Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Leros

Reviews en beoordelingen eiland Leros

Vakantiebeoordelingen Leros

Panagia Kavouradena Xirokampos - Eiland Leros - Griekse Gids Foto 18 - Foto van De Griekse Gids Panteli - Eiland Leros - Griekse Gids Foto 21 - Foto van De Griekse Gids Alinda - Eiland Leros - Griekse Gids Foto 8 - Foto van De Griekse Gids Agia Marina - Eiland Leros - Griekse Gids Foto 42 - Foto van De Griekse Gids Agia Marina - Eiland Leros - Griekse Gids Foto 13 - Foto van De Griekse Gids Vromolithos - Eiland Leros - Griekse Gids Foto 1 - Foto van De Griekse Gids Panteli - Eiland Leros - Griekse Gids Foto 40 - Foto van De Griekse Gids Panteli - Eiland Leros - Griekse Gids Foto 86 - Foto van De Griekse Gids Blefoutis beach Partheni - Eiland Leros - Griekse Gids Foto 22 - Foto van De Griekse Gids Agia Marina - Eiland Leros - Griekse Gids Foto 39 - Foto van De Griekse Gids Krithoni - Eiland Leros - Griekse Gids Foto 5 - Foto van De Griekse Gids Agia Marina - Eiland Leros - Griekse Gids Foto 8 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Leros

Lori
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leros, een klein maar prachtig eiland. Perfect als je toe bent aan een vakantie zonder dat je omringt bent met toeristen. Binnen een uur ben je om heel het eiland heen, maar dat betekend niet dat er niks te zien valt, integendeel er zijn genoeg stranden met allemaal een eigen karakter en plaatsen om een lekker hapje te eten. Het eten daar is alles behalve een typische toeristen-maaltijd. Naar Leros op vakantie gaan, voelt alsof je onderduikt in de cultuur van het eiland. Het is ook erg mooi om te zien dat heel het eiland elkaar kent en iedereen zo vriendelijk is. Het perfecte eiland om helemaal tot rust te komen en om te ontsnappen uit de drukke stad. Kortom: ben jij op zoek naar een vakantiebestemming waarin je niet het idee wilt hebben dat je alleen maar toeristen hebt gezien in plaats van de bewoners zelf, wil je een rustige en ook niet te grote locatie, die zeker niet minder mooi is dan de bekendere locaties? Dan is Leros de perfecte vakantie bestemming voor jou! Echt een aanrader.


c vd Besselaar
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig eiland, met mooie inhammen, idiaal voor wandelingen. Wij verbleven in hotel Elefteria, in Planatos. De enthousiaste beheerster vertelde veel over het eiland. Vanaf het hotel waren verschillende stranden op loopafstand. In Agia Marina was een restaurantje,Meltheni, (tevens werd er door dit restaurantje bezorgd) waar ze heerlijk eten hadden, met halfronde frites. Ze gaven wel erg grote hoeveelheden maar erg lekker. Een stukje verderop kon je aan de haven zitten om nog lekker iets te drinken.


carla de goede
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
sfeerfol eiland; gelukkig nog niet zo toeristisch. Gezellige havenplaatsjes, waar het griekse leven aan je voorbij gaat, terwijl je op een terrasje geniet van een heerlijke frappee!


wout & trudy
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
wie van rust houd is Leros een leuk eiland. een week is voldoende. mooie stranden. leuk om met draagvleugelboot Patmos te bezoeken.


Henk Platenkamp
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
paar dagen geweest en Leros is een echt Grieks eiland en niet te vergelijken met Kreta Kos en meer van die touristische griekse eilanden De moeite waard. groet, Henk


ineke wieferink
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
geweldig eiland, aardige mensen, heerlijke restaurantjes, je kunt overal echt lekker eerlijk grieks eten. Nog redelijk onbekend en daarom onbedorven genieten van het relaxte griekse leventje. Met een brommetje de bergen in ,flesje retsina mee en genieten


Pavlina
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Onze favoriete eiland. Gaan regelmatig ergens anders heen, maar komen er altijd weer terug (thuis). Niets te doen, en daarom zo fijn. Echt relaxen. Niet verder vertellen, we houden het graag voor onszelf.


anoniem
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Er mag op Leros iets gedaan worden om de instellingen van de psychiatrie en van de drugverslaafden te verbeteren.het word hoog tijd dat Leros op wereldniveau hier aandacht voor krijgt.


© De Griekse Gids 2000-2024