Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Votsalakia

Reviews en beoordelingen Votsalakia Samos

Vakantiebeoordelingen Votsalakia

Marathokampos Samos | Griekenland | Foto 3 - Foto van De Griekse Gids De standen Kampos Samos en Votsalakia Samos | Griekenland foto 4 - Foto van De Griekse Gids Het Marathokampos (Votsalakia) gebied met in de verte het eiland Ikaria - Eiland Samos - Foto van De Griekse Gids Baai Marathokampos Samos | Griekenland | Foto 4 - Foto van De Griekse Gids De standen Kampos Samos en Votsalakia Samos | Griekenland foto 10 - Foto van De Griekse Gids Kiezelstrand bij Kampos (Votsalakia) - Eiland Samos - Foto van De Griekse Gids De standen Kampos Samos en Votsalakia Samos | Griekenland foto 33 - Foto van De Griekse Gids Marathokampos Samos | Griekenland | Foto 27 - Foto van De Griekse Gids De standen Kampos Samos en Votsalakia Samos | Griekenland foto 5 - Foto van De Griekse Gids Bij Kampos (Votsalakia) - Eiland Samos - Foto van De Griekse Gids Druivengaarden langs de weg van Marathokampos naar Karlovassi - Eiland Samos - Foto van De Griekse Gids De standen Kampos Samos en Votsalakia Samos | Griekenland foto 17 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Votsalakia

Annemarie Hartman
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Wat een heerlijke plek. We zijn er twee maal geweest, in 1e instantie was ik bang dat het te kleinschalig zou zijn maar toen we er waren was ik erg blij dat ik toch voor Votsalakia gekozen had. Het is een rustige badplaats met een mooi lang strand en heel veel lekkere restaurantjes en leuke winkeltjes. De mensen zijn enorm vriendelijk. Huur een auto en ga het prachtige eiland verkennen. Wij zaten twee maal bij Sirena Residence en Spa, een heerlijke plek. Kortom we gaan beslist weer naar het heerlijke Samos.


Rogier
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Een prachtige relaxte plaats met zeer vriendelijke mensen


Dettmeijer
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Lekkere plaats om te eten en naar het strand te gaan. Goede bakker en een aantal kleinere supermarkten. Hebben hier o.a heerlijk gegeten bij restaurant Argo en bij de pizzaria. Voor tussendoor een lekker broodje pita giros aan het eind van het dorp naast restaurant votsalakia.


Jan Dettmeijer
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Vooral in de avond een plek om lekker te eten. Ook het strand is natuurlijk prima. Hier zijn ook een aantal kleine supermarkten en lekkere bakkers. Wij hebben heerlijk gegeten bij Taverne Argos bij Marios met zijn gezellige team, goed eten met groente uit eigen tuin en heerlijk bereid in de keuken. Ook lekker gegeten bij de pizzaria gerund door lieve familie. En voor een lekker broodje of bord giros naast restaurant votsalakia, ook heerlijk


D. Van de kamp
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Zeer rustig dorp, maar een prettige uitvalsbasis om het hele eiland te verkennen. Je kan er bovendien erg lekker grieks eten. Voor uitgaansleven moet je hier biet zijn, maar wel voor cultuur en rust.


ted &anneke
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
taverna aan het strand :Nick the Creek.


F.dubois
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 2 - CULTUUR: 2 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Omgebind is geweldig. Leuke natuur. Maar de mensen aldaar vooral bij reisburaus als Rhenia tour wachten te veel en te duidelijk op aleenstaandige vrouwen wat het voor sommige mensen het echt naangenaamd kan worden.


Ab Jenema
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Elk jaar komen wij daar. Vanaf 1995. Een prachtige plek als je wil genieten van strand, eten,rust en wandelen.Een prima plek als je kinderen hebt.Voor de liefhebbers van disco of andere uitspattingen in het nachtleven dan is dit niet de juiste plek.


P van den Berg
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij gaan dit jaar voor de vierde maal naar Votsalakia. De prachtige stranden,de vriendelijke inwoners,en het heerlijke eten is voor ons doorslag gevend geweest om steeds weer terug te keren.Voor mensen met kleine kinder zoude wij appartement Sonia adviser


ron antes
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
De ideale plaats om op het fantastsiche Samos te verblijven met kleine kinderen (3-6 jaar).En als tip :ga naar appartementen White Rock.


CJ de Zeeuw
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij waren in 1999 in Samos. Het was onze beste Griekenlandvakantie ooit. Het is er rustig, maar als je drukte wilt is dat snel opgezocht. Je vindt in Votsalakia(Kambos) nog het echte Griekenland (incl in de keuken je eten uitzoeken).


Deswert robert
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wel lang geleden dat ik daar was (1989),toen héél primitief maar toch een van de betere vakaties in griekenland.
© De Griekse Gids 2000-2024