Egremni (Lefkas)

Egremni. Egremni is een van de vele mooiste stranden van Lefkas, Egremni is een van die stranden die je vaak op kalenders terugziet, zo mooi is het hier.

Het ligt in het zuidwesten van het eiland op een afgelegen plek en is tegenwoordig alleen per boot bereikbaar. Een aardbeving heeft in november 2015 de 350 treden die je moest afdalen om aan het zandstrand te komen verwoest, waardoor je er nu alleen met de boot vanaf o.a. Nidri en Vassiliki kunt komen.

We hebben de oude routemet de auto gedaan en zijn via Athani naar de voormalige parkeerplaats gereden, maar de weg is tegenwoordig afgezet. We wilden het adembenemende uitzicht op het strand nog eens zien en de steile rotsen die afsteken op het goudgele strand en de turquoise kleur van de zee. Helaas is dat te gevaarlijk. Gelukkig hadden we de drone mee en hebben we alsnog prachtige beelden kunnen maken van dit fantastische strand.

We hebben Egremni daarna met de boot bezocht om er te zwemmen, wat hebben we genoten van dit prachtige gebied. Ondanks de zware aardbeving van 17 november 2015, en de rotsen en zand die naar beneden zijn gekomen op sommige delen van het strand, is het strand nog steeds fantastisch en meer dan de moeite waard om het te bezoeken.

Foto's Egremni - Egremni in beeld

Egremni - Eiland Lefkas -  Foto 12 - Foto van De Griekse Gids Egremni - Eiland Lefkas -  Foto 15 - Foto van De Griekse Gids Egremni - Eiland Lefkas -  Foto 10 - Foto van De Griekse Gids Groene hellingen bij Egremni-strand - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Egremni - Eiland Lefkas -  Foto 8 - Foto van De Griekse Gids 350 trappen Egremni strand - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Egremni - Eiland Lefkas -  Foto 14 - Foto van De Griekse Gids Egremni zandstrand foto 6 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Egremni zandstrand foto 7 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Egremni - Eiland Lefkas -  Foto 13 - Foto van De Griekse Gids Egremni zandstrand foto 10 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Egremni - Eiland Lefkas -  Foto 3 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Egremni»


Griekse Gids Reizen Magazine over Griekenland Eliza was here Griekenland Sunweb Griekenland Tui Griekenland Ross Holidays Griekenland Vakantiediscounter Griekenland ;

Video Egremni Lefkas

Video Egremni - ©De Griekse GidsGemiddelde temperaturen Lefkas

Januari
11.5°C
Februari
11.5°C
Maart
12.9°C
April
15.2°C
Mei
19.4°C
Juni
23.3°C
Juli
25.5°C
Augustus
25.9°C
September
23.4°C
Oktober
19.7°C
November
15.7°C
December
12.8°C


Lefkas: Waar ligt Egremni?

Waar ligt Lefkas
De kaart / landkaart van Egremni


Lefkas vakanties

App. Aggelos

Bekijken

App. Aggelos
Lefkas
Nidri
Studio's Aggelos Deluxe

Bekijken

Studio's Aggelos Deluxe
Lefkas
Nidri
Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos

Bekijken

Eilandhoppen Lefkas Kefalonia Zakynthos
Lefkas
Eilandhoppen
Possidi Holidays Resort

Bekijken

Possidi Holidays Resort
Lefkas
Nidri
© De Griekse Gids 2000-2020