Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Pitsidia

Reviews en beoordelingen Pitsidia Kreta

Vakantiebeoordelingen Pitsidia

Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 13 - Foto van De Griekse Gids Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 2 - Foto van De Griekse Gids Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 7 - Foto van De Griekse Gids Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 4 - Foto van De Griekse Gids Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 11 - Foto van De Griekse Gids Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 3 - Foto van De Griekse Gids Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 10 - Foto van De Griekse Gids Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 12 - Foto van De Griekse Gids Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 5 - Foto van De Griekse Gids Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 1 - Foto van De Griekse Gids Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 9 - Foto van De Griekse Gids Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 14 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Pitsidia

De Smet Patricia
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Pitsidia is heel mooi , rustig en toch indrukwekkend .De mensen daar zijn net als familie, als kunnen helpen , doen ze dat direkt ook al kennen ze je niet !!! Je hebt er een heel mooi uitzicht. Als je wilt zonnen , ben je tevoet op 20 min aan een heel mooi verzorgd strand . en tamelijk rustig . Er zijn daar heel veel lekkere restaurantjes én goedkoop (zoals veel mensen willen) en zeer gezellig .Het eten is daar heel lekker en afwisselend . Om uit te gaan is het minder, maar das de reden da je naar daar gaat , om van de rust te genieten. Als je wilt uit de bol gaan , ga je naar Matala +/- 5 min met de auto(25min met de fiets , heb ik zelf gedaan). Een heel mooi stadje ook . Persoonlijk heb ik daar wel mijn hart verloren . Van daar uit kan je heel veel dingen bezoeken op korte afstand .


Willeke
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Met school hadden wij een uitwisseling. 2 leerlingen mochten mee en ik was 1 van die 2 leerlingen! Ik kreeg te horen dat ik in Pitsidia bij een gastgezin zou verblijven. Toen werd ik door dat gastgezin opgehaald en reden we naar Pitsidia.


Maria
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
In Pitsidia zelf zijn diverse restaurantjes war je heel lekker kunt eten. Het strand, Komos,(half uurtje te voet) is een van de mooiste stranden van Kreta en je kunt helemaal naar Kalamaki lopen via 't strand. Verder zijn er ook nog de opgravingen.


Robert Brandes
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Pitsidia is de eerste plaats op Kreta ,waar wij voor het eerst verbleven ,zo,n 20 jaar geleden.Naar mijn mening ,door de ligging stedds authentiek gebleven ; niet aan het strand ;aan de doorgaande weg ,naar Matala ,waardoor men erlangs rijdt .
© De Griekse Gids 2000-2024