Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

Waarom Aris Hotel in Paleochora op Kreta zo leuk is

Aris Hotel is gelegen in Paleochora op Kreta. Het staat bekend om de prachtige kunstwerken gemaakt door familieleden. Het hotel is van alle gemakken voorzien om een comfortabel verblijf aan te kunnen bieden. Het Aris Hotel bevindt zich op de rand van de oude stad voor een rustige omgeving. Het stadscentrum ligt echter maar op 5 minuten lopen. Daarnaast is het hotel het hele jaar geopend. Hieronder geven wij je 6 redenen waarom je dit unieke hotel zelf zou kunnen bezoeken.
 

Paleochora

 

1. Familiare sfeer. Het hotel wordt sinds 1988 gerund door de familie Liatakis, die zorgen voor een familiaire en huiselijke sfeer.

2. Unieke kunst. Het Aris Hotel wordt ook wel “kunst hotel” genoemd. Zowel het interieur als het exterieur staat vol met handgemaakte kunstwerken. Deze kunstwerken worden gemaakt door de familieleden. De galerij veranderd continue, oude kunstwerken worden verkocht en nieuwe kunstwerken komen daarvoor in de plaats.

 


3. Grieks ontbijtbuffet. Elke dag wordt er een Grieks ontbijtbuffet met verse, lokale producten voor u gemaakt. Het ontbijt wordt geserveerd van 7:30 uur tot 11:00 uur. Het is mogelijk in uw hotelkamer te genieten van uw ontbijt. Daarnaast is het mogelijk eerder te ontbijten en/of lunchpakketjes mee te nemen.
 

Aris
 

4. Vinyl collectie. Naast handgemaakte kunstwerken, biedt het Aris Hotel ook een vinyl collectie om gratis te beluisteren.
 

5. Informatie en service voor wandelingen. Rond Paleochora zijn veel prachtige wandelingen te volgen. Het personeel van Aris Hotel beschikt over alle kennis van de wandelingen en helpt u graag om een geschikte wandeling te vinden.
 

6. Yogalessen. Bij Aris Hotel is het mogelijk yogalessen te volgen op dakterras. Naast yogalessen biedt het Aris Hotel ook massages en reiki aan, voor een ontspannende en rustgevende vakantie.

Aris Hotel in Paleochora boeken

 


Schrijf je in en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Griekenland en de Griekse Gids schrijf je in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Direct na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen.

Disclaimer: Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie om onze lezers te helpen. De Griekse Gids is niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt op basis van bovenstaande informatie. Houd er rekening mee dat informatie snel (per dag en zelfs per uur) kan veranderen. Zodra er wijzigingen zijn passen wij dit zo snel mogelijk aan op deze website.


Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2024