Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 

Reviews en beoordelingen Tertsa Kreta

Lees beoordelingen - reviews Tertsa

Benita T
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: N.v.t. - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 0 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 1

TOELICHTING:

Rustige traditionele Griekse sfeer.


dusko
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
super Tertsa en Lambros


Martin en Louise
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Een prachtig mooi plaatsje met prachtige stranden en een restaurant waar voor weinig een heerlijke maaltijd wordt geserveerd.De mensen zijn byzonder vriendelijk en de rust is louterend. Vlakbij het leuke dorpje Mirtos waar het ook al zo goed toeven is. Hier dus geen gestamp van muziek maar rust en kalmte. Mooie wandel routes zoals de Sarakino kloof! Over 2 dagen vertrekken wij weer naar Tertsa heerlijk!!!!!!


Henk en Els
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij waren hier in juni 2008. Hier kom je echt voor de rust.Mooie stille stranden en baaien in de directe omgeving. je kunt er bergwandelingen maken naar kloven Er zijn een aantal restaurantjes waar je goed kunt eten. De beste vonden we Lambros.


Henkjan
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Er is veel veranderd sinds wij hier waren in 2003.Er was toen maar een appartementencomplex en een restaurant.Er zijn nu 4 restaurants waar er inmiddels weer een leeg staat. En een bar aan het strand met luide muziek vaak tot 2 uur `s nachts.


Kees Jacobs
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Vele jaren kwamen we al in Kreta; voornamelijk de rustige zuid-kust. In 2006 voor. het eerst in Tertsa. Gelogeerd bij Yannis en gegeten bij Lambros. Een uitstekende plek voor mensen die rust zoeken in de natuur. Gaan in binnenkort terug.


Fester
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn er 1 maand geweest in 2003, nu gaan we minimaal als we op Kreta zijn even langs. Heel veel bewoners van dit dorp in ons hart gesloten, met name de weduwe Eleni, haar dochter Eleftheria, Sophia hoofdoekje ( we weten haar achternaam niet )en Yanni.


E. van Dijk
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Tertsa was Fantastisch. Heel rustig. Erg Goed eten en een heel hartelijke ontvangst bij Lambros. Van echte cultuur is er geen sprake. Er is een kerkje, maar het echte griekse leven is op zich toch een CULTUUR!!! Een aanrader.


Foto's Heraklion Kreta - Heraklion Kreta in beeld

Matala Kreta - De Griekse Gids Foto 33 - Foto van De Griekse Gids Strand Starbeach Chersonissos - Beach Starbeach Hersonissos Photo 11 - Foto van De Griekse Gids Pitsidia | Zuid Kreta Griekenland 1 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 12 - Foto van De Griekse Gids Komos | Zuid Kreta Griekenland 32 - Foto van De Griekse Gids Rizogalo (Griekse rijstepap) in Matala | Zuid Kreta | De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Malia Kreta | Griekenland 18 - Foto van De Griekse Gids Matala Kreta - De Griekse Gids Foto 4 - Foto van De Griekse Gids Lendas (Lentas) | Zuid Kreta Griekenland 24 - Foto van De Griekse Gids Pombia | Zuid Kreta Griekenland 6 - Foto van De Griekse Gids Etnologisch Museum Vori Heraklion Kreta - Foto 7 - Foto van De Griekse Gids Kalamaki Kreta | Zuid Kreta Griekenland 7 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Heraklion Kreta»© De Griekse Gids 2000-2024