Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 


  Chora

Chora Antiparos - vakantie, informatie en leuke tips

Chora Antiparos. Chora is de hoofdstad van Antiparos en is rond een Venetiaans kasteel gebouwd. Het is een stadje (dorp) met geplaveide straatjes, witgekalkte steegjes en huizen omringd door bloemen. Op het grote, centrale plein waar de cafeetjes zijn, staat een grote eucalyptus boom. Bij de kade is een kleine haven (Skala of Molos) waar aan de hoofdstraat van het dorp veel cafés, restaurants, bars en winkels zijn. In Chora bevindt zich het Cultureel Centrum, de Bibliotheek, het "National Resistance Fighters Memorial" en de Evangelistria-kerk met opmerkelijke iconen uit de 17e eeuw. Het Venetiaanse kasteel is in 1440 gebouwd. Op de binnenplaats bevond zich vroeger een toren met drie verdiepingen waarvan de begane grond het enige deel is dat vandaag de dag nog over is. De buitenmuren van het kasteel waren de buitenmuren van de huizen. De enige echte poort van het kasteel bevindt zich naast de grote kerk van Agios Nikolaos.

Bekijk foto's Chora


Chora


Beoordeel Chora (Antiparos) en maak kans op prachtige prijzen

To MagazakiKen jij Chora? Ben je hier wel eens geweest? Geef je mening, plaats een review zodat andere reizigers er wat aan hebben. Onder iedereen die een beoordeling plaatst, wordt op elke laatste dag van de maand een prachtige Griekse cadeaumand zoals op de foto verloot. (Beschikbaar gesteld door tomagazaki.nl). Je mag zoveel beoordelingen plaatsen als je wilt. Deze actie loopt tot en met 30 juni 2021.
Lees reviews:

Antiparos: Waar ligt Chora?

Waar ligt Antiparos
De kaart / landkaart van Chora


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here
Ben je zelf ooit naar Chora geweest? Klik op de link hieronder en plaats een review!
Lees alle beoordelingen of plaats zelf een beoordeling


Andere leuke dorpen, tips en bezienswaardigheden in de regio

Gemiddelde temperaturen

Januari
12.2°C
Februari
12.2°C
Maart
13.4°C
April
16.1°C
Mei
19.5°C
Juni
23.5°C
Juli
25.2°C
Augustus
25.3°C
September
23.1°C
Oktober
19.8°C
November
16.4°C
December
13.5°C

Griekse Gids Reizen De Griekse winkel to Magazaki Tui Sunweb Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021