Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Kokkini Chani

Reviews en beoordelingen Kokkini Chani Kreta

Vakantiebeoordelingen Kokkini Chani

Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 11 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 30 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 27 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 20 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 39 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 6 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 29 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 18 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 8 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 32 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 36 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Kokkini Chani

Tasoula Voudouri
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 3 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Kokkini Chani heeft alles wat je zoekt op vakantie en vooral de mensen die geen discotheken en drukte willen. Heel mooi strand dat heel langzaam pas dieper wordt (ideaal voor kinderen). Geen druk nachtleven maar wel gezellige boulevard met cocktailbars en restaurantjes.. En zeker moeite waard om auto te huren want veel leuke plaatsen ook nog dichtbij! Ik zou er zeker naartoe teruggaan :D


avanvelzen
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 2 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
blue sky appartement mooi aan de buitenkant bij het water maar erg vies Ook kun je er op zaterdag en zondag beter niet zijn vanwege alle familie vrienden en bekenden van de eigenaar door hostess wordt gezegd dat het bad openbaar is maar daar heb ik twijfels over dus de gast betaald vor de griek en kan vaak op de genoemde dagen er niet zitten of liggen.


anette
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
buitenkant appartement heel mooi Binnen erg vies zwembad door feestjes van de familie eigenaar ook soms op woensdag bezet verder iedere zaterdag en zondag.hostess zegt openbaar zwembad,maar daar heb ik twijfels over ook is er maar twee keer per week handdoekenwissel en dat is met de hitte erg weinig Dus gast betaald voor de griek en kan er zelf niet zitten of liggen OP het strand wordt ook nog eens 5 euro gevraagd voor de twee ligbedden en parasol ook al zit je er maar twee uur.Iets verder op het strand zijn de ligstoelen gratis en parasols


Sasha
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Aan het einde van de hoofdstraat richting Gournes is een prachtige Ceramic winkel, waar 90% van alle spullen ook daadwerkelijk zelf gemaakt worden. In de zomermaanden wordt je daarnaast vaak ook nog getrakteerd op authentieke Kretenser muziek gespeeld door de eigenaar op zijn Bazoukie. Hele vriendelijke mensen, eigenaresse is van oorsprong Nederlands. Wel wat duurder dan een standaard kretens huisje met een kaarsje erin, maar werkelijk waar prachtige spullen!


Chris
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kwam voor een strand en rust vacantie goed appartement Dimitra en lekker gegeten bij restaurant Arkadi.


Nans
ALG. INDRUK: 4 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 3

TOELICHTING:
niks te zien, één winkelstraat en je bent er door... beter andere kant... Elounda en dergelijke...veel mooier


Silvana
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Zeer leuke plaats met erg vriendelijke mensen. Voor grotere kinderen en pubers is er gelegenheid om uit te gaan in chersonissos wat met bus en taxi snel te bereiken is.


mobar
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Prachtige stranden, heerlijk eten, een ondergaande zon die je doet verstommen, vriendelijke mensen, kortom een week heaven met mijn lief gehad. Blue sky appartement erg mooi en rustig. Een heel klein puntje....muren zijn ietwat dun uitgevoerd, ;-)


Barbara
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij hebben een heerlijke tijd gehad in Kokkini Chani. Het is er heel rustig, maar dat was ook wat we zochten. De drukte zochten we wel op met de gehuurde auto. We zouden er zo weer naar toe gaan.


Dirk IJsselstijn
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
Het is daar in de nu tegenwoordige tijd na 20 jaar flink veranderd......niet verpauperd dat was 20 jaar geleden nog erger.


conny hermans
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Kokkini Hani verpaupert in de loop der jaren steeds verder. Door het weg blijven van toeristen moeten veel appartementen hun deuren sluiten. Wij verbleven in Blue Sky, een aanrader en het beste restaurant is zonder twijfel O Manoussos!


steve wood ternat
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
ben artist zanger en ga daar een paar keer per jaar uitrusten heb daar een kleine studio en geniet er van het lekkere eten in taverne bij LOMBROS naast de blue skey


roco
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Er zijn genoeg restaurantjes in Kokkini Hani. Maar eten bij PETROS is OVERHEERLIJK en GOEDKOOP, helemaal vergeleken bij de Nederlandse prijzen. Na het eten krijg je altijd wat lekkers van Petros. Petros en zijn vrouw Maria zijn schatten van mensen.


marleen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
ga al negen jaar naar kokkini chani en zal er altijd blijven gaan.De mensen daar zijn onze vrienden geworden.Kreta is de max. Je kan er in alle rust genieten van je vakantie ook het eten is er lekker.


john
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
kokkini chani erg leuk maar wel afgelegen wie van rust houd is hier goed op zijn plaats


Katja Maes
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
heerlijk vakantie vieren op Kokkini Chani!


Rob
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Mijn eerste kennismaking met Kreta. Geweldige vakantie. Ontzettende veel lol gehad.


Daniella van den Ham
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ik ben hier al een aantal keer geweest en ik zal er zeker nog vele malen heen gaan! Kokkini Chani is de perfecte uitvalsbasis om de rest van het eiland te verkennen. Het nachtleven zou wat beter kunnen, maar Chersonissos en Malia zijn daarvoor ook goed.


P.Damsteeg
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
1 x in deze plaats geweest en...en prima vakantie gehad. Je moet hier alleen niet met kleinde kinderen heen want er is voor kleintjes weinig te doen .


danny en helgret
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
heel leuk klein stadje, helaas ook hier veel verval, appartementen gesloten wewgens te weinig toeristen, blue sky appartments geweldig.




© De Griekse Gids 2000-2024