Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

3 leuke hotels in Kokkari op Samos

Kokkari is een leuk en gezellig vissersdorp met een haventje op het mooie groene eiland Samos. Rond het haventje zijn veel restaurants en bars met zeezicht. Kokkari is een knus dorpje, met zeer vriendelijke inwoners en leuke taverna's en cafeetjes, ook ‘s avonds is het er erg gezellig. Er zijn twee levendige boulevards aan het water. Kokkari hoort gewoon bij de Top 10 leukste vakantieplaatsen van Griekenland.

Hotels en appartementen in Kokkari op Samos

Welke hotel in Kokkari is nou leuk? Hier volgen 3 tips voor leuke hotels en/of appartementen in in Kokkari.

1. Arion Hotel in Kokkari op  Samos

Het Arion hotel ligt in Kokkari op slechts 1500 meter van het centrum en 600 meter van de stranden Lemonakia en Tsamadou. Een mooie bar bij het zwembad met uitzicht op het dorp Kokkari en de bloeiende tuinen staat de gasten ter beschikking. Hotel Arion heeft een busje waarmee de gasten naar Kokkari gebracht en gehaald kunnen worden.

Bekijk prijzen Arion Hotel>>>

Arion Hotel Kokkari Samos
Arion Hotel Kokkari


2. Kalidon Panorama hotel in Kokkari op Samos

Even weg van de dagelijkse hectiek en helemaal tot rust komen. Ontspanning is hier het sleutelwoord. Kalidon Panorama heeft een verfrissende metamorfose ondergaan en door de verhoogde ligging van dit hotel heb je een fantastisch uitzicht op de baai van Kokkari. Dit uitzicht heb je elke ochtend wanneer je geniet van het fijne ontbijt. Kalidon Panorama is uitermate geschikt voor de rustzoekers onder ons. Kalidon wordt beoordeeld door de gasten met een 9,5 maar liefst!

Bekijk prijzen Kalidon Panorama>>>

Kalidon Panorama Samos Kokkari
Kalidon Panorama Hotel Samos


3. Maria Appartementen in Kokkari op  Samos

Maria is een kleinschalig complex en heeft een rustige ligging. Maar eenmaal buiten dit sfeervolle complex sta je gelijk in het centrum met z'n gezellige koffietentjes,restaurants en het Long Beach kiezelstrand. De appartementen zijn sfeervol en met oog voor detail ingericht én Maria staat altijd voor je klaar. Wat wordt het vandaag? Ontspannen een boekje lezen in de tuin of een dagje strand? Hier kom je helemaal tot rust.

Bekijk prijzen Maria Appartementen>>>

Maria appartementen in Kokkari Samos
Maria in Kokkari Samos

Meer vakanties naar Kokkari Samos uit NL


Schrijf je in en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Griekenland en de Griekse Gids schrijf je in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Direct na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen.

Disclaimer: Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie om onze lezers te helpen. De Griekse Gids is niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt op basis van bovenstaande informatie. Houd er rekening mee dat informatie snel (per dag en zelfs per uur) kan veranderen. Zodra er wijzigingen zijn passen wij dit zo snel mogelijk aan op deze website.


Lees ook deze populaire artikelen

Interview met Annerieke Oudshoorn op Samos
Interview met Annerieke Oudshoorn op Samos
Samos, het eiland van legende en schoonheid
Samos, het eiland van legende en schoonheid
Samos: Eiland van Pythagoras
Samos: Eiland van Pythagoras
Evacuaties bij bosbranden op Samos
Evacuaties bij bosbranden op Samos

Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2024