Keftedakia - Gehaktballetjes

Keftedes of Keftedakia

Griekse Gehaktballen met tomatensaus in de oven



Keftadakia
Keftedakia -
Griekse gehaktballetjes


Nodig:
1 kg gehakt (half om half)
2 gesnipperde uien
2 eieren
100 ml. olijfolie
1 kop paneermeel
2 eetlepels peterselie
2 afgestreken theelepels zout
half theelepeltje peper
1 theelepel munt
Olijfolie om in te bakken 250 ml.
 

Recept Keftededes of Keftedakia
Doe het gehakt met de eieren, paneermeel, zout, peper, de gesnipperde ui, gesnipperde peterselie, 100 ml olijfolie en munt in een grote kom en kneed het goed door. Vorm hiervan kleine gehaktballetjes. De gehaktballetjes in een koekenpan in de olijfolie bakken.

Recept en foto's: copyright De Griekse Gids B.V. - Wendy Nikolidakis

Keftadakia
Ingrediënten voor Keftedakia
Keftadakia
Kleine gehaktballetjes vormen
Keftadakia
De balletjes even door het meel halen.
Keftadakia
Keftadakia
 
Keftadakia
 

Keftadakia
Keftedakia

Recept en foto's: copyright De Griekse Gids B.V. - Wendy Nikolidakis


(Tekst ©De Griekse Gids)



Griekenland vakanties

Douka Seafront (incl. auto)

Bekijken

Douka Seafront (incl. auto)

Lakonia
Monemvasia
Revera Traditional

Bekijken

Revera Traditional
Zakynthos
Keri
La Marquise

Bekijken

La Marquise
Rhodos
Kalithea
Nereides

Bekijken

Nereides
Alonissos
Patitiri
© De Griekse Gids 2000-2019