Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 

Reviews en beoordelingen Gouves Kreta

Lees beoordelingen - reviews Gouves

Barbara
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Gouves is met al de toeristische voorzieningen een typisch Kretenzisch badplaatsje. Mooie stranden, kleine cafés en tavernes met typisch Grieks en zelfs Kretenzisch eten. Het strand is zoals overal in Griekenland openbaar maar wordt wel door café- en hoteleigenaars verzorgd met ligstoelen en parasols die voor weinig geld uitnodigen tot een luie dag aan het strand. Het ongelofelijk schoon, elke avond wordt het strand verschoont. De bushaltes met buslijnen richting Agios Nikolaos en Irakleo zijn lopend bereikbaar, de bussen rijden elk half uur. Gouves is een fantastische basis voor uitstappen naar het Oosten en het Midden van Kreta. Vanwege het goed werkende openbaar vervoer is een huurauto geen must maar echter een aanrader om ook kleinere dorpjes in de bergen en buiten de toeristische routes te ontdekken. Ook het nabije Cretaquarium is een bezoek waard. Vissen uit de Middellandse Zee worden hier in grote aquaria aan het publiek getoond. Al in al een plaatsje om van te genieten!


Helga
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn al 5 jaar op rij naar Gouves geweest. Een leuk klein en rustig plaatsje van waaruit je van alles kan ondernemen. Een heerlijke plek als je een rustige vakantie wil. Wij gaan altijd in mei en vinden dat een fijne maand om daar te zijn. Een aanrader : villa Chrissanthy Sea TOP !!!!


Joris en Tanja Vloeberghs
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Gouves is een heerlijke plaats, gezellige restaurantjes, mooi strand en hele vriendelijke mensen. Het drukke toerisme vind je hier gelukkig nog niet. Al met al een heerlijke bestemming. Wij gaan dit jaar weer terug en het zal zeker niet de laatste keer zijn!


dirk van rooy
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
vorig jaar geweest.... gouves is best leuk als je de druktie uit wil... geen nachtlawaai.. vlakbij is cherronisos als je uit wil.... mooie hotels en ook het strand is mooi. je vind er lekker uit eten restaurantjes... ideaal voor een rustige vakantie..


jan en cobie
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
nu 2 keer in gouves geweest, in hotel despo. Fantastische vakanties gehad en komen zeker nog ens terug in Gouve. Prima bus verbinding zowel naar Heraklion als naar de andere kant. Met eeen gehuurde auto kun je heerlijk Kreta gaan verkennen.


Marjo en Henk
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Net terug uit Gouves, heel leuk, rustig plaatsje, de middenstand is ontzettend vriendelijk, Appartement Villa Maria is goed, om de dag wordt het schoongeaakt, schone handdoeken, lekker rustig gelegen, als je voor rust en zon gaat is het perfect.


van Oudenallen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Het hotel appartementencomplex Kaissa Beach was nog beter dan we gehoopt hadden. Vriendelijke mensen. Het appartement werd nog vaker schoon gemaakt dan in de beschrijving stond aangegeven. We hebben regematig gegeten in Bleu Sky, restaurant aan zee. Heer


Mieke
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ideaal gelegen , rustig en zalige restaurantjes en bars aan zee, maar zeer goed voor uitstappen ( ideale en regelmatige busverbindingen). We willen nu al terug. Hotel Magda is een aanrader.


M van Gerrevink
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij waren er in 1984 en 1986 wat ik er nog van ken herrinneren was dat het een hele leuke omgeveing was en dat wij ook naar Vai zijn geweest en de kloof hebben gelopen.


Gerrit en Marjo
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een rustig strandplaatsje, dat de laatste twintig jaar is volgebouwd met appartementen en hotels. Maar nog steeds een ideale plek voor wat oudere mensen of jongeren die niet van de Chersonissos-hectiek houden; het is er allemaal een beetje rustiger, vrien


leo matheve
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Al drie zomers na mekaar zijn wij (mijn vrouw en ik) in Gouves op vakantie geweest. Griekenland is ons favoriet vakantieplekje. We kenne Kreta ondertussen bijna heel goed: we waren ook al op vakantie in Agia Galini (Zuid-Kreta), in Retymnon (Noord-Kreta)


hennie
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
geweldige vakantie top.


Patrick Buijs
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Deze plaats zelf heeft niet echt heel veel te bieden maar het ligt op zich mooi tussen Chersonissos en Heraklion in. Hierdoor op zich prima locatie om uitstapjes te maken. Voldoende rust en met auto/scooter of bus (lekker goedkoop) ben je zo in Chersoniss


Foto's Heraklion Kreta - Heraklion Kreta in beeld

Knossos Kreta | Griekenland 28 - Foto van De Griekse Gids Koudoumas Kreta - Departement Heraklion - Foto 10 - Foto van De Griekse Gids Zaros Kreta | Griekenland 20 - Foto van De Griekse Gids Komos | Zuid Kreta Griekenland 23 - Foto van De Griekse Gids Panagia Kaliviani bij Mires| Zuid Kreta Griekenland 43 - Foto van De Griekse Gids Matala Kreta | Griekenland 26 - Foto van De Griekse Gids Heraklion Kreta |Iraklion | De Griekse Gids foto 3 - Foto van De Griekse Gids Kali Limenes | Zuid Kreta Griekenland 36 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 46 - Foto van De Griekse Gids Matala Kreta | Griekenland 25 - Foto van De Griekse Gids Koudoumas Kreta - Departement Heraklion - Foto 55 - Foto van De Griekse Gids Kali Limenes | Zuid Kreta Griekenland 23 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Heraklion Kreta»© De Griekse Gids 2000-2024