Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

6 Redenen om te genieten in het Lesante Luxury Hotel & Spa

Het Lesante Luxury Hotel & Spa is gelegen op Zakynthos in het plaatsje Tsilivi. Het hotel heeft als doel om de gasten alle gemakken van een modern fris ontwerp aan te bieden met ultramoderne faciliteiten om ervoor te zorgen dat alle verwachtingen van de gasten worden overtroffen. Hieronder geven wij je 6 redenen om te verblijven in het prachtige Lesante Luxury Hotel & Spa op Zakynthos.
 

Lesante Luxury Hotel & Spa
 

1. Zeer geliefd. Het Lesante Luxury Hotel & Spa opende in 2009 haar deuren en werd al snel één van de meest geliefde hotels van Zakynthos. Winnaar van de World Luxury Hotel Awards en bekroond tot “Europa’s beste luxe huwelijksreishotel”.

2. Locatie. Het hotel ligt op een hemelse locatie, gelegen op 100 meter van het strand van Tsilivi en 10 minuten lopen vanaf het centrum van Tsilivi. Een perfecte combinatie van gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en toch heerlijk privé met een gevoel van romantiek.

3. Kamers en Suites. Een keuze uit ruim 120 luxe kamers en suites die aan de individuele behoeften en wensen van elke bezoeker kunnen voldoen. Comfort en luxe voor zowel stelletjes, individuele gasten en gezinnen.

Lesante Luxury Hotel & Spa

4. Service. Het personeel van Lesante Luxury Hotel & Spa doet er alles aan om een echte gastvrijheid en optimale service te kunnen bieden die voldoet aan de hoogste standaard.

5. Diner. Het Lesante Luxury Hotel & Spa legt de nadruk op hedendaagse Griekse en mediterrane gerechten, geïnspireerd door de beste lokale en internationale ingrediënten, of het nu gaat om een verfrissende lunch op het terras of een gastronomisch diner.
 

6. Wellness en Spa. Het hotel biedt een scala aan faciliteiten, schoonheids- en massagebehandelingen en is de toonaangevende spa van het eiland.

The Lesante Luxury Hotel & Spa op Zakynthos bekijken

 


Schrijf je in en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Griekenland en de Griekse Gids schrijf je in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Direct na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen.

Disclaimer: Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie om onze lezers te helpen. De Griekse Gids is niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt op basis van bovenstaande informatie. Houd er rekening mee dat informatie snel (per dag en zelfs per uur) kan veranderen. Zodra er wijzigingen zijn passen wij dit zo snel mogelijk aan op deze website.


Vakantie Griekenland De Griekse winkel to Magazaki Tui Sunweb Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2022