te verkennen. Het is ook maar 10 min rijden naar de luchthaven en naar Zakynthos-stad (ziekenhuis). Er vertrekt ook een toeristisch treintje dat je naar de stad brengt. Je kan er uiteraard ook naartoe wandelen. Een gratis bus brengt je o.a. naar Banana beach in Vasilikos. Aan het (kleine) strand kan je meerdere watersporten uitproberen. De lokale bevolking is uiterst gastvrij! Je voelt je er van de eerste dag thuis!!! Een enorme aanrader dus.


Boy
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
in 2010 en 2011 geweest nu gaan we voor de derde maal na Argassi het is er rustig en goed te doen om van hier uit het eiland te ontdekken.


John Straaten
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 2 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 2 - CULTUUR: 2 - STRANDEN: 4 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Argassi zelf is veel op Engelsen gericht, met proppers voor de restaurants. Tip: ga tegenover de kerk de straat in en eet bij Peppermint. Da's echt een super goed restaurant, waar je top krijgt voor echt betaalbare prijzen. 1000 keer beter dan alles in die toeristen straten. En.... ga het binneland in. Zoveel leuke kleine en authentieke dorpjes te zien. 


R. van Velsen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Druk toeristenoord met mooie zandstranden, uitstekend om te watersporten. Goed nachtleven, veel restaurants met uitstekend eten.


mary
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
niet zo heel bijzonder. maar de kids hebben het er heerlijk. en altijd mooi weer en vriendelijke mensen. wij gaan al 5jaar naar argassi.


wouter van arkel
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
weinig tot geen cultuur vanwege de laatste aardbeving, waardoor bijna alles op zakynthos opnieuw moest worden opgebouwd,wel hele mooie kustlijnen waar een boottocht zeker de moeite waard is.


lev
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
weinig te beleven 1 grote straat me een klein zij straatje, vooral veel mensen aan de weg de opdringerig klanten binnen willen halen bij hun eetzaakje,


as
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
smal strand.


Vanden Eede Jos
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
mooie lokatie.
© De Griekse Gids 2000-2024