Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Sami

Reviews en beoordelingen Sami Kefalonia

Vakantiebeoordelingen Sami

Drogarati grot bij Sami - Kefalonia - Foto 163 - Foto van De Griekse Gids Sami - Kefalonia - Foto 238 - Foto van De Griekse Gids Sami Kefalonia - 7 - Foto van De Griekse Gids Antisamos - Antisami - Kefalonia - Foto 255 - Foto van De Griekse Gids Drogarati grot bij Sami - Kefalonia - Foto 165 - Foto van De Griekse Gids Karavomilos bij Sami - Kefalonia - Foto 224 - Foto van De Griekse Gids Karavomilos bij Sami - Kefalonia - Foto 225 - Foto van De Griekse Gids Antisamos - Antisami - Kefalonia - Foto 248 - Foto van De Griekse Gids Sami Kefalonia - 6 - Foto van De Griekse Gids Sami Kefalonia - 5 - Foto van De Griekse Gids Drogarati grot bij Sami - Kefalonia - Foto 167 - Foto van De Griekse Gids Karavomilos bij Sami - Kefalonia - Foto 216 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Sami

Marjan loosman
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
camping Karavomilos op Sami: geweldig, vriendelijke mensen, schoon en een prachtig zwembad!


Patty de Man
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Klein havenplaatsje. Leuk, maar niet heel bijzonder. Overdag is het erg stil, maar 's avonds bloeit het wel wat op en lopen er gezellig wat mensen op straat. Er zijn genoeg cafeetjes en restaurantjes. Het strand is niet geweldig, maar wel prima op zich en het zeewater mooi helder. Wij waren er maar een paar dagen, maar vonden dat ook lang genoeg.


adri .zellenrath
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
net terug van een lekkere vakantie op kefalonia in het dorpje Sami. prachtige natuur, maar we missen toch een beetje de griekse sfeer.ondanks dat een mooi eiland.


Wido en Simone
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Sami is een aardig, maar niet bijzonder mooi dorp. Je eet er leuk aan de haven en in de zomer worden er concerten georganiseerd. Het strand bij Sami zelf is wat rommelig en smal. Anti-Samos strand is veel mooier, maar is ook smal en in de zomer overvol.


Bas
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Net terug van 2 weken Sami. Absolute aanrader! Goede supermarkten, bakkers, slagers etc. Dan de 20 terrasjes aan de haven, tja, we hebben ze niet allemaal gehad, maar o.a. bij Pizzeria Thereza.


Siebe
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Sami heeft een fantastisch Pizza restaurant met de eigenaar george vraag als je er bent of hij mensen uit helden en velden kent verder een leuk eiland en de sami star is een aanrader die langs de kust van kilada gaat.


Erna
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Sami is uniek. En alle plaatjes er ronom heen. Wij gaan er al 8 jaar heen. Dat zegt genoeg !!!!! De stranden Anti Samos , Myrtos, Petani,en Agia Kyriaki zijn fantastisch!!!!!!


theodora
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Sami is een klein plaatsje waar ook veel grieken op vakantie gaan.Je hebt er enkele souvenirswinkeltjes en een paar supermarkten,bakker etc.Er zijn veel restaurantjes/terrasjes en een enkel cafeetje. In de maand augustus zijn er enkele openlucht-optredens


Willy Vertommen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtig eiland


Dinne
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Gans Kefalonia is een prachtig eiland. Er valt ongelooflijk veel te bezichtigen. Sami zelf vond ik aangenaam als basis om van daaruit het eiland te bezoeken. We stonden op een camping en van daaruit was het amper 500m. te voet naar Sami zelf.


carla
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Als je een regenbui niet verafschuwd dan is Keffalonia een mooi ongerept eiland . Door de vele bergen blijven de wolken hangen en is een fikse regenbui een verademing als het heel warm is. De grote ondergrondse meren zijn prachtig .


Erik
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Een nog vrij rustig plaatsje, maar met alles wat je nodig hebt. Van hieruit kan je de ferry nemen (kortste vaarroute) naar het prachtige naburige eiland Ithaki. Doen!!!
© De Griekse Gids 2000-2024