Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Nidri

Reviews Nidri Lefkas

Vakantiebeoordelingen Nidri

Zeilboten haven Nidri (Nydri) foto 4 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Nidri - Eiland Lefkas -  Foto 70 - Foto van De Griekse Gids Nidri - Eiland Lefkas -  Foto 59 - Foto van De Griekse Gids Nidri - Eiland Lefkas -  Foto 43 - Foto van De Griekse Gids Speedbootje aan strand Nidri (Nydri) - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Nidri - Eiland Lefkas -  Foto 55 - Foto van De Griekse Gids Uitzicht op Nidri (Nydri) en de eilanden Skorpios en Meganissi foto 1 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Wandeling aan de boulevard van Nidri (Nydri) - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Hotel George Nidri (Nydri) foto 2 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Nidri - Eiland Lefkas -  Foto 66 - Foto van De Griekse Gids Nidri - Eiland Lefkas -  Foto 60 - Foto van De Griekse Gids Bootjes aan de haven van Nidri (Nydri) foto 2 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Nidri

Jacqueline Delfgaauw Baan
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Na 2 Keer Nidri zijn we net terug uit Lesbos en ik kan zeggen wat hadden we een Heimwee naar Nidri alles viel tegen op Lesbos alhoewel het wel typisch Grieks was en de Natuur prachtig maar alles ligt te ver uit elkaar er klopt niets van de plaatsjes die je kan bezoeken en waar je alles kunt bezichtigen want als je er eenmaal bent is er niets te zien zelfs het versteende Wout viel tegen, Lesbos is leuk voor Oudere mensen (die er dan ook bij bosjes waren)of mensen die van Rust houden,zelfs in het Hotel was er totaal geen gezelligheid zelfs de eigenaren waren ongeintreseerd Nee dan Nidri dat heeft ons hart gestolen een warm ,lief,mooi,leuk,gezellige plekje dus volgend jaar gaan we zeker weer naar Nidri.


c. willemsen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
lekker goede sfeer en genoeg restaurants en terrasjes je komt daar goed op rust . aanrader huur een brommer en geniet van de mooie omgeving


Patricia
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij vonden Nidri een vrij druk, toeristisch plaatsje, zonder echte Griekse sfeer. Er is wel een gezellige boulevard en hoofdstraat, met restaurantjes, barretjes en kleine (souvenirs)winkeltjes, maar het is vrij Engels ingesteld. De omgeving is wel schitterend groen, en het uitzicht ook fenomenaal!


Marianne
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn er geweest in augustus 2012. Heerlijke vakantie gehad. Niet super druk. Mooi groen eiland. De boottocht die wij hebben gemaakt langs de eilanden in de buurt is ook een aanrader. Leuke boulevard met veel horeca. Vriendelijke, gastvrije mensen.


Roxanne
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Afgelopen april ben ik samen met een vriendin naar Lefkas (Nidri) geweest. Ik ben een echte Griekenland fan (Rodos, Kreta) maar dit was de eerste keer op een kleiner eiland. Over het algemeen is Nidri erg mooi en vooral groen. Wel is het erg klein. Maar een paar restaurantjes en hooguit twee bars. Wel lekker eten in vooral Mamma Mia aan het einde van de boulevard. Ook kun je er voor weinig eten. Tip: maak een keer een boottripje met de Nydri Star. Voor 20€ ga je een aantal super mooie plekken/eilanden langs. Echt een ervaring op zich! Al met al is Nidri leuk, maar niet voor een tweede keer. Daarvoor is het net te klein.


Anja
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
heerlijk om daar je vakantie door te brengen, jammer dat de stranden met kiezels zijn, maar je kan niet alles hebben tenslotte. Verder is het er alleen maar genieten in alle opzichten


Caroline
ALG. INDRUK: 1 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 1 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
schitterende natuurlijke ligging met de 7 eilandjes, helaas is Nidri zelf een lelijk onpersoonlijk betonnen oord. Ben er vaak geweest, maar niet langer dan een dagje.


Verjans g
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 1 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
als je de lange rit naar het mooie strand van porto katsiki niet wil doen kan je in nidri een leuke boottrip doen naar nabijgelegen eilanden en het mooie porto katsiki strand. hier zijn ook talrijke gezellige eetgelegenheden.


Jorgos
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ik bezocht Nidri in juli 2010. Het is een zeer gezellige plaats met een leuke boulevard waar veel leuke terrasjes zijn. De omgeving is werkelijk schitterend en de mensen zijn zeer vriendelijk.


Raymond
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Nydri is een leuke plaats. Als je het vergelijkt met andere plaatsen op Lefkas het meest bruisende. De stranden zijn niet zo mooi maar op 10 minuten rijden heb je de mooiste stranden. Lefkas is geweldig. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik kan het iedereen aanraden! Het wordt een mooie, leuke en zonnige vakantie!!!!


Walter W. Krijthe
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
De stranden aan de oostkust van Lefkas zijn maar magertjes. Ook is het nog een probleem dat al het verkeer nog door Nidri rijdt. Een ringweg is echter in aanleg. Nidri is een al shopping en terrasjes. Als verblijfplaats geniet het niet onze voorkeur.


dennis
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
leuk stadje, gemoedelijk, paar leuke eettentjes, wel duidelijke kwaliteitsverschillen. Hoofdstraat wel ontoegankelijk door drukke verkeer.


DORRY
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
het leukste is om een boottocht te gaaan maken, zelf met de auto vroeg op de avond wat te toeren door de bergen,prachtige vergezichten|! wel erg toeristische, ook de erg veel nieuwe hotels en appartementen, wordt er niet mooier op,te druk en rommelig.


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Leuk stadje met haven met de vele restaurantjes, voor ieder wat wils. Het uitzicht vanaf het strand is mooi met al die eilandjes. Maak eens een boottocht naar Ithaki, Meganisi, kefalinia of het eiland van Onassis. Overal zeer vriendelijke mensen.


Toon & Penny
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Vriendelijke mensen, niet duur, wel toeristisch maar niet te, geen dronken Engelsen e.d., het hele eiland is eigenlijk mooi. We gaan dit jaar weer.


meltemi
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 2 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Nydri is waarschijnlijk de drukst bezochte plaats van Lefkada, gezellig maar dat is ook alles. De watervallen,enkele km. verder zijn wel de moeite waard. Het is een prachtige wandeltocht en op het eind kan je een verfrissende duik nemen in de vele poeltje


allard
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
prettig gebrek aan organisatie, toeristen uit heel verschillende landen


Paulette
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Gezellig dorpje, uitstekend uitgangspunt om het eiland en omringende eilanden te verkennen. Heel aardige bevolking.


Sharon
ALG. INDRUK: 4 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Veel te toeristisch, schreeuwerig stadje langs een lange weg. De echt Griekse sfeer tevergeefs gezocht.


Marjolijn
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Leuk stadje. Middelpunt is toch wel de haven met de vele restaurantjes, voor ieder wat wils. Achter de haven een drukke weg, vaak zonder stoep. Het uitzicht vanaf het strand is mooi met al die eilandjes. Maak eens een boottocht of huur een motorbootje.


Astrid
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
gezellig plaatsje, met veel restaurantjes waar men heerlijk kan eten. Verschillende eilandjes voor de deur om een boot tocht naar te maken.


Johan van Loenhout
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heel jammer van de aardbeving tijdens onze eerste vakantieweek, heeft toch een "angstige" stempel gedrukt op ons vakantieplezier. Wij waren hier in augustus 2003 heel warm en veel muggen, maar daar kunnen de grieken ook niet veel aan doen.


gea tel
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Nidri vriendelijk touristenstadje. Erg lekker eten aan de boulevard, met uitzicht op de haven en andere eilanden.. Nog niet zo druk gelukkig. Met de aanleg van de boulevard leuk om te flaneren langs eethuisjes en boten. Ik kan het hier wel vinden.


Monique
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
aan de kant van de haven erg leuk met een schitterend uitzicht op skorpios en madouri de kant van de weg druk en lawaaierig niet echt lekker om te eten restaurants hebben niet echt een grieks sfeertje veel tl balken vond het net vreetschuren.


Astrid
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een mooie vakantieplek. De eilanden voor de kust zijn met een klein bootje goed te bereiken en dit is ook erg leuk om te doen!!


karola Mulder
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
wel een leuk eiland, plaats erg druk veel geleur bij de retaurants. wel leuk dat je er kleine bootjes kan huren en rond kan varen door de baai strand te druk en te smal.


barbara
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Super gezellige haven, vooral 's avonds. In het naseizoen kan het nog wel eens flink regenen, dat is jammer


Gerrie
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Voor ons een van de mooiste plaatsje op Lefkas.


Cees Jan Lodder
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Simpel eiland met mooie stranden aan de westkust(zand) en kiezelstrand aan de oostkust.Goede restaurants.Veel keuze.


adri
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een leuk gezellig plaatsje, en een mooi eiland.


Ine
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het enige plaatsje op Lefkas waar in het naseizoen nog een beetje leven is. Veel winkeltjes en veel restaurantjes
© De Griekse Gids 2000-2020