Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Malia

Reviews en beoordelingen Malia Kreta

Vakantiebeoordelingen Malia

Malia Kreta | Griekenland 007 - Foto van De Griekse Gids Malia Kreta | Griekenland 49 - Foto van De Griekse Gids Malia Kreta | Griekenland 40 - Foto van De Griekse Gids Malia Kreta | Griekenland 44 - Foto van De Griekse Gids Malia Kreta | Griekenland 11 - Foto van De Griekse Gids Malia Kreta | Griekenland 23 - Foto van De Griekse Gids Malia Kreta | Griekenland 001 - Foto van De Griekse Gids Malia Kreta | Griekenland 2 - Foto van De Griekse Gids Malia Kreta | Griekenland 34 - Foto van De Griekse Gids Malia Kreta | Griekenland 18 - Foto van De Griekse Gids Malia Kreta | Griekenland 31 - Foto van De Griekse Gids Malia Kreta | Griekenland 46 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Malia

Ronald Megens
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Relatief rustige plaats met gezellige barretjes en restaurants. Vooral het restaurant van cretan family welke wat uit het centrum ligt is zeer aan te raden. Hier hebben we zeer goed gegeten en niet al te duur.


jose sarton-schroen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
heel gezellig plaatsje, veel oudheid en super gezellige restaurantjes!! mensen erg beleefd en attent. kortom zou er graag nog eens naar toe gaan


richard
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
leuk plaatsje voor jong en oud. in het oude dorp kun je heerlijk eten en de stranden zijn erg mooi.


margriet
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Malia is een ontzettend mooie plaats. Vooral het oude gedeelte even doorlopen en restaurantje pakken. Malia is een mooie basis om het hele eiland te bekijken. In het centrum zijn de restaurant eigenaren en medewerkers enorm opdringerig.


Alie de Weerd
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Superleuk dorpje vlak naast Chersonissos en ben je gek van terra-cotta? Dan kun je daar je ogen uitkijken, echt prachtige potten en vazen! Heerlijk eten en de mensen zijn er superlief en vriendelijk ! Wil je even op adem komen? Ga dan naar Malia !!


J. Bonnet
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Malia is HET uitgaanscentrum voor de Engelse jongeren en staat dan ook vol met discotheken en pubs. Loopt u echter verder dan komt u in oud Malia waar u zich in het echte Griekenland waant. Leuke huisjes, smalle straatjes waar u kunt verdwalen maar ook waar u heerlijk kunt eten in de vele Taverna's die er zijn. Het strand van Malia heeft een breed zandstrand wat geleidelijk afloopt de zee in.


Patricia
ALG. INDRUK: 4 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Opgraving is mooi om te bezoeken, verder kun je Malia beter overslaan. Het is een Engelse kolonie met overal dronken Engelse jongeren. Vreselijk! Er zijn veel uitgaansgelegenheden, maar ik vind de sfeer echt slecht, heel Engels. Er is niets Grieks aan deze plaats. Ook de restaurants niet, slecht eten.. Het strand is wel mooi, maar ik zit liever zonder verbrande Engelsen op het strand.


Dinky en John
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Malia is fantastisch, maar zo zijn er nog veel meer plaatsen en eilanden zijn waar het prima verblijven is. Maar de vraag: wat wil je zelf of wat niet natuurlijk. Het zeiken over Engelsen, drukte, etc., dat weten we nu wel. Stel de vraag: vind ik het niet leuk of is het niet leuk? Ga lekker ergens anders heen waar het wel "super" is. Malia: heerlijk wandelen, leuke winkels en eetgelegenheden. Mooi uitgestrekt en schoon strand. Overdag lekker rustig overal, 's avonds zou je van harde muziek, uitgaande jongeren én ouderen kunnen genieten bij het uitgaanscentrum. Voor ieder wat wils natuurlijk. Dus Malia HERE WE COME..........


Dirk Jan
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Wat een gezeur allemaal op deze site. Voor Kreta/Malia geldt immers hetzelfde als alle andere (vakantie-)plaatsen in de wereld: het heeft alles als je vooraf maar de juiste keuzes maakt. Een goed appartement met privestrand op een rustige locatie (Parthenis), een geweldige dinerplek i.p.v. de gewone vreetschuur (Meltemi)en een goede voorbereiding voor motor/autotrips op het eiland en in de bergen. Oftewel, met een goede voorbereiding en wat ervaring hoef je nergens last van te hebben, alleen maar te relaxen.


mario
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Tsja, Valkenburg aan zee. Stranden oké, voor de rest niet veel te beleven. Veel Engelsen, bijna een Chersonissos. Niets voor ons. Ga je voor strand en duik je 's avonds vroeg je bed in, prima, ben je op zoek naar het echte Griekenland, gan dan liever naar Kokkari (Samos), wil je Grieks gevoel en cultuur, ga naar Rhodos-stad maar vermijd Malia!!!!


Gerrie Wildeman
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij gaan elk jaar naar Malia, meestal in het najaar. Over het algemeen veel rumoerige dronken Engelsen, die dit jaar massaal wegbleven. Wat een rust! Wij verblijven altijd in Cretan family, goede eenvoudige en betaalbare appartementen. Eten doen we in de taverna Cretan Famliy, maar vooral ook bij Petrino Inn, in oud Malia. Eva is ook een aanrader!


Martine
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Cretan Family App. en Cretan Family Taverna vond ik beide fantastisch!


linda
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ik vond Malia fantastisch! eten goed en de mensen!


Theo van Antwerpen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij zaten in maliapark, net buiten Maliastad. Is een grote aanrader. Zeer goed hotel en park.


Patrick
ALG. INDRUK: 4 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 2 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 1

TOELICHTING:
Ik ben zeer snel uitgeschreven over Malia omdat ik niet meer behoor tot de categorie jeugd die volop hun hartje kan luchten in dit paradijselijke nachtleven. Jammer dat dit ook KRETA is!


saskia en jos zaandam
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
wij zijn in malia geweest wij vonden giannis van het alexandra hotel top die man verteld je alles over malia hij runt het samen met zijn dochter hij maakt de lekkerste sorbets ook kun je overnachten hij heeft een leuk stekkie met heerlijke schommel stoelen.


monique
ALG. INDRUK: 2 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 2 - CULTUUR: 2 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
Malia is een leuke plaats voor jeugd, die van squads, alcohol en het nachtleven houden. Wij vonden het een verschrikking, veel lawaai dag en nacht van met name de Englsen. Nee een tweede bezoek aan Malia zeker niet, Kreta heeft veel mooiere plaatsen.


Tessa
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 2 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Ik kom al in Malia sinds ik 2 jaar oud was (en malia nog kindvriendelijk was< iki ben nu 18 en behoor nu bij de jeugd die er uit gaat en als dat is wat je wilt dan is malia ideaal. De beste tijd om naar Malia tegaan is de maand mei en oktober.


marielle
ALG. INDRUK: 4 - UIT ETEN: 4 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 4

TOELICHTING:
Na 15 jaar geleden voor het laatst in Malia te zijn geweest viel het me ontzettend tegen


marielle
ALG. INDRUK: 3 - UIT ETEN: 3 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 4

TOELICHTING:
na 15 jaar geleden voor het laatst in malia te zijn geweest viel het me ontzettend tegen.Onze kleine haven was veranderd in een grote betonnen haven met kranen. Ontzettend druk met inderdaad scooters en squads. Overal op het strand jongeren Engelsen, Russen etc.


peter
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
wilde toch ook even reageren want we lezen dan wel telkens over die dronken engelsen maar zijn julie in de zomer wel eens in cherchonisos geweest. dan zie je hoe de dronken hollandse jongeren zich gedragen. precies het zelfde en mischien wel erger !


Joop en Annelies Peters
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Malia is in October doods, doordat (gelukkig) alle disco's dicht zijn. Het Engelse zootje kan dan weinig meer verpesten. Bij Cordon Bleu (Petra en Henry) is het lekker eten en lekkere muziek genieten. Bij Mikes Beach Bar!


Nicole
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Malia is in april/mei en sept/okt op z'n best. Lekker rustig en weinig dronken Engelse. We zaten in Golden Bay, een aanrader. Eten bij Kalesma en in Steirereck is veilig en uitstekend.


Arie van der Plas
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 2 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Zoals zoveel mensen stoorde we ons aan die engelsen, wat een rot-volk is het daar! Als je die bar-street ook zien, het is net de roze buurt van Amsterdam! Met dit verschil, dat we in Amsterdan nog mooie hoeren hebben... Wat zien die Engelse meiden eruit!


arianne
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
We zijn net terug van onze vakantie in malia. We hebben erg genoten, bij milos in oud malia kun je erg goed eten en de bediening een dikke 10. Je moet in het begin even weten waar alles zit maar dan kun je je ook prima vermaken.


lei en astrid sproncken
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Malia. Naar onze mening een prachtig strand. Maar plaats op zich valt tegen veel te druk vooral s avonds het krioelt er van de Engelse jeugd die als gekken tekeer gaan op scooters en squads veelal dronken waardoor het zeer gevaarlijk is zich op straat


Monique
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 2 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
Ooit moetMalia een leuke plaats zijn geweest maar wat de meeste mensen al schrijven het is een feestdorp. Vol dronkem lawaaierige jeugd, die nergens respect voor hebben. Doodzonde van zo'n leuk dorp.ER zijn nog wel leuke plekjes te vinden, maar die moet j


Peter
ALG. INDRUK: 3 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
In principe is Malia de mooiste plaats op Kreta. Alleen de Engelse / russische Jeugd hebben de plaats overgenomen en hebben lak en schijt aan iedereen. Heeeeeeel jammer. schitterend strand, lekkere restaurants.


gerard en joke
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij (mijn vrouw en ik)gaan nu ongeveer 10 jaar naar kreta altijd naar MALIA,natuurlijk zijn er vervelende engelsen en nederlanders en ...noem er nog maar een paar op.De grieken daar zijn voor ons erg vriendelijk,probeer wat grieks teleren het helpt echt.


Denoyette Franky
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
strandvakantie gecombineerd met archeologie.


ischa
ALG. INDRUK: 4 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 2 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Malia is een plek voor jongeren die vooral willen stappen, zuipen en op knetterende squads en scooters willen rijden. Wij zijn er voor 8 dagen geweest met ons zoontje van 2 jaar. Het was een mooie vakantie dankzij Malia Beach Hotel.


Richard
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 2 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 4

TOELICHTING:
Malia en stalis is heel duur geworden,biertje 3 euro koffie 3euro,bovendien staan er net zoals in turky overal obers die je naar binnen trekken, 2 jaar geleden was dit nog niet. Op sommige plaatsen kost een biertje zelfs 4euro,dus bestel niet te veel dr


Petrick
ALG. INDRUK: 3 - UIT ETEN: 2 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 2

TOELICHTING:
Vergelijkbaar met Hersonissos maar kleiner (zie mijn commentaar aldaar) - wel paar goede stranden - veel lawaaierige en dronken Engelsen .


Johan Deen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Veel appartementen zijn kind- en mindervalideonvriendelijk. Het appartement Windmill waar wij verbleven heeft 2 trappen bij de entree maar 1 trap zou vervangen kunnen worden door een helling waar kinderbuggies en invalidestoelen naar boven zouden kunnen.


Fred
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij verbleven de laatste twee weken van april 2006 in Malia op Kreta. Het was er nog erg stil, maar dat was voor ons prima. Je kan heerlijk wandelen en slenteren langs het strand. Overal stonden bloemen in bloei. Met het openbaar vervoer reizen is goed te


Fred
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij verbleven de laatste twee weken van april 2006 in Malia op Kreta. Het was er nog erg stil, maar dat was voor ons prima. Je kan heerlijk wandelen en slenteren langs het strand. Overal stonden bloemen in bloei. Met het openbaar vervoer reizen is goed te


Paulette
ALG. INDRUK: 4 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 2

TOELICHTING:
Vreselijk, alleen maar schreeuwende op squads rijdende engelsen. Het hele dorp is een engelse stapzone. Alles is vreselijk toeristisch. Het strand was aan de westkant van het dorp erg mooi.


john
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
prachtig niet tedruk en niet te stil je bent gauw in malia zelf (wij zaten in stalis...n niet te ver van chersonisos zijn hier al meedere malen geweest.


peter berkhout
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
heb zelf een huis op kreta als we er naar toe gaan voelen we ons thuis heb ook nog een appartement in chersonissos maar vindt malia toch leuker vooral de stranden we gaan 21 april weer terug om pasen met vrienden te vieren dit jaar is het tourisme naar


jovanis
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Drukke badplaats, leuk voor jongeren.


Tilly Baars
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Gezellig dorp, leuke winkels grote stranden, wel erg druk, in hoogseizoen ideaal voor mensen met kinderen boven de 16, veel disco's, Jongerenstrand met gettoblasters e.d. Rustig strand voor wie dat zoekt ernaast! leuke excursies naar b.v. Agios Nikolaos


Pieter Sanders
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ideale plaats om vakantie te vieren. appartement boven op het strand, volop mogelijkheden om heerlijk te eten of even lekker een terrasje te pikken. Niet de grote drukte zoals in Stalis of Chersonissos. Bijzonder aardige en vriendelijke mensen.


hennie
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
geweldig strand malia funbeach.


Martine Prest
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ik ben inmiddels al 6x in Malia op vakantie geweest. Het bevalt mij nog steeds goed. Je kunt de drukte van het centrum op zoeken, maar dit hoeft niet. Er zijn ook genoeg appartementen en dergelijke net buiten het centrum.


Aad Landman
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik ben nu 17x in Malia geweest en het is nog steeds niet tegengevallen ik ga er nog steeds met veeel plezier naar toe dit geld trouwens voor heel Kreta Het is gewoon een geweldig eiland met heel aardige bewoners.


Jannie Hudepohl
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Nachtleven is voor ons niet echt van toepassing omdat wij daar niet naar gekeken hebben. Het was onze eerste vakatie in Griekenland en wij hebben gigantisch genoten, leuk plaatsje en we zaten ook in een zeer leuk app.complex.


Marieke
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Malia heeft alles wat een goede strand-/uitgaansvakantie nodig heeft: heel veel discotheken,barren,restaurants,mooie stranden,heel veel winkels. Ik heb echt een supertijd gehad en veel aardige Grieken ontmoet. Volgend jaar ga ik zeker weer naar Malia!


John Grasso
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Toeristisch, veel Engelsen. Er wonen veel Griekse vrienden van mij dus ik ben wat bevooroordeeld. Uit eten was vroeger beter totdat O' Manthos zijn deuren moest sluiten.


Rita Ramcharan-Ganpat
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
ik ben zo erg enthousiast van Malia, dat ik plannen hebt om een huis te kopen. de grieken zijn heel aardig, behulpzaam, niet achterdochtig. het klimaat is perfect, in de winter 13 tot 15 graden en het leven is niet duur.
© De Griekse Gids 2000-2024