Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Kalamaki

Reviews en beoordelingen Kalamaki Kreta

Vakantiebeoordelingen Kalamaki

Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 25 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 40 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki - Heraklion Kreta - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 9 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 56 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 55 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 11 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki - Heraklion Kreta - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 41 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Kreta| Zuid Kreta Griekenland 5 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 12 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 52 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Kalamaki

Raymond Rietveld
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Voor ons de beste bestemming op Kreta. Lekker klein grieks dorpje heerlijk relax met leuke boulevard met heerlijke restaurants en terrassen en de omgeving mooi en rustig. Echt zoals griekenland moet zijn.


Fabienne
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
We gaan er al enkele jaren heen. Rustig en nog niet volgepakt met toeristen. Heel vriendelijke mensen en verschillende terrasjes waar je lekker kunt eten voor weinig geld. Een echte aanrader voor wie rust wil. Mooi zandstrand waar de strandzetels nog gratis zijn en als je bij Kiknos iets bestelt om te drinken ze je verwennen met een bordje fruit. Héél gastvrij en o zo vriendelijke eigenaars!!!


Dene Laurette
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
We waren hier in september en volgend jaar gaan we zeker terug,voor de rust en de typische Griekse sfeer en het lekkere eten bij Athivoles. We verbleven op app. bij Aglaia zeer netjes en rustig een aanrader.


lucia
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
hier moet je echt zijn om te rusten en heel de buurd af te kammen dus eenouto huren. hier vind je de echte grieken nog met hun gezelligheid en men is hier veel vriendelijker dan in de touritische delen van kreta, om te eten moet je natuurlijk bij delphine gaan, ook de rest is goed hoor . en om te overnachten met ontbijt moet je bij vaggelis zijn (oleander). voor ons zelfstandige is dit de hemel op aarde voor rust en ontspanning. dit jaar is het onze 5 de maal in kalamaki dus een aanrader !!!!!


dirk
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
het hotel bij Vaggelis Oleander was op en top; het restaurant delpinis was zeer goed voor het eten en niet duur. Het is zeker een aanrader. Wijn proeven bij de oude Costas is een belevenis op z'n eigen.


heirstraeten
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
restaurant AVRA en het hotel van VANGELLIS van OLEANDER TOURS zijn een must.


Inge
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
fantastisch zandstrand, gezellige restaurantjes aan het strand, Aristides heeft onze voorkeur,een rustig plaatsje waar iedereen nog tijd voor je heeft, maar waar alles is (behalve een pinautomaat).


margot
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
wij waren voor de tweede maal in kreta dit jaar .maar voor het eerst in kalamaki .we sliepen bij de oude kostas een vriendelijke en lieve man we hadden er niks te kort .onze dorst lessen deden we op het terrasje van hotel paradise ,lekker bier.


Patro
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Rust vind je volop in Kalamaki. Wil je lekker en enorm goedkoop eten, dan is Kalamaki wat je zoekt. Kalamaki is nog steeds gespaard van dat akelige massatoerisme en de reden hiervoor is misschien de vaak te wilde zee en weinig aktiviteit.


Frans
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Hallo , lang geleden (6jaar) dat we jou met de tweeling en echtgenoot gezien hebben in het restaurant van je schoonouders "I Velgi" in Vori.


Patrick
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een zeer rustig dorpje met talrijke eetgelegenheden. De vaak wilde zee is niet echt een plaats voor gezinnen met kinderen maar de rust van en in Kalamaki is zeker niet te verwaarlozen. Jammer dat er maar één telefooncel van de 2 werkte. .


danielle
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij gaan volgend jaar weer met onze drie kinderen voor de vierde keer naar Kalamaki. Als je hier bent geweest kom je geheel uitgerust thuis. Een stukje buiten Kalamaki is een prachtig strand, ideaal voor de kids en het zwembad in het dorpje is ook perfect


jovanis
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 1 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Klein dorp, typisch Grieks. Erg gastvrije en vriendelijke mensen.


Kostas
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kalamaki is een klein rustig dorpje met meerdere tavernes, winkeletjes en cafeetjes. "The place to be" voor iedereen die houd van de ultieme rust en ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.


Linda
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kalamaki is een mooie badplaats tussen Matala en Kokkinos Pirgos. Het is in Kalamaki niet druk maar je hebt er van alles. Een bakker, taverna's, cafe's, lieve mensen. Kennissen hebben hier eens een zeer prettige vakantie gehad.


Martine
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Zalig strand, prachtige ligging in de golf van Messara. Goed bereikbaar. Rustig.


math Claessen
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Goede restaurants, veel studios en appt. vooral restaurant Delfini van Nico en Dimitri, mooie zee maar inderdaad niet ge-schikt voor kinderen, verder leuke vriendelijke behulpzame mensen. Er zijn "supermarkten" autoverhuur bakker.


jannis
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Groot strand maar niet goed voor kinderen, grote platen stenen in zee, maar er is ook een heel gezellig dorpszwembad.


Arzubel
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Oh, zalig, op ons terras op de eerste rij. Groot strand maar niet goed voor kinderen, grote platen stenen in zee, maar er is ook een heel gezellig dorpszwembad. Met scooter kan je de streek verkennen, markt in Timbaki en Mires, het mooi Matala etc. .


Willy
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een plaatsje aan zee, de zee is helder, schoon en het zandstrand is erg mooi. Jammer dat een aantal gebouwen niet af zijn en de grote stenen rotsplaten in zee maken het in zee gaan een beetje lastig daarom voor kleine kinderen wat minder geschikt.


Patrick
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een zeer idyllisch plaatsje! De ideale plek om een boek te schrijven (of te lezen..). Ondanks de stenen in de zee, wel de moeite waard. En gratis ligstoelen... da's voor ons Nederlanders toch ook belangrijk.. ;-)
© De Griekse Gids 2000-2024