Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Agia Pelagia

Reviews en beoordelingen Agia Pelagia Kreta

Vakantiebeoordelingen Agia Pelagia

Agia Pelagia Kreta - Departement Heraklion - Foto 39 - Foto van De Griekse Gids Agia Pelagia Kreta - Departement Heraklion - Foto 29 - Foto van De Griekse Gids Agia Pelagia Kreta - Departement Heraklion - Foto 61 - Foto van De Griekse Gids Agia Pelagia Kreta - Departement Heraklion - Foto 40 - Foto van De Griekse Gids Agia Pelagia Kreta - Departement Heraklion - Foto 10 - Foto van De Griekse Gids Agia Pelagia Kreta - Departement Heraklion - Foto 6 - Foto van De Griekse Gids Agia Pelagia Kreta - Departement Heraklion - Foto 55 - Foto van De Griekse Gids Agia Pelagia Kreta - Departement Heraklion - Foto 12 - Foto van De Griekse Gids Agia Pelagia Kreta - Departement Heraklion - Foto 33 - Foto van De Griekse Gids Agia Pelagia Kreta - Departement Heraklion - Foto 18 - Foto van De Griekse Gids Agia Pelagia Kreta - Departement Heraklion - Foto 32 - Foto van De Griekse Gids Agia Pelagia Kreta - Departement Heraklion - Foto 43 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Agia Pelagia

Ina 't Mannetje
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Agia Pelagia ligt aan een mooie baai; 27 km. ten oosten van Heraklion. Zon, zee, zand, lieve mensen en verrukkelijk eten. Het, smalle, strand is schoon en de ligbedjes goedkoop. Je kunt er goed snorkelen in het heldere, azuurblauwe water.Ook genoeg keuze in appartementen/hotels voor degenen die liever niet te veel trappen lopen etc. Ik ben een zgn. alleengaande vrouw van 60 jaar en heb aan Agia Pelagia mijn hart verloren!


karin
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 1 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Agia Pelagia is al diverse keren onze vakantiebestemming geweest. Door de jaren heen is het dorpje uitgebreid met rondom ook wat grotere hotels. Maar op appartement verblijven is toch wel meer vakantie, vinden wij persoonlijk. Mooi (niet breed of lang) strand, lekkere taverna's en met de auto een goede, centrale uitvalsbasis om de rest van Kreta te verkennen. We komen er steeds graag terug. Ook de naastegelegen baaien, Lygaria en Mononaftis zijn leuk en heel dichtbij!


Eline Donnay
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ik ga al heel mijn jonge leven naar dit fijne dorpje, dus al 23 jaar lang elk jaar, soms 2 keer in 1 jaar. Fantastische vakanties! Zeker een aanrader!


janine
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Agia Pelagia iseengezellige kleien baai, met een mooi zandstrand, vele restaurantjes en cafeetjes aaneen strand. Ook zijn hier vissersbootjjes te zien, en een aanta hele gzellige winkeltjes.


Geke
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik ga al ruim 10 jaar naar Agia Pelagia, ik voel me daar niet echt een toerist maar meer dat ik "thuis" kom. Een geweldige plek vind ik het, vooral als je van rust houdt. Heb vaak bij Irini gegeten (omdat we daar altijd logeerden) en ook bij George en Alexia (tegenover Esperides). Paradise club vind ik de leukste en gezelligste bar/disco.


Gerres wilfried
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het hotel capsis beach was zeer goed ,prachtig gelegen en goed onderhouden ,de dierentuin was een zeer aangename verrassing ,je kan er uren genieten van de pracht en de dieren .Het dorp is zeer gezellig en rustig gelegen in een mooie omgeving ,gezellige terrasjes met zeer vriendelijke bediening en verzorgde maaltijden .Ook voor het kopen van souvenirs is het super veel aanbiedingen en goede prijzen en zeker geen lastige verkopers ,jou welcome


Catherina
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mooie omgeving met heel veel gezellige terrasjes, restaurants en tavernas. Er zijn hier verschillende stranden, wij vonden het strand aan het dorp het mooist. Het was wel erg druk (Juli 2008) op het strand.


Gea
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Voor het eerst in me leven naar Kreta geweest ik moet zeggen het is ons grandioos bevallen, het weer natuurlijk is daar schitterend, de mensen behulpzaam en vriendelijk, we hebben in het Hotel Sea Side gezeten, een echte aanrader ook voor kleine kinderen .


Ciara
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik kom zelf al vanaf dat ik 1 jaar was op Kreta in Aghia Pelagia met mijn moeder en opa en oma (die komen er al 27 jaar). Dat is nu dus al 15 jaar lang vaak meerdere keren per jaar. Ik ben er nog steeds niet uitgekeken.


Philip Tierssoone
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
wij logeerden in hotel Sea side met prachtig zicht op zee,het weer was er prachtig en de mensen zijn er zeer vriendelijk.Het strandje valt best mee en de bars en restaurants zijn er goed.De uitstappen zijn er gemakkelijk te doen en een auto huren is zeker aan te raden.


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Agia Pelagia ligt aan een baai, Leuk voor gezinnen met kinderen. Smal zand kiezel strand met onmiddellijk daaraan een kleine strandboulevard met veel leuke eettentjes. Goede uitvalbasis om Kreta te verkennen.


marie
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
geweldig! leuk met kinderen, appartement sirena is een aanrader. voor jonge stellen is hier vrij weinig te doen, tenzij je van rust houdt. strand is in het weekend te druk maar door de weeks heerlijk rustig! vriendelijke mensen, lekker eten, gezellige sfeer.


Louise
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 1 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
t Is een aardig dorpje om 1 of 2 dagen door te brengen. Verder is er niet veel te doen.


j. VAN PROOIJEN
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
GELOGEERD IN APPMNT. COMPLEX SIRENA. ERG BASIS QUA UITVOERING MET TE HARDE BEDDEN. OOK LINNENGOED IS AAN VERVANGING TOE. QUA LIGGING PRIMA. DICHTBIJ STRAND EN BEPERKT AANTAL WINKELTJES IN CENTRUM. ZWEMBADJE KLEIN MAAR HANDIG. ZEKER MET KINDEREN EEN AANRADER.


elise
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
ik ben net een paar dagen terug uit agia pelagia en het was weer geweldig..dit jaar was de zevende keer en volgend jaar ga ik er beslist weer heen..sommige mensen vragen zich af of ik niet een keer wat anders wil zien..maar ik ben er als het ware een beetje aan verslaafd!


Jessica en Marcel
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij gaan binnenkort voor de 4e keer, naar Sirena. We hebben er zin in!!! Supergezellig


Geert en Lyanne ten Hove
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
We zijn net terug uit Agia Pelagia. Super vakantie gehad, keurig app. netjes schoon. De ice bar was helemaal top Costas Niclos en krekel waren super aardig we hebben zelfs voetbalshirtjes uitgewisseld top. Kritinet was ook super om een auto te huren.


Joost
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We zijn hier 2 weken geweest en het was helemaal top. De ice bar was gezellig mythos had geweldig eten.Bij samaria kan je voor 2,70 euro een top broodje gyros eten. Enige nadeel is dat je wat afgelegen zit en er maar 3x per dag een bus gaat.


Daan Yvonne en Daniel
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
net weer terug uit agia pelagia was er erg gezellig en lekker schoon auto gehuurd bij juduth en max toppie kritinet.


t Kindt Aurelie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik ga al 26 jaar naar Aghia pelaghia,ik heb Aghia leren kennen toen er nog niks was supermarket vasilis was toen nog maar een klein winkeltje die op de hoek lag waar nu Delphi ligt,ik heb aghia zien opgroeien jaar na jaar.


Maria v.d. berg
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn vanacht terug gekomen van 2 fantastische weken in Agia Pelagia. Wij verbleven in Sirene Apt. en vonden het komplex niet echt top maar wel ok. Het was wel schoon maar geen gezellige sfeer. Maar die hebben wij in Irini Restaurant wel gevonden.


andrea
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Te gek dorpje om lekkere relaxte vakantie te houden. Heerlijk eten bij Irini (in de hoofdstraat). Hele gastvrije mensen en voor de liefhebbers van echt Grieks eten; echt een keertje heengaan! Wij proberen steeds iets anders, maar komen iedere keer toch weer terug.


D. Zurlohe
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Bij Stellas'house hebben wij een heerlijk stoofpotje, klaargemaakt in bakpapier, gegeten. Bij Stella is iedereen van harte welkom, en de tsaziki was daar ook 't lekkerst!!


Betty
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Klein, maar gezellig plaatsje. Zonder een auto is het lastig om ergens naar toe te gaan, maar voor een weekje rust en luieren zeer geschikt. Niet lawaaiig (al komen er steeds meer Russen die soms niet de rustigste mensen zijn) en prima restaurantjes.


huisintveld
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
het is een onwijs gezellig relaxt toeristisch dorp met een smal maar heel lang strand.achter het strand ligt meteen de boulevard.een aanrader is socrates taverna,eten super-zeer gastvrij-erg gezellig personeel.geen wild nachtleven maar wel gezellig.


Louise
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 1 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een aardig dorpje om te zien, maar zeker niet om er langer dan een week te verblijven. Strand is waardeloos en doordat het in een baai ligt, staat er nauwelijks tot geen wind.


J.HERMANS
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
perfecte vakantiebestemming, centraal gelegen ideaal met kinderen super grieks


wim
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij gaan er weer voor de zesde keer naar toe en er zullen nog vele keren volgen. app.esperides en sirena prima ,goed te eten voor redelijke prijs en auto huren bij midas,net buiten dorp aan zelde weg eten bij rest,george ,perfect. aan boulevard ook goed


benny
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
we hebben deze zomer voor de eerste keer in agia pelagia een weekje vakantie doorgebracht,onvergetelijk vooral de mensen daar ze zijn daar gemeend vreindelijk en gastvrij het strand was er wel wat smal. maar bars en eettentjes zijn er genoeg.


Ronaldo
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij komen nu al 17 jaar in dit dorpje en genieten nog steeds volop. De sfeer is nog steeds het zelfde, n'l ongedwongen, relaxed zonder heftige disco's en dergelijke. En dat voelt erg goed aan. Nergens opdringerige obers die je naar binnen proberen te prat


Elise
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik kom ook al 7 jaar in Agia Pelagia en ben net gister weer terug gekomen. Nauturlijk was de vakantie veels te kort en wil ik volgend jaar voor 3/4 maanden teruggaan. PARADISE vind ik echt de leukste bar met de heeerlijke stoelen.


Susanne en Jan
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Elk jaar weer genieten!! komen er al 7jaar het is alsof je thuis komt. We zijn bijna altijd te vinden in socrates of paradise.


Leo,Louise en Jorgos
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
weer terug na 4 weken agia pelagia. ons lievelings plaatsje al 20 jaar komen we daar.El Creco perfect restaurant goed eten en voor een heerlijk drankje classico.zeer vriendelijke mensen.


Hester
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mijn vriend en ik zijn net weer terug. Het plaatsje Agia Pelagia vonden we erg leuk! Het is er gemoedelijk en rustig! De natuur is prachtig! Lekker eten. Vooral het restaurant genaamd Mythos vonden we erg leuk, omdat de ober nederlands kan praten!


Angelique
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
heey mense.. ik kom nu al 6 jaar achter elkaar in kreta, en wil ff kwijt voor mensen die er nog nooit zijn geweest.. echt een aanrader.!! ik ga dit jaar zeker weer. Kreta here we come..!!!


Kellyke
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ik ben helemaal verliefd geworden op en in Agia Pelagia!! Wat een heerlijke plaats. Het eten was er jammie, de mensen allemaal even vriendelijk en het weer hielp ook zeker mee. Jammer dat er wat vervelende steentjes op het strand liggen voordat je de zee


Jakobien
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Na 4 jaar en inmiddels zes keer dit plaatsje bezocht te hebben, zou je me rustig een fan kunnen noemen. Ga naar de Nanu-club voor een cocktail, maar blijf van de DJ die Marios heet af! ;-)


van der smissen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
toffe badplaats...lekker eten en niet al te druk...rustige baai...tof om eens te snorkelen....


Marloes
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een heel mooi, klein & knus dorpje waar je heerlijk kunt genieten van je vakantie!


elly
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
een heerlijk rustig plekje om op adem te komen.Vriendeljke mensen,heerlijke -en kwalitatief goede - restaurantjes.schoon strand en zee.


John
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Gewoon gezellige stek......


Jos van Oorsouw
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Mooie kleine baai,verkeersarm,knusse restaurantjes aan een piepkleine boulevard. We gaan bijna om het jaar hier naar toe,met onze twee dochters,inmiddels 9 en 12,en die vinden het ieder keer weer geweldig als we er zijn.


Yolanda
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
wij komen al 7 jaar in agia pelagia we hadden geen betere stek kunnen kiezen. Als je je erg thuis voelt is het daar wel we daar zowel griekse als nederlandse vrienden op gedaan (allemaal wonend daar) succes verzekerd.


eva
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
het is er sppr MooI. we zaten dicht bij het strand. kind vriendlijk lekker eten mooie omgeving en eigenlijk was alles super.


Moppie
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Leuk plaatsje om een weekje buiten het hoogseizoen naar to te gaan!


schenk
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
afgelopen zomer geweest. leuk voor gezinnen met kinderen. niet voor disco-gangers. smal strand maar veel leuke eettentjes.


winkels jos
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zeer rustig gelegen dorp ten noord-westen van Iraklio. Bezoeken dit dorp steeds in september voor de rust en de mooie omgeving. Ideale uitvalsbasis voor bezoek aan het eiland Kreta.


marinka
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Hele leuke badplaats aan de noordkant van Kreta. Wel toeristisch maar gezellig. Niet ver van Heraklion.
© De Griekse Gids 2000-2024