Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 

Koufonissi - vakantie, informatie en leuke tips

Koufonissi. Koufonissi is een dorpje (het enige dorpje!) op het eiland Pano Koufounissi. Het is een vriendelijk dorpje, met witte huizen en smalle straatjes. Een echt Cycladen dorpje. In de straatjes zitten wat kleine winkeltjes. De straatjes zijn netjes en goed verzorgd door de bewoners, er staan veel bloemen.  Als je met de boot aankomt in het haventje, valt de mooie, turquoise kleur van de zee op en het mooie zandstrand. Op het strand staan enkele bankjes en er zijn enkele taverna’s waar je een lekker  hapje kunt eten. Koufonissi is echt een plek om tot rust te komen. Het is erg klein, maar als je bedenkt dat je er kunt zwemmen, zonnen, lekker eten en drinken, wandelen en fietsen of een boottochtje maken, dan zijn dat toch de perfecte ingrediënten voor een fijne, vooral relaxte vakantie. Er zijn volop fietsen te huur op het eiland. Bij de winkel van Giorgoula, kregen wij van haar een leuke cd met muziek van Koufonissi. De mensen in de restaurantjes zijn erg vriendelijk en het eten was er goed. Het is leuk om door de straatjes te wandelen, je bent dan echt in Griekenland.

Bekijk foto's Koufonissi


Koufonissi


Beoordeel Koufonissi (Koufonissia) en maak kans op prachtige prijzen

To MagazakiKen jij Koufonissi? Ben je hier wel eens geweest? Geef je mening, plaats een review zodat andere reizigers er wat aan hebben. Onder iedereen die een beoordeling plaatst, wordt op elke laatste dag van de maand een prachtige Griekse cadeaumand zoals op de foto verloot. (Beschikbaar gesteld door tomagazaki.nl). Je mag zoveel beoordelingen plaatsen als je wilt. Deze actie loopt tot en met 30 juni 2021.
Lees reviews:


9.0


Koufonissia: Waar ligt Koufonissi?

Waar ligt Koufonissia
De kaart / landkaart van Koufonissi


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here

Lees beoordelingen - reviews Koufonissi

Rony V
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 8 - Uitgaan: 9 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Cultuur: 4 - Stranden: 9 - Omgeving: 9

Toelichting Koufonissi:
Je komt ze wel is tegen, eilanden die je dat 'speciaal' gevoel geven. Een vorm van opperste geluk. Van de 22 tot nu toe gedane gr.eilanden, plaats ik Koufonissi rustig in de top 3. Probeer buiten het hoogseizoen te gaan. Maak de wandeling van het dorp langs de stranden in het zuiden. Keer na het laatste (Pori Beach) terug via het binnenland. 's Avonds bij maanlicht aan de Soroko Bar naar het wateroppervlak turen...☺


Rony Verhasselt
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 9 - Uitgaan: 9 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Cultuur: 5 - Stranden: 9 - Omgeving: 9

Toelichting Koufonissi:
Koufonissi is magisch, met prachtig turkois water. Net voldoende barretjes en een handvol lekkere restaurants. Probeer niet in het hoogseizoen te gaan tussen half juli en eind augustus. Maak uitstapje naar naburige Kato Koufonnissi. Meltemi wind kan stevig zijn.


Ben je zelf ooit naar Koufonissi geweest? Klik op de link hieronder en plaats een review!
Lees alle beoordelingen of plaats zelf een beoordeling


Andere leuke dorpen, tips en bezienswaardigheden in de regio

Gemiddelde temperaturen

Januari
12.2°C
Februari
12.2°C
Maart
13.4°C
April
16.1°C
Mei
19.5°C
Juni
23.5°C
Juli
25.2°C
Augustus
25.3°C
September
23.1°C
Oktober
19.8°C
November
16.4°C
December
13.5°C

Griekse Gids Reizen Eilandhoppen De Griekse winkel to Magazaki Tui Sunweb Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021