Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Vori

Reviews en beoordelingen Vori Kreta

Vakantiebeoordelingen Vori

Vori Heraklion Kreta - Foto 23 - Foto van De Griekse Gids Vori | Zuid Kreta Griekenland 35 - Foto van De Griekse Gids Etnologisch Museum Vori Heraklion Kreta - Foto 3 - Foto van De Griekse Gids Vijgenboom | Vori Kreta | Foto 1 - Foto van De Griekse Gids Vori | Zuid Kreta Griekenland 32 - Foto van De Griekse Gids Etnologisch Museum Vori Heraklion Kreta - Foto 7 - Foto van De Griekse Gids Vori Heraklion Kreta - Foto 26 - Foto van De Griekse Gids Vori Heraklion Kreta - Foto 6 - Foto van De Griekse Gids Etnologisch Museum Vori Heraklion Kreta - Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Vori | Zuid Kreta Griekenland 29 - Foto van De Griekse Gids Vori | Zuid Kreta Griekenland 37 - Foto van De Griekse Gids Vori | Zuid Kreta Griekenland 16 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Vori

Bert
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Pittoresk dorpje in midden van een mooi landschap. Bezoek taverna De Belgen voor een lekker Grieks gerecht, het volksmuseum en het dorpspleintje waar allerlei Kafeneion's zijn.


pavlos en gretaki
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Taverna Oi Velgoi(de belgen) is totaal vernieuwd!! Schitterend, dikke proficiat aan Kostas en zijn vrouwke!let wel ze zijn verhuisd ! Nieuwe taverne is te zien vanaf de oude locatie!


pavlos en gretaki
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
schitterend restaurant "oi belgoi"; fijne ontvangst in het nederlands. Kom volgend jaar zeker terug. Zeer fijne grieks keuken; zeg maar dat de takis-vrienden het gezegd hebben.


Martine
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Typisch dorpje in Zuid-Kreta. Op het kleine dorpspleintje bevindt zich mijn absolute favoriete terrasje op Kreta.Een heerlijk glaasje retsina en genieten van de typische sfeer.


albert
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Vori is een dorpje midden in de Messara en ook midden tussen wat belangrijke trekpleisters op Kreta. Festos, Matala en het klooster Kaliviannis zijn hier niet ver vandaan en een bezoek is de moeite waard. In het dorp zelf is het Volkenkunde museum.


Jos
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Lekker eten bij "de Belgen"


winkels jos
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zeer rustig gelegen dorpje in het zuiden van Kreta, vlakbij de plaatsen Matala, Agia Galini en de opgravingsplaats Festos. Enkele goede tavernes en waarvan de Taverne De Belgen een echte aanrader is. Verder is een bezoek aan het folkloristisch museum van


Annelou
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Vori, wat een gemoedelijk leuk Grieks dorpje! En heerlijk eten bij Taverna "De Belgen" goedkoop en lekker in een echte Griekse sfeer. Uitgaan: tot diep in de nacht op het dorpsplein aan de raki en ouzo samen met de dorpsbewoners. Heerlijk, ik zou zo weer


Jani Nikolidakis
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Is een zeer mooi en rustig dorpje!! Er is geen nachtleven maar je kunt best gezellig bij de " kafenios " lekker je wijntje of raki drinken. Lekker eten bij de Taverne " De Belgen ". Er is een prachtig Ethnologische museum!!
© De Griekse Gids 2000-2024