Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Kalamaki

Reviews en beoordelingen Kalamaki Zakynthos

Vakantiebeoordelingen Kalamaki

Kalamaki Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 8 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 20 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Zakynthos | Griekenland nr 9 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 5 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 14 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Zakynthos | Griekenland nr 5 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Zakynthos - Ionische eilanden -Griekenland  - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 2 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 19 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Zakynthos | Griekenland nr 4 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Zakynthos | Griekenland nr 12 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Kalamaki

okrogelniknagornik
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:

Wij komen hier al vanaf 1992, het is ons tweede thuis. De mensen zijn vrienden geworden en het is heerlijk aan het strand van Kalamaki. Er zijn ook gezellige eettentjes.


Ebbeling
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij komen er al 47 jaar met de hele familie kennissen en vrienden , elk jaar op de zelfde plek en het heeft ons nog nooit verveeld !! Top plek voor ons !!!


Patricia
ALG. INDRUK: 3 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Erg Engels georienteerd vakantieplaatsje. Er is weinig te beleven en er is geen sfeer. Er zijn wat restaurants en cocktailbars aan de doorgaande weg naar Laganas. Die vonden wij allemaal slecht, en de sfeer is daar ook op z'n slechtst. In het kleine zijstraatje links en rechts (aan het eind van de hoofdweg) zitten nog wat restaurantjes en cocktailbars. Deze zijn sowieso sfeervoller, maar ook deze zijn erg Engels georienteerd. We hebben maar 1 restaurantje gevonden waar we het eten goed vonden, in dit zijstraatje (een stukje van de hoofdweg af). Deze plaats is niet zo erg als Laganas. Er lopen niet overal dronken jongeren rond, en je zult hier ook geen last hebben van geluidsoverlast, maar het is NIET Grieks!


claus martine
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
in hotel bitzaro palace top hotel is een 9 waard heel rustig net hotel en supper lekker eten geen animatie wel in het zuster hotel bitzaro grande op 50 m maar veel drukker strand is een eindje wandelen maar de moeite waard centruim is minder heel lange brede straat met veel winkels en resto's maar niet echt gezellig


Math Claessen
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Als je van drukte houdt moet je hier niet zijn. Het is een leuke kindvriendelijk plaatsje met fijne mensen met redlijk veel restaurantjes. Strand is zeer lang ong.3km, mooie zee echter niet geschikt voor kinderen overal dikke keien. Alle restaurantjes hebben op strand hun ligbedden en parasols zonder kosten ter beschikking gesteld. Er is een bijzonder leuk hotel met prachtig zwembad. kijk op www.kalamaki.net. Verder zijn er in de zomer 300 bedden ter beschikking in een 30 tal pensions.Er is geen busverbinding met het dorp en men kan er geen geld opnemen.


jacson
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
Hotel Bitzaro Grande zal je op elk moment als het hun uitkomt uw naam van de lijst verwijderen, ondanks een vroeg boeking. Ondanks dat het hotel volledig is volgeboekt blijven ze boekingen aannemen in de veronderstelling dat een aantal ervan zal annuleren.


G. van Helden
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Kalamaki (zakynthos) is in te delen in twee gedeelten. De helft richting zakynthos is vrij vol en (brits) druk. De helft van het plaatsje richting laganas is een stuk rustiger en daar zitten ook veel grieken die op vakantie/dagje uit zijn. Goede uitvalsbasis.


Joanna
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 4 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 2

TOELICHTING:
Kalamaki is 1 lange drukke straat waar de ongezellige eettentjes aan liggen. Veel afval langs de weg, dus stankoverlast. In het dichtbijgelegen Laganas zag je een alleen maar, in voetbalshirtjes, lopende dronken Engelsen. Al rondfietsend op het eiland.
© De Griekse Gids 2000-2024