Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Afissos Pilion

Reviews en beoordelingen Afissos Pilion Magnisia

Vakantiebeoordelingen Afissos Pilion

Afissos Pilion in Gemeente Afetes Pilion Magnisia - Griekenland - foto 12 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion - Griekenland - foto 8 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion in Gemeente Afetes Pilion Magnisia - Griekenland - foto 6 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion - Griekenland - foto 1 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion - Griekenland - foto 9 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion - Griekenland - foto 5 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion - Griekenland - foto 14 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion - Griekenland - foto 2 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion in Gemeente Afetes Pilion Magnisia - Griekenland - foto 11 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion - Griekenland - foto 4 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion in Gemeente Afetes Pilion Magnisia - Griekenland - foto 7 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion in Gemeente Afetes Pilion Magnisia - Griekenland - foto 13 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Afissos Pilion

Els en Jac
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een heerlijk dorpje als je van rust houdt. Wij zijn weer terug geweest na 12 jaar en het was nog net zo knus als toen. Een echte aanrader voor diegene die wat rust zoeken en graag tussen de Grieken zitten.


arkoudi
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Zalig dorpje waar het vooral 's avonds lekker vertoeven is. Lekker eten en lokaal wijntje of tsipouro, vriendelijke mensen. Voor ons krijgt het nachtleven ook een 10 omdat hier 's nachts niets te beleven is...houden zo!! Afissos is zeker aan te raden voor mensen die van rust houden.


Wim & Mieke
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heerlijke omgeving. Gezellig dorpje met aardige mensen. Prima basis om de omgeving te verkennen. Genoeg eetgelegenheden om iedere avond ergens anders te eten. In de weekenden wel druk in het dorp en op het strand. (juni 2009)


mieneke
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Aanrader voor een ieder die van rust houdt,de honden krijgen te eten van de taverna,s iedergeval van selini,zit op de hoek naast limenaki. Afissos is een dorp om je te ontspannen,ga echter niet tijdens de grieksevakantie,dan is het bomvol.


Bet
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Net terug uit Afissos. Niets van zwerfhonden gemerkt! Prachtig Grieks plaatsje. Heerlijk rustig. Schitterende omgeving. Een aanrader.


Gerrit
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Vreselijk al die zwerfhondjes die bij elk restaurant om je heen staan te snuffelen.


Marjanne
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn net terug van Afissos en zijn erg geschrokken van de wijze waarop de Grieken hun zwerfhonden behandelen. Deze dieren hebben niet om het leven gevraagd. Kunnen alleen maar overleven door om eten te bedelen en de grieken doen er alles aan om dit te voorkomen.


katina
ALG. INDRUK: 4 - UIT ETEN: 3 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
Onze ervaring met de mensen in afissos in uitgesproken ONVRIENDELIJK. Uit eten is compleet een drama,het eten is slecht en als er al wat op de kaart stond was het er niet, of maar één portie,en de obers waren zeer onbeleefd en ongeintereseerd in t


Ed de Koning
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
nachtleven een 10 omdat er geen nachtleven is, laat feestvierders hier maar wegblijven dan blijft het lekker rustig vanuit Afissos kan je goed wandelen, de heuvels in naar bergdorpjes of naar het zuiden langs de kust. Er zijn kiezel- en zandstranden in de buurt.


Anna en Nikky
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
zeer de moeite waard om naar toe te gaan. prachtig gewoon Mooi stuk van griekenland


Carla en Gertjan Marks
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zijn erg enthousiast over Afissos, sterker nog het is voor het eerst dat we zo snel teruggaan naar dezelfde plek in Griekenland: 3 weken in september 2006 en we komen half mei 2007 al terug. Heerlijk om met de scooter te verkennen. Alles is echt 100% grieks.


wil en martin
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
in een woord geweldig , een leuk dorpje waar het heel goed toeven is met aardige lokale bevolking , en de omgeving is schitteren!


Onderweg
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Affisos ligt in de minder bekende delen van Griekenland voor toeristen. De omgeving is mooi echter historisch is er veel minder te zien als op bijvoorbeeld de Peloponesos. Het dorp zelf is leuk. Zoals alle Grieken zijn ze hier ook weer erg leuk en lief.


Mieke en Willem
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Zijn er in Februari 2005 geweest. Zo mooi in de winter, je ruikt de open haarden. Hadden uitzicht op de zee en bergen met sneeuw. Zeer fotogeniek dorp.


imca van den Houten
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
klein dorpje tegen berg gebouwd, alles draait om het dorpsplein alwaar je uren heerlijk kunt zitten en het dorpsleven op je af laten komen. dwars door het dorpsplein stroomt een beekje, er is een fantastisch bakkertje, scooterverhuur met Ned. Eigenaar.


Willem
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het is mooi en rustig dorp, zeer gezellig dorpsplein. Een hele goede bakker, en men kan ook heerlijk uit eten. Ligt vrij centraal men kan makkelijk naar Volos toe, en ook naar het skigebied wat op slechts een half uurtje er vandaan ligt. Echt een aanrader
© De Griekse Gids 2000-2024