Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Kefalonia

Reviews en beoordelingen eiland Kefalonia

Vakantiebeoordelingen Kefalonia

Fiskardo - Kefalonia - Foto 30 - Foto van De Griekse Gids Robola Kefalonia - 2 - Foto van De Griekse Gids Lixouri - Kefalonia - Foto 518 - Foto van De Griekse Gids Lourdas - Lourdata - Kefalonia - Foto 361 - Foto van De Griekse Gids Petani - Kefalonia - Ionische eilanden -  Foto 10 - Foto van De Griekse Gids Xi Beach, het rode strand - Kefalonia - Foto 521 - Foto van De Griekse Gids Pesada Kefalonia - 13 - Foto van De Griekse Gids Argostoli - Kefalonia - Foto 581 - Foto van De Griekse Gids Bloemen in Lassi - Kefalonia - Foto 309 - Foto van De Griekse Gids Fiskardo - Kefalonia - Foto 85 - Foto van De Griekse Gids Bergdorpje bij Ainos - Kefalonia - Foto 462 - Foto van De Griekse Gids Fiskardo - Kefalonia - Foto 20 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Kefalonia

Marc ikink
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ongelooflijk mooi eiland met veel gezichten.hier is werkelijk alles te vinden .rust,uitgaan,natuur,alle soorten stranden,zeeschildpadden, romantische verborgen baaitjes, kalkklifstranden met milkyblue water, zandstranden in alle kleuren, grotstranden,witte kiezelstranden teveel om op te noemen. Een van de mooiste eilanden van Griekenland!


Bep en Mario
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Dit is een Supereiland, niet toeristisch en heel divers van zandstrand tot kiezelstrand na iedere bocht weer een ander uitzicht en ieder strand is anders, onze tip huur een auto ( die heb je ook nodig als je echt het eiland echt wil zien ) Agia Efimia is leuk en kleinschalig, ga eten bij To Perasma, rij door naar Sami en vandaaruit naar het Antisamosstrand je kunt hier meestal tot ongeveer 19.00uur van de laatste zonnestrelen genieten,vraag indien nodig even de weg, je kunt bij de Mojito bar gratis ligstoelen gebruiken ze vinden het alleen wel leuk als je b.v. een drankje besteld, verder gewoon het eiland verkennen en genieten van de altijd vriendelijke mensen zeker weten dat u nog een keer terug gaat!


j van Kranenburg
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
wat ons het betreft het mooiste eiland van de vele die we al bezocht hebben. Met prachtige stranden hoge bergen wonderlijke natuur en prachtige plaatsen zoals Assos ,Zola en Atheras. Een absolute aanrader!


veerle de craene
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtig ongerept eiland. Schitterende natuur. Gastvrije en vriendelijke bevolking. Heel schoon ook, nergens zwerfvuil, huizen netjes onderhouden. Het is duidelijk dat de bewoners trots zijn op hun eiland en zijn dorpen. Er valt een heleboel te zien op het eiland: van heel typische plaatjes zoals Fiskardo, Assos tot het natuurschoon van de stranden, zee, het gebergte...


Patty de Man
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heel mooi, groen eiland met schitterend helderblauw zeewater en mooie (voornamelijk kiezel)stranden! Het is niet een heel druk eiland, vooral in het binnenland is het heerlijk rustig en er zijn ook veel rustige stranden te vinden


Pieter van Hasselt
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
deze beoordeling is gebaseerd op een verblijf van een week in een uniek gelegen hotel in Scala en enkele bezoeken aan POROS - KEFALONIA.


jacco van kranenburg
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
zonder enige twijfel het mooiste eiland van Griekenland. We hebben er al heel veel bezocht maar deze spant de kroon.Reeds 2 keer geweest en komen er zeker terug.Tip: bezoek Assos


Marjan
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Geweldig eiland, onze caravan in Sami op de camping neergezet. vandaaruit met de auto over het hele eiland rondgereden. Veel gezien, bootje gehuurd, kloosters bekeken, stranden teveel om op de noemen, onder de indruk!


vermeulen bea
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
een van de mooiste eilanden die we in 15 jaar bezocht hebben en het eerste waar we 2 jaar 2009,2010 na elkaar 3 weken hebben genoten van een heerlijke rustige vakantie in app;STAR in Trapezaki


tanja van bennekom
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wonderbaarlijk eiland. Boven mijn verwachtingen! Allervriendelijkste ontvangst, goede keuken. Heb maar de helft gezien, dus kom absoluut terug.


nelemans
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
het was een geweldige vakantie!! ga zeker nog eens terug


Ann
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig eiland! Alleen wel de bedoeling dat je er zelf op uit gaat om al het moois te zien. Zeker een auto huren. Wij zijn heel het eiland rondgereden en wij vonden het noorden veel mooier dan het zuiden en westen. Leuke plaatsjes zijn Sami, Agia Efimia, Fiskardo. Lassi is ook leuk en heeft hele mooie stranden. Ga vooral naar het meer van Melissani en Mirtos Beach. Als je vroeg bent bij mirtos beach heb je het hele strand bijna voor jezelf! In de hoofdstad bij de haven kun je 's ochtend de caretta caretta aantreffen, erg leuk!


Tessa V.
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
kefalonia is een prachtig eiland waar veel te bezichtigen is. het is zeker wel een aanrader om een jeep te huren. op deze manier kun je het aenos gebergte bezoeken, echt prachtig. Wij zijn er ook helemaal naar de top geklommen maar daarvoor moet je wel goede schoenen aanhebben want het is een flinke klim. mirtos beach, drogatie cave en melissiani meer zijn zeker ook aanraders. wij verbleven in Kefalonia palace hotel. Prima hotel, goed eten en vriendelijk personeel. Kortom een topvakantie


wilma
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Mooi dorpje en vriendelijke mensen. Heel mooie stranden.


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kefalonia is een prachtig eiland, en een aanrader voor de Griekenland gangster. Het toerisme is hier nog vrij beperkt. Een rit langs de kustweg brengt je van de ene verbazing in de andere. Bergachtig decor, met kalme strandjes en heerlijke panorama's.


Jan
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het is qua landschap 'n heel mooi eiland. Heel groen en bergachtig, vriendelijke mensen, nog geen massatoerime, alleen de zuidkust is wat meer toeristisch en vind ik gelijk ook het minst mooie stukje Kefalonia. Je kunt er goed eten en schitterende autotochten maken.


Jan
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het is qua landschap 'n heel mooi eiland. Heel groen en bergachtig, vriendelijke mensen, nog geen massatoerime, alleen de zuidkust is wat meer toeristisch en vind ik gelijk ook het minst mooie stukje Kefalonia. Je kunt er goed eten en schitterende autotochtjes maken.


Erna
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
In een woord geweldig!!!!! Dit jaar gaan we voor de negende keer en er zullen nog veel jaren volgen. (Nog)geen massa toerisme. Prachtige natuur. Genoeg cultuur voor de liefhebbers. Geweldige stranden!!!!! Zeewater waar je in kunt wegdromen.


s.sprakel
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het is een prachtig eilland als je van rust en de natuur houd.De bevolking is er erg vriendelijk en behulpzaam.Wij zijn er al 2 keer geweest en het is zeker niet de laatste keer. Een griekenland fan.


Ine
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Geweldig eiland met prachtige vergezichten, lieflijke baaitjes,gezellige visserdorpjes. Mooie natuur en berglandschappen. Wil er zeker nog een keer terug


Erik
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kefalonia is een prachtig eiland, en een aanrader voor de liefhebbers van het echte Griekenland. Het toerisme is hier nog vrij beperkt. Een rit langs de kustweg brengt je van de ene verbazing in de andere. Ongerepte natuur in een bergachtig decor.


© De Griekse Gids 2000-2024