Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

10 tips voor vakantie in Griekenland

10 tips voor vakantie in Griekenland. Je wilt op vakantie naar Griekenland, maar waar moet je nou precies heen? Waar is het leuk? Bekijk hier 10 fantatsische plekker voor een Griekenland vakantie.

1.  Oia op Santorini

Oia is een schilderachtig dorp in het noorden van het eiland Santorini. Het is een prachtig, traditioneel dorp, met mooie wit geschilderde huisjes en smalle steegjes. Het meest indrukwekkende van Oia is echter het fenomenale uitzicht op de zee en de krater. Het dorp ligt op meer dan 300 meter hoogte op de top van de kleurrijke rotsen van de vulkaan en is één van de meest gefotografeerde plekken van Santorini en Griekenland. Houd er wel rekening mee dat Santorini in de zomer erg druk is. Het beste bezoek je dit eiland in mei/juni of september/oktober. Santorini is ook een geweldig startpunt of vertrekpunt voor een eilandhopvakantie, vanwege de aanwezigheid van een internationaal vliegveld.

Meer over Santorini>>>

Vakanties naar Santorini>>>

Oia Santorini
Oia Santorini

2.  Het Eiland Zakynthos

De combinatie van de witte, steile rotsen, het felle turquoise water en de gestrande boot op het witte strand van Zakynthos zijn indrukwekkend. Het eiland Zakynthos heeft een mooie groene natuur en prachtige stranden. Zakynthos is een heerlijk vakantie eiland. Er zijn veel leuke uitstapjes te maken, zoals: naar het beroemde scheepswrak, Cameo eiland bij Agios Sostis, de prachtige zandstranden en de "blauwe grotten". Zakynthos stad en de  indrukwekkende Caretta-Caretta zeeschildpadden. Zakynthos kun je ook mooi combineren met Kefalonia en Lefkas als eilandhopvakantie.

Meer over Zakynthos>>>

Vakanties naar Zakynthos>>>

Scheepswrak Navagio Zakynthos
Navagio Beach Zakynthos

3. Zuid - Kreta


Lees ook deze populaire artikelen

Top 12 van de Peloponnesos
Top 12 van de Peloponnesos
Tien leuke uitstapjes op eiland Kefalonia
Tien leuke uitstapjes op eiland Kefalonia
Top 10 stranden op Mykonos
Top 10 stranden op Mykonos
10 alternatieve Griekse vakantie eilanden
10 alternatieve Griekse vakantie eilanden

Griekse Gids Reizen Eilandhoppen De Griekse winkel to Magazaki Code geel Griekenland Tui Sunweb Eliza was here Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021