Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Svoronata

Reviews en beoordelingen Svoronata Kefalonia

Vakantiebeoordelingen Svoronata

Svoronata - Kefalonia - Foto 327 - Foto van De Griekse Gids Stranden bij Svoronata - Kefalonia - Foto 320 - Foto van De Griekse Gids Svoronata Ammes Beach Kefalonia - 4 - Foto van De Griekse Gids Kourkoumelata bij Svoronata - Kefalonia - Foto 334 - Foto van De Griekse Gids Svoronata - Kefalonia - Foto 331 - Foto van De Griekse Gids Kourkoumelata bij Svoronata - Kefalonia - Foto 337 - Foto van De Griekse Gids Svoronata - Kefalonia - Foto 321 - Foto van De Griekse Gids Kourkoumelata bij Svoronata - Kefalonia - Foto 339 - Foto van De Griekse Gids Svoronata Ammes Beach Kefalonia - 2 - Foto van De Griekse Gids Kourkoumelata bij Svoronata - Kefalonia - Foto 335 - Foto van De Griekse Gids Stranden bij Svoronata - Kefalonia - Foto 319 - Foto van De Griekse Gids Stranden bij Svoronata - Kefalonia - Foto 316 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Svoronata

Jan Dettmeijer
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
In Svoronata zijn een aantal eettentjes en 2 supermarktjes ,in in het dorp op de weg naar het strand en een richting strand/vliegveld bij de kerk het straatje naast de kerk blijven volgen. Heerlijk eten kan o.a. bij Dum spiros aan de hoofdstraat. Verder gewoon leuk om op je gemak door heen te wandelen.


Hilhorst
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Eiland met veel natuurschoon en vergezichten,Svoronata heeft mooie ligging voor het eiland per auto te verkennen


Daan
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
We zaten op astra village en hadden een rustige omgeving. Mooi strand dichtbij en genoeg restaurants. Verder is alles wel wat verder weg, maar we hadden een scooter gehuurd, dus konden we toch veel zien.


Tim
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
In Svoronata zelf is vrijwel niks te doen. Wij hadden het geluk (?) dat er bosbranden waren op het moment dat wij er waren, dus was er nog iets te beleven. Er zitten wel wat goede restaurants in de omgeving, zoals Muses.


Lijni
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Erg rustige plaats, met een aantal tavernes. In het dorp is niets aanwezig. Ammes strand is klein maar voldoende, het vliegverkeer ervaarde wij niet als vervelend. Het eiland Kefelonia is prachtig, maar dan moet je wel een auto huren!
© De Griekse Gids 2000-2023