Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 

Reviews en beoordelingen Analipsis Kreta

Lees beoordelingen - reviews Analipsis

Harma
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leuk dorp, fijn strand. Heerlijk genieten en goede taverna's


John Dekker
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Analipsi is een echt authentiek Grieks dorp met nog leuke oude huisjes en zijn bewoners. Het strand is schoon en er zijn altijd ruim voldoende ligbedden en faciliteiten. In de zee liggen zo hier en daar wel een aantal stenen, maar die kan je zo zien liggen..


Valk
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Analipsis bestaat uit het dorpje zelf waar de Grieken zelf wonen en waar het best gezellig is. Het andere gedeelte is het strandgedeelte. De stranden van Analipsis zijn erg mooi en breed. Aan het strand bevinden zich diverse luxe hotels.


Fam. Kempe
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Leuk , rustig en nog vrij authentiek Kretens dorpje. Mooi strand , goede betaalbare restaurantjes en goede busverbindingen met om liggende plaatsen. Ideaal om ( zelfs in het hoogseizoen )van een rustige vakantie te genieten.


Sandra
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Ik vind het een leuk plaatsje. Er zijn veel winkeltjes (mini markets) en restaurants. Lekker strand, wel een beetje een rotsachtige bodem. Een auto huren en lekker de omgeving verkennen en in de namiddag heerlijk naar het strand, vervolgens uit eten.


Jeannette van de Bree
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Lekker strand, goed eten in de restaurants. Er is in de buurt veel te doen, je kunt de bus nemen of een auto of scooter huren.


Foto's Heraklion Kreta - Heraklion Kreta in beeld

Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 47 - Foto van De Griekse Gids Panagia Kaliviani bij Mires| Zuid Kreta Griekenland 29 - Foto van De Griekse Gids Klooster Odigitria | Zuid Kreta Griekenland 32 - Foto van De Griekse Gids Koutouloufari Kreta (Crete) Photo 14 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 8 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 27 - Foto van De Griekse Gids Kali Limenes | Zuid Kreta Griekenland 15 - Foto van De Griekse Gids Vori Heraklion Kreta - Foto 7 - Foto van De Griekse Gids Koutouloufari Kreta - Departement Heraklion - Foto 5 - Foto van De Griekse Gids Katalagari Kreta - Departement Heraklion - Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Panagia Kaliviani bij Mires| Zuid Kreta Griekenland 18 - Foto van De Griekse Gids Panagia Kaliviani bij Mires| Zuid Kreta Griekenland 5 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Heraklion Kreta»© De Griekse Gids 2000-2024