Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Pyrgi

Reviews en beoordelingen Pyrgi Chios

Vakantiebeoordelingen Pyrgi

Pyrgi is uniek - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Pyrgi dorpsplein - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Pyrgi, dit is ook Griekenland - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Allerlei figuren op de muren in Pyrgi - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Pyrgi centrum - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Straatje in Pyrgi - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Traditioneel Pyrgi - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Typisch Pyrgi - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Traditioneel stenen huis in Pyrgi - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Het gemeentehuis van Pyrgi - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Smalle straatjes Pyrgi - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Hartje Pyrgi - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Pyrgi

Jetze prins
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Wij zaten midden tussen de Grieken. Maar Pirgi, wauw wat mooi, wat een rust, Avond eten op het dorpsplein bij restaurant Kosta ook weer tussen de bevolking, hele vriendelijk mensen.


Roland Jordan
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Terug van drie weken op Pyrgi. Ondanks dat er geen georganiseerd nachtleven is, geef ik het een tien, omdat je heerlijk buiten gaat zitten en volledig door de plaatselijke bevolking wordt opgenomen.


isi
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Hello, you did fine job for the island of chios.congratulations. I am very happy for you quys . iam from pyrgi -chios ilive in usa new york godbless you!!!!!!


Bianca
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Echt een unieke ervaring, nog nooit zoiets gezien. Wij zijn er gewoon een dagje geweest, maar de sfeer was zo goed, met al die typisch griekse mensen. Echt een aanrader om te bezoeken.


Michelle
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het nabijgelegen strand van Emporios is prachtig om te snorkelen, helder water. Anderen gave een onvoldoende voor "nachtleven". Tja, een discotheek vind je niet in Pyrgi, maar 's avonds is wel de mooiste tijd als de hele bevoling zich op het plein bevindt


carla
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een dorp als nergens anders te vinden is op geen enkel eiland. Aparte bouw en schilderkunst op alle huizen. Zeer de moeite waard. Eten en drinken met de grieken . Niet druk . Ook hier moet je vervoer hebben om andere dingen te kunnen bekijken.


monique
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Vanuit Chios per scooter naar Pyrgi: in dit stadje is alles nog echt authentiek, er is amper sprake van "toerisme" , op restaurant eet je gewoon tussen de Grieken: Griekenland op z'n best!


Rob
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een dorp dat men moet bezoeken als men op Chios is. Zeer de moeite waard om een uitgebreide wandeling te maken in dit zgn. " beschilderde" dorp. Ook de hsitorie achter de opbouw is zeer interessant om te lezen. Koop lokaal een boekje.


astrid varkevisser
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Betoverend, daar moet je echt naar toegaan als je het eiland Chios bezoekt.
© De Griekse Gids 2000-2024