Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Lefkas

Reviews en beoordelingen eiland Lefkas

Vakantiebeoordelingen Lefkas

Nidri - Eiland Lefkas - Foto 14 - Foto van De Griekse Gids Spartochori Meganisi eiland bij Lefkas - Foto 20 - Foto van De Griekse Gids Nidri - Eiland Lefkas - Foto 25 - Foto van De Griekse Gids Nidri - Eiland Lefkas - Foto 6 - Foto van De Griekse Gids Nidri - Eiland Lefkas - Foto 41 - Foto van De Griekse Gids Desimi - Eiland Lefkas - Foto 7 - Foto van De Griekse Gids Nidri - Eiland Lefkas - Foto 30 - Foto van De Griekse Gids Egremni - Eiland Lefkas - Foto 14 - Foto van De Griekse Gids Agios Nikitas - Eiland Lefkas - Foto 46 - Foto van De Griekse Gids Syvota - Eiland Lefkas - Foto 57 - Foto van De Griekse Gids Nidri - Eiland Lefkas - Foto 64 - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas - Foto 46 Ionische Eilanden - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Lefkas

Nicolaas
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Lefkas virus heeft ons te pakken. Goede vrienden gaf ons de tip om eens Lefkas te bezoeken/ontdekken en na vele vakanties in Griekenland is dit het eiland dat ons heeft betoverd.


Allard
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Bij toeval in Lefkas (nidri) terechtgekomen. Beviel zo goed dat we teruggekomen zijn en veel vriendschappen hebben gesloten. Nidri is erg toeristisch maar geen massa toerisme en voornamelijk familie bedrijven. Veel mensen komen jaarlijks terug en kennen elkaar. De vriendelijkheid en de menselijke maat maken het een hele prettige bestemming. En het is er erg mooi.


Dani
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij komen al jaren op Lefkas en zijn hier ook getrouwd. Het is één van de mooiste eilanden van Griekenland met de meest pittoreske dorpjes en spectaculaire stranden en wij hebben al aardig wat gezien. Wij zullen er altijd terugkomen zolang we kunnen.


Maggie Haur
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
super locatie Nikiana- Red Tower hotel met rest. Keramidaki dichterbij- echt lekker grill mixed souvlaki en tzaziki;Bij Nidri, bijna op het einde van de hoofdstraat - het klein grill house met super lekker griekse gerechten;fantastisch strand Kathisma en Porto Katsiki;echt de moeite waard,het vaarttocht langs Lefkas met Macedonia Palace boot.


Bianca Goedegebuure
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij komen al jaren op Lefkas en vervelen doet het nooit. We kijken er al naar uit om binnenkort weer te gaan. Het beste restaurant is in Nidri, George place aan de hoofdweg heel goed en voor een betaalbare prijs.


kathleen
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
de meest prachtige stranden vind je absoluut aan de westkust, porto katsiki, egremnoi, kalamitsi en kathisma. wij gingen wel in september en toen was het er rustig, misschien in hoogseizoen wel druk.


Wendy en Arno
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Werkelijk een prachtig eiland, vooral het uitzicht op eilandjes die voor de kust liggen bij Nidri en de baai in Nidri waar vele kleine plezierbootjes voor anker liggen zijn adembenemend... wat een uitzicht!


De Goedjes
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We gaan dit jaar voor de derde keer op vakantie naar Lefkas. We gaan al 14 jaar naar Griekenland, overal geweest maar we hebben Lefkas in ons hart gesloten. Dit jaar verblijven we in het appartement van griekse vrienden in Vasiliki die we hier 6 jaar geleden hebben leren kennen.


© De Griekse Gids 2000-2024