Agios Ioannis Pilion (Magnisia)

Agios Ioannis - Pilion ligt 55 km van Volos, de hoofdstad van de prefectuur Magnesia. Mensen van over de hele wereld komen in Agios Ioannis om te genieten van het strand met de witte kiezelstenen en kristalheldere wateren, een wandeling langs de kustweg en de mooie bergen. In Agios Ioannis worden boten, waterfietsen en kano's te huur aangeboden voor excursies.  Wandelaars vinden bovendien interessante wandelpaden in de wijde omgeving. Een leuke accommodatie in Agios Ioannis Pilion is Sofokles hotel.

 Agios Ioannis

Het strand van Agios Ioannis, Plaka en Papa Nero zijn drie geweldige opties voor heerlijke stranddagen. Restaurants, tavernes, cafés, hotels en winkels langs de kustweg zorgen ervoor dat Agios Ioannis volledig voldoet aan de behoeften en wensen van de vakantiegangers. In de kleine haven, aan de noordkant van het drop, liggen boten, vis- en excursieboten afgemeerd.

Je kunt de kerken van St. George en St. Giannakis bezoeken en het klooster van Agios Ioannis. Voor degenen die de geschiedenis van het dorp nader willen bekijken, is een bezoek aan het Volksmuseum in het dorp Aghios Dimitrios een must.

Foto's Magnisia - Magnisia in beeld

Vizitsa Pilion - Griekenland - foto 1 - Foto van De Griekse Gids Makrinitsa Pilion - Griekenland - foto 2 - Foto van De Griekse Gids Milies Pilion - Griekenland - foto 13 - Foto van De Griekse Gids Hania Pilion - Griekenland - foto 7 - Foto van De Griekse Gids Pinakates Pilion - Griekenland - foto 2 - Foto van De Griekse Gids Makrinitsa Pilion - Griekenland - foto 34 - Foto van De Griekse Gids Makrinitsa Pilion - Griekenland - foto 30 - Foto van De Griekse Gids Milies Pilion - Griekenland - foto 15 - Foto van De Griekse Gids Milies Pilion - Griekenland - foto 20 - Foto van De Griekse Gids Pilion_Agia Kyriaki_01 - Foto van jan en francis Tzasteni Pilion - Griekenland -foto 15 - Foto van De Griekse Gids Agria Pilion - Griekenland - De Griekse Gids 019 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Magnisia»


Griekse Gids Reizen Magazine over Griekenland Eliza was here Griekenland Sunweb Griekenland Tui Griekenland Ross Holidays Griekenland Vakantiediscounter Griekenland ;

Gemiddelde temperaturen Magnisia

Januari
5.2°C
Februari
6.8°C
Maart
9.4°C
April
13.8°C
Mei
19.7°C
Juni
25.0°C
Juli
27.2°C
Augustus
26.2°C
September
21.8°C
Oktober
16.2°C
November
10.8°C
December
6.6°C


Magnisia: Waar ligt Agios Ioannis Pilion?

Waar ligt Magnisia
De kaart / landkaart van Agios Ioannis Pilion


Magnisia vakanties

Elysian Boutique House (incl. auto)

Bekijken

Elysian Boutique House (incl. auto)

Magnisia
Tsangarada Pilion
Huize Enalion

Bekijken

Huize Enalion
Magnisia
Kala Nera Pilion
Huize Diplomats Holidays

Bekijken

Huize Diplomats Holidays
Magnisia
Chorto Pilion
Huize Sofia

Bekijken

Huize Sofia
Magnisia
Afissos Pilion
© De Griekse Gids 2000-2020