Kokkari (Samos)

Kokkari Samos. Kokkari ligt tien kilometer ten noordwesten van Samos stad en is, samen met Pythagorion, de populairste badplaats van het eiland Samos. Het is een pittoresk vissersdorp met een haven en een gezellig uitgaansleven. Rond de haven bevinden zich veel restaurants en bars met zeezicht. Kokkari is een knus dorpje, met zeer vriendelijke inwoners en leuke taverna's, kafeneion's en bars. ‘s Avonds is het er ook erg gezellig. De inwoners zijn erg gastvrij en behulpzaam, de sfeer is overal gemoedelijk. Er zijn twee levendige boulevards aan het water en er zijn o.a. souvenirwinkeltjes, juweliers, bakkerijen, een slagerij en supermarktjes. Er zijn meerdere pinautomaten in het dorp. Ondanks het toerisme blijft Kokkari rust uitstralen. Kokkari hoort, wat ons betreft, zeker bij de Top 10 leukste vakantieplaatsen van Griekenland.

Stranden Kokkari

Er zijn twee mooie stranden met zeer helder water. Het water aan het ene strand is rustig en aan het andere strand "wild", dit heeft met de richting van de wind te maken. Beide stranden zijn kiezelstranden. Als je van watersporten houdt dan zit je hier goed, want bijna alle watersportfaciliteiten zijn hier beschikbaar. Kokkari is een goed vertrekpunt voor mooie (berg) wandelingen.

In Kokkari wordt op 27 juli het feest van de Heilige Panteleimon gevierd met traditionele muziek en dans. Net buiten Kokkari zijn er allerlei leuke stranden aan de voet van weelderig begroeide berghellingen. De bekendste stranden zijn Tsamadou, Lemonakia en Tsambou.
In Kokkari zijn zowel goedkopere als duurdere accommodaties en vakanties te boeken. Lees ook ons weblog artikel: "Hoe leuk is Kokkari?

Luchtvideo - Dronevideo Kokkari Samos

Drone video Kokkari Samos - ©De Griekse Gids

Wil je een fantastische vakantie in Kokkari meemaken?

We kennen leuke kleinschalige adresjes! Boek je reis bij Griekse Gids Reizen. Wij zijn vaak in Kokkari geweest en kennen het dorp en omgeving erg goed. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met ons via reizen@grieksegids.nl of (0031) 0343-594447 of (0031) 06-51914690.

Foto's Kokkari - Kokkari in beeld

Kokkari Samos | Griekennland | Foto 24 - Foto van De Griekse Gids Strand Tsambou Kokkari Samos | Griekenland foto 0011 - Foto van De Griekse Gids Strand Tsamadou Kokkari Samos | Griekenland foto 6 - Foto van De Griekse Gids Kokkari Samos | Griekennland | Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Gezellig Lemonakia beach bij Kokkari - Eiland Samos - Foto van De Griekse Gids Kokkari Samos | Griekennland | Foto 7 - Foto van De Griekse Gids Strand Tsamadou Kokkari Samos | Griekenland foto 7 - Foto van De Griekse Gids Strand Tsamadou Kokkari Samos | Griekenland foto 18 - Foto van De Griekse Gids Kokkari Samos | Griekennland | Foto 47 - Foto van De Griekse Gids Strand Tsambou bij Avlakia Samos en Kokkari Samos | foto 3 - Foto van De Griekse Gids Strand Tsambou Kokkari Samos | Griekenland foto 0010 - Foto van De Griekse Gids Aan de provinciale weg in Lemonakia bij Kokkari- Eiland Samos - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Kokkari»


Griekse Gids Reizen Magazine over Griekenland Eliza was here Griekenland Sunweb Griekenland Tui Griekenland Ross Holidays Griekenland Vakantiediscounter Griekenland ;

Vakantiefilm Kokkari Samos

 

Kokkari Samos - ©De Griekse Gids

Meer over Kokkari op Samos


Gemiddelde temperaturen Samos

Januari
9.5°C
Februari
9.9°C
Maart
11.6°C
April
15.6°C
Mei
20.2°C
Juni
24.7°C
Juli
26.6°C
Augustus
26.1°C
September
22.9°C
Oktober
18.5°C
November
14.3°C
December
11.3°C


Samos: Waar ligt Kokkari?

Waar ligt Samos
De kaart / landkaart van Kokkari


Samos vakanties

Appartementen Nikos Place

Bekijken

Appartementen Nikos Place
Samos
Pythagorion
Anthemis Appartementen

Bekijken

Anthemis Appartementen
Samos
Samos stad
Athina

Bekijken

Athina
Samos
Pythagorion
Tarsanas Appartementen

Bekijken

Tarsanas Appartementen
Samos
Kokkari
© De Griekse Gids 2000-2020