Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Lygia

Reviews en beoordelingen Lygia Lefkas

Vakantiebeoordelingen Lygia

Het kustplaatsje Lygia (Ligia) - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Lygia (Ligia) - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Lygia (Ligia) - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Lygia (Ligia) - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Lygia (Ligia) - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Lygia (Ligia) - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Lygia (Ligia) - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Lygia (Ligia) - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Lygia (Ligia) - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Lygia

dikkie zuidhof
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Klein authentiek lintdorp, leuke haven, goed uitgangspunt voor tochten over het eiland


Vrijken
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Lygia, is zoals al eerder beschreven een klein dorp met dwars er doorheen een drukke doorgaande weg. Gelukkig zijn er goede voetpaden aangelegd, waardoor je veilig langs deze weg kunt lopen. Er zitten ruim voldoende restaurantjes en iedereen heeft zo zijn voorkeuren. Je kunt zowel aan het water eten als aan de doorgaande weg. Er zitten een paar kleine supermarktjes en een benzinepomp, de Lidl zit een paar km verderop richting Lefkas stad en is zeer goed te bereiken. Vanuit Lygia kun je overal heel gemakkelijk komen. Zeker als je graag in de grote stad komt, Lefkas, dan is dit een juiste plaats om te verblijven. Maar ook als je naar het vaste land toe wilt gaan. Wil je verder afzakken naar het zuiden, om bv boottochten te gaan maken vanuit Nidri, geen probleem. Wij zijn inmiddels 3 keer op dit prachtige eiland geweest,...n Thallero, dit appartement zit zeer centraal en slecht 50 meter van de supermarkt af. 1 x in Villa Kazazis, leuk appartement. Na 3 geweldige vakanties staat lefkas en dus ook Lygia bovenaan mijn lijstje om naar terug te gaan.


G. van Helden
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 4 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Lange straat met een kleine haven met enkele tavernas aan het water. Auto/scooter noodzakelijk om het eiland te verkennen. Vooral griekse touristen.


A.van Woerkens
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Heerlijke plaats op een heerlijk eiland kan overal lekker eten en op terrasjes wat drinken goeie stranden en makkelijk per auto te bezichtigen.


Ron Antes
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een heerlijk plaatsje met voldoende restaurants en een redelijk strandje. Niet te toeristisch en nog redelijk betaalbaar en lekekr dicht bij Lefkas-stad. Een abolute aanrader. En natuurlijk ga je dan in Villa Kazazis verblijven!


Willem
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een klein dorp dat doormidden wordt gesneden door de hoofdweg. Maar dat is niet hinderlijk, ligt vlakbij Lefkas stad. Het uit eten is over heerlijk. Het strand is rustig dus je kan makkelijk met kleine kinderen aan het strand liggen.


van riessen
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
wij hebben Lygia ervaren als een leuk rustig dorpje met alles wat je voor een vakantie nodig hebt. Een paar kleine winkeltjes en verschillende tavernes soms aan het water. De nogal drukke doorgaande weg loopt dwars door het dorpje.
© De Griekse Gids 2000-2022