Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

6 Redenen om te genieten in het Lesante Luxury Hotel & Spa

Het Lesante Luxury Hotel & Spa is gelegen op Zakynthos in het plaatsje Tsilivi. Het hotel heeft als doel om de gasten alle gemakken van een modern fris ontwerp aan te bieden met ultramoderne faciliteiten om ervoor te zorgen dat alle verwachtingen van de gasten worden overtroffen. Hieronder geven wij je 6 redenen om te verblijven in het prachtige Lesante Luxury Hotel & Spa op Zakynthos.
 

Lesante Luxury Hotel & Spa
 

1. Zeer geliefd. Het Lesante Luxury Hotel & Spa opende in 2009 haar deuren en werd al snel één van de meest geliefde hotels van Zakynthos. Winnaar van de World Luxury Hotel Awards en bekroond tot “Europa’s beste luxe huwelijksreishotel”.

2. Locatie. Het hotel ligt op een hemelse locatie, gelegen op 100 meter van het strand van Tsilivi en 10 minuten lopen vanaf het centrum van Tsilivi. Een perfecte combinatie van gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en toch heerlijk privé met een gevoel van romantiek.

3. Kamers en Suites. Een keuze uit ruim 120 luxe kamers en suites die aan de individuele behoeften en wensen van elke bezoeker kunnen voldoen. Comfort en luxe voor zowel stelletjes, individuele gasten en gezinnen.

Lesante Luxury Hotel & Spa

4. Service. Het personeel van Lesante Luxury Hotel & Spa doet er alles aan om een echte gastvrijheid en optimale service te kunnen bieden die voldoet aan de hoogste standaard.

5. Diner. Het Lesante Luxury Hotel & Spa legt de nadruk op hedendaagse Griekse en mediterrane gerechten, geïnspireerd door de beste lokale en internationale ingrediënten, of het nu gaat om een verfrissende lunch op het terras of een gastronomisch diner.
 

6. Wellness en Spa. Het hotel biedt een scala aan faciliteiten, schoonheids- en massagebehandelingen en is de toonaangevende spa van het eiland.

The Lesante Luxury Hotel & Spa op Zakynthos bekijken

 


Griekse Gids Reizen Eilandhoppen De Griekse winkel to Magazaki Griekse restaurants Tui Sunweb Eliza was here Huis kopen Kreta Griekenland Vaccinaties op Reis Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021