Vassiliki (Lefkas)

Vassiliki (Vasiliki). Vassiliki ligt helemaal in het zuiden van Lefkas op ongeveer 40 kilometer van Lefkas stad. Vassiliki ligt in een weelderige, groene omgeving, in een grote baai. In Vassiliki is een gezellig haventje, rondom het haventje op de kade zijn allerlei visrestaurants, tavernes, cafés en bars. Het is hier erg leuk en gezellig!

In het dorpje zijn ook bakkers en allerlei andere winkels en souvenirwinkels. Naast het kleinere vissershaventje is er ook een grotere haven. Vanaf hier varen dagelijks boten naar o.a. Ithaki en Kefalonia. Ook varen dagelijks bootjes naar de nabijgelegen stranden zoals Porto Katsiki en Egremni waarbij uiteraard ook Kaap Lefkatas bezocht wordt. Pendelbootjes varen elk uur naar het nabijgelegen Agiofili strand (3 km), een van de mooiste stranden van Lefkas.

Het grote strand van Vassiliki ligt ten westen van Vassiliki in het gehucht “Ponti”. Het is een zand-kiezelstrand waar meerdere surfscholen actief zijn. Vassiliki is ook erg geliefd onder jonge toeristen, want behalve surfen en allerlei andere watersporten die men hier kan beoefenen, is het nachtleven hier ook erg populair.

Wat veel mensen niet weten is dat er ook goede wijnen in deze streek geproduceerd worden. 'Lefkaditiki Gi', wat letterlijk 'Aarde van Lefkas' betekent, is een bedrijf dat uitstekende wijnen produceert en exporteert.

Foto's Vassiliki - Vassiliki in beeld

Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 8 - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 11 - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 15 - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Vassiliki (Vasiliki) foto 11 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 34 - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Vassiliki (Vasiliki) foto 6 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 43 - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 14 - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Vassiliki (Vasiliki) foto 14 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Vassiliki (Vasiliki) foto 12 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 40 - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 45 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Vassiliki»


Griekse Gids Reizen Eliza was here Griekenland Sunweb Griekenland Tui Griekenland Ross Holidays Griekenland Vakantiediscounter Griekenland;

Videofilmpje Vassiliki Lefkas

Filmpje van Vassiliki opgenomen door de Griekse GidsGemiddelde temperaturen Lefkas

Januari
11.5°C
Februari
11.5°C
Maart
12.9°C
April
15.2°C
Mei
19.4°C
Juni
23.3°C
Juli
25.5°C
Augustus
25.9°C
September
23.4°C
Oktober
19.7°C
November
15.7°C
December
12.8°C


Lefkas: Waar ligt Vassiliki?

Waar ligt Lefkas
De kaart / landkaart van Vassiliki


Lefkas vakanties

Hotel Porto Ligia

Bekijken

Hotel Porto Ligia
Lefkas
Lygia
Eilandhoppen Lefkas Zakynthos

Bekijken

Eilandhoppen Lefkas Zakynthos
Lefkas
Eilandhoppen
Olivetto Villas

Bekijken

Olivetto Villas
Lefkas
Lefkas stad
Aparthotel Adriatica

Bekijken

Aparthotel Adriatica
Lefkas
Nikiana
© De Griekse Gids 2000-2019