Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Karfas

Reviews en beoordelingen Karfas Chios

Vakantiebeoordelingen Karfas

Ligstoelen en parasols Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Genieten in Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Karfas: een zeer leuk vakantieoord - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Het drukke Karfas strand - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Watersporten in Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Het gezellige Karfas strand - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Straatje in Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Het bordje Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Karatzas apartments aan het strand van Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Karfas, het meest toeristisch plaatsje van Chios - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Terrasjes Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Schitterend zandstrand Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Karfas

Erik
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 2 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 1

TOELICHTING:

Karfas, een mooie uitvalsbasis; helaas was het niet mogelijk een auto te huren. Weinig keus in restaurants, mensen zijn heel vriendelijk. Er is helaas veel verval, kapotte gebouwen, vergane horeca uit het verleden. Zorg voor een goed hotel en een auto is mijn advies!


Jose
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 1 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij komen elk jaar een paar keer op Chios en dus ook in Karfas, heerlijke restaurantjes, lieve mensen en prachtige omgeving, het hele eiland is trouwens prachtig en nog echt authentiek, een aanrader voor mensen die dit jaar naar griekenland wil gaan.


Dorien Dams
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zijn 5,5 jaar geleden in Karfas geweest.Leuke plaats met heerlijk zandstrand.Je kunt in het plaatsje ook heerlijk eten.Wij hebben veel gegeten bij Pinaleon.Het eten is er heerlijk,leuke eigenaar en altijd gezellig.Chios zelf is ook een geweldig leuk eiland vind ik.


s@s
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het strand is zand en loopt langzaam in zee, kindvriendelijk. een aantal (ong 8) eettentjes en 3 bar/terrassen. Drukke maanden zijn juli en de eerste 2 weken van augustus. De omgeving is eeuwenoud en de dorpen idem. Helaas heeft de brand van 2012 veel verwoest maar kijk daar doorheen, probeer 2 woorden Grieks en je hebt een heerlijke vakantie. Zomers is het openbaar vervoer prima. De bus rijdt linksom en rechtsom naar de stad.


Varevisser
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij zijn 2 keer op het eiland chios geweest waar we een hele mooie tijd hebben beleefd en mooie herinneringen aan hebben , het hele eiland zit vol van vriendelijke mensen en niet te vergeten de echte griekse sfeer die je nog heb in sommige dorpjes , karfas is als je het niet te druk wilt hebben en toch beetje wilt uitgaan gewoon leuk zat , lekker eten bij kosta in pelikanos Super....hios (bounty island)


Monique
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Zijn in de eerste week van mei voor de 3e keer naar Karfas geweest. Wij verblijven altijd in het Golden Sand Hotel. Een absolute aanrader. Fantastisch hotel en ontzettend lieve mensen. Wij hebben er weer een geweldige tijd doorgebracht. Het voelde als thuiskomen op "ons" eiland. Waren 4 jaar geleden voor het laatst geweest en ons hart ging weer sneller kloppen toen we er aankwamen. Hebben net weer geboekt, en gaan in september nog een weekje om heerlijk te relaxen op dit mooie eiland, met zijn prachtige cultuur en geweldige vriendelijke mensen.


Elleni
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
chios.....na 5 keer weer!! wat een heerlijk strand en het beste griekse eten? bij To Pimento aan de hoofdweg, zij maken alles zelf! je zit niet aan zee maar krijgt GRIEKS eten. het eiland is geweldig met de middeleeuwse(en oudere) dorpen. de bewoners zijn altijd in voor een praatje, leer een paar zinnen grieks en je hebt contact! nog even en het is weer zover.............na 30 jaar Griekenland één van de favorieten!


ilenia
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Karfas is een leuk vakantiedorp met gezellige barretjes en taverna\'s. Taverna Pelekanos is een traditioneel restaurant met lekker grieks eten. Hier komen de grieken zelf ook veel. Ouzo vooraf en een lekker toetje van de gastheer na Super!!


Gijs van der Niet
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 2 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
we hebben er 10 dagen verbracht en om je de waarheid te zeggen we vonden het prima om Karfas achter te laten. Er is geen echte griekse sfeer te bekennen en dat vonden we erg jammer. De plaats is klein, slaperig en heeft geen uitstraling het strand niet echt schoon. Voor ons wel teleurstellen. Karfas is wat ons betreft niet echt een aanrader. Wel is Chios een zeer groen eiland en voor wandelliefhebbers een mooie lokatie.Dat maakt veel goed. Chios bedankt voor al je licht en schaduw.


Simone Spijkers
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
wij zijn in 2007 in karfas, eritha geweest en gaan deze zomer terug voor 3 weken. in 2007 hebben we een fly&drive gedaan en oa in mesta,pyrgi, kambos verbleven en laatste week naar karfas. nu hebben we een babietje en gaan we alleen naar karfas. perfect daarvoor. strand super, en loopt bijna niet af dus heel kindvriendelijk! na 100m loop je nog maar tot je kuiten onder water. restaurantjes zijn er niet heel veel maar hele goede tussen en nachtleven is er ook echt wel, maar vooral grieken onder elkaar in de weekenden. chiosstad ook heel leuk en modern voor wat bezoekjes en lekkere lunches! voor het eerst dat ik voor de 2e keer ergens terug kom. heel speciaal


Marina
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Voor het eerst op Chios en misschien omdat het eind september was (einde seizoen) weinig (Griekse)sfeer, het is ook niet een typisch Grieks eiland (miste het wit & blauw). Wel heerlijk gegeten: Pinaleon is een aanrader: sfeervol en een prettige bediening. Ioanna's Garden is leuk voor de lunch en een praatje. Vond de prijs voor een ligbed op het strand(€ 4,-- voor 1 uur of hele dag!) wat teveel van het goede....


Mieke
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 2 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Karfas bestaat voornamelijk uit appartementen, restaurantjes en café's.De enige winkels zijn de minimarkets. Goede restaurants vonden wij Pinaleon en Pelekanos. Appartement Seaview was goed, maar vrij prijzig, vooral ook de consumpties. Strand is zeer kindvriendelijk. Nachtleven kan door ons niet beoordeeld worden. Karfas is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes en ligt dicht bij Chios stad, waar winkels te kust en te keur zijn. Archeologisch Museum en Etnografisch Museum Argenti zijn zeer de moeite waard.


R Brugman
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
We zijn er 2008 geweest, het strand is erg mooi. Er is veel cultuur op Chios, de mensen zijn erg vriendelijk. Ik denk dat wij hier weer eens terug zullen gaan.


Rien de Leeuw
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zijn hier vorig jaar (2008) geweest en vonden het een prima uitvals basis voor het zuidelijk deel van Chios. Wij verbleven in ErithaBeach en ook dat was een keurig hotel.


Janny
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
waren hier van 16-9-'08 2 wk. in Hotel Sunset, een aanrader, schoon, royale kamer en alles binnen handbereik, strand, restaurants, en pin automaat om de hoek.alles te belopen, zeker als je al wat ouder bent en moeilijk ter been. Chios is het apartste eiland van Griekenland.


cor en jessica
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Na 1 week alle restaurants gehad. leuke terrassen aan het strand. typisch grieks. zeer mooi strand. bediening op terrassen spreekt niet altijd Engels.


Peter en Doreth
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn in 2005 in Karfas, Chios, geweest en dromen er nu nog steeds van. 's Avonds is 't er wel erg rustig als je er 2 weken zit maar verder echt super. Echt grieks nog, allemaal lieve mensen. Een top eiland waar we zeker nog eens teruggaan.


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Rust, schoonheid, vriendelijke bevolking. Om te fietsen een prachtig eiland. Een aanrader, hier kom je aan je trekken.


willy
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
reeds 4 maal naar chios geweest,het is een mooi en rustig eiland,elk dorp heeft zijn eigen charme. Er zijn veel verborgen mooie stukjes natuur. In zijn geheel gezien een vriendelijke bevolking.


Andre
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Rust, schoonheid, vriendelijke bevolking, geweldig om dagen met de scooter er op uit te gaan.Dicht bij Chios-stad, in een paar minuten rijd je met de scooter er naar toe. Ook om te fietsen een prachtige plek. .


s@s
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ook wij gaan (weer) naar Karfas. rustig plaatsje met strandtoeristen waar de meeste Grieken zijn. lekker sfeertje, paar aangename moderne terrasjes en lekkere griekse tavernen.heerlijk eten en ongedwongen sfeer. de plaatsjes Pyrgi, Mesta en Anavatos mag je niet overslaan.


Bianca
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik ga dit jaar weer, in mei en in augustus. Het is voor mij de 5de en 6de keer. Ik vind het helemaal geweldig. Wij verblijven altijd in hotel Golden Sand. Heerlijk rustig, goede service, etc. Op Chios kun je heerlijk touren.


Diana
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
hallo, wij gaan dit jaar voor het eerst na griekenland en hotel golden sand..we vinden het heel leuk om hier allemaal reacties te lezen.. weten jullie misschien leuke tips voor onze vakantie..of iets waar we echt een kijken moeten gaan nemen?


wil Schouten
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het rustige leven op het eiland, de vriendelijke mensen en het heerlijke en goedkope uit eten gaan.


Corry
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij verblijven al vele jaren op Xios, niet in Karfas, want dit vinden wij iets te touristisch. Xios betekent voor ons thuis komen, een prachtig eiland met een practige natuur en een heerlijk klimaat en waar de bevolking nog zéér vriendelijk is!


marianne
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij waren in Aghia Ermionie maar overdag met de bus naar karfas, touristisch en toech gezellig strand was helemaal toppie


jopie geel
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
ben er twee keer geweest , envind het een heel mooi eiland huur een scooter en ga het eiland verkennen en je ziet zelf hoe mooi het eiland is .en een echte aanrader is het eethuis oase dicht bij het stand de eigenaresse spreekt nederlands.


brigitte
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
chios, de enige vakantieplaats waar ik 2 jaar na elkaar ben geweest. Zou me hier gerust permanent kunnen vestigen. De meest vriendelijke mensen die ik ooit al ergens ben tegen gekomen.


Wim & Mieke
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een heel mooi eiland. Jammer dat Karvas geen oude kern om een haventje heeft. Dus `s avonds even lekker langs de klotsende bootjes slenteren is er niet bij. De rest van het eiland maakt dit ruimschoots goed. Het is een eiland om naar terug te gaan.


Paulette
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heerlijk rustig badplaatsje, mooi strand en prachtige omgeving. Heerlijk eiland.


mounier
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
het is lekker weer hoor :)


D. van Lieshout
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
gezellige badplaats met een schitterend zandstrand, waar het in de diverse restaurantjes en barretjes goed toeven is.


Marjolijn
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ik vind Chios een prachtig eiland, maar Karfas, waar wij 3 weken verbleven, vond ik niks. Wel een paar leuke restaurantjes en een mooi strand, maar verder was er ook niks te beleven. Toen wij er waren moesten we zelfs naar Chios-stad om te pinnen.


hilde
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
gelukkig ben ik rugzakker en was ik niet verplicht in Karfas te verblijven. Chios vond ik wel een aangenaam eiland met mooie dorpen en helemaal nog niet westers toeristisch verpest, wat een grote troef is ! Stad Chios is geen "vakantiestad" maar een Gr


Ed
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Karfas is een heerlijke plaats met een mooi zandstrand en leuke eet tentjes. Eiland Chios is prachtig, vriendelijke mensen. Wij waren hier in september 2004 en hopen dit jaar weer terug te komen.


Marloes
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
heerlijk rustig en mooi eiland. echt genieten


B. Witzand
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Leuke plaats waar we veel vrienden hebben gemaakt. We zijn er al diverse malen geweest. Het hele eiland is nog authentiek en het zit er niet overvol met toeristen. Echt een aanrader.


BUSSCHE HEIDI
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Chios-Karfas is voor ons als een tweede thuis, ben de tel kwijt het aantal keer wij er geweest zijn (zeker 14 maal). Hebben er ondertussen vele "echte" vrienden. Ja, zelfs een griekse familie. Ieder jaar gaan wij er 3 weken op vakantie.


Bianca
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Karfas is echt een heel leuk toeristenplaatsje. Niet te groot, erg gezellig, en op een steenworp afstand van de stad. De mensen zijn er erg vriendlijk, het eten goed en niet duur en de hotels en de stranden perfect onderhouden. Kortom echt een aanrader.


jacquet eddy
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
ghios is het eiland van griekenland ik kan het weten want sinds 1998 ben ik en myn vrouw er reeds 14 maal geweest gewoon geweldig eiland en denk er nu al aan wanneer ik binnen 4jaar op pensioen ga er voor een lange tyd zal vertoeven.


k.mulder
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
chios is nr 1 van griekenland en karfas met zijn strand en kleinschaligheid helemaal goed .


Moppie
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een leuk plaatsje met een mooi strand op een geweldig eiland.


Neul
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Weinig toerisme, prachtig strand en heel goed eten. Wij gaan zeker terug. Jammer dat het water een heel stuk erg ondiep is. Wel ideaal voor kinderen. Chios is fantastisch!


Deswert robert
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mooi strand gemakkelijke verbinding met de stad Chios. Heel oké.


Jos
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Gezellig plaatsje, prachtig strand, "Golden Sand" is zeker een aanrader. Gans Chios is mooi en rustig!


Marcel
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Griekeneiland Chios & vooral Karfas : Je voelt er het hart van Griekenland nog kloppen !


Rob
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een voor het toerisme uit de grond gestampte nederzetting. De voertaal op de diverse terrassen dikwijls Nederlands. In het Grieks bestellen af en toe moeilijk omdat het bedienend personeel niet Grieks is. Voor een familie met kinderen een prima plek.


Erik
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
Inderdaad alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze strandvakantie. Jammer dat die electriciteitscentrale zo dichtbij staat, en dat je die telkens moet passeren als je naar Chios-stad wil.


astrid varkevisser
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Chios; op zich al een fantastische eiland, Karfas; heeft alles wat je maar wilt, fantastische eethuisjes ,supermarkten,en binnen tien a vijftien minuutjes van vliegveld en Chios-stad....en geen overheersend toerisme...rust ...
© De Griekse Gids 2000-2024