Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

Griekenland goed vertegenwoordigd op Fiets- en Wandelbeurs

Tekst: Ed Peereboom

Op zaterdag 9 en zondag 10 februari 2013  wordt in de RAI in Amsterdam weer de jaarlijkse Fiets- en Wandelbeurs gehouden. Deze beurs, die in 2005 voor het eerst werd gehouden, is inmiddels uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor fietsers en wandelaars in Nederland en daarbuiten. ? Niet alleen presenteren zich hier meer dan 100 reisorganisaties, ook zijn er stands van uitgevers van reisgidsen en kaarten, en producenten van wandel- en fietsmaterieel. Griekenland is komend weekend goed vertegenwoordigd op de beurs. Niet alleen door gespecialiseerde natuur reisorganisaties die zich uitsluitend op Griekenland richten, zoals 'Annahiking' en 'Lopen op Lesbos', maar ook in het aanbod van touroperators die zich op meerdere landen richten. Zo kan er gewandeld en gefietst worden op een groot aantal Griekse eilanden, waaronder de Sporaden, de Cycladen, Kefalonia, Kythira en Zakynthos, door het zuidelijkste puntje van de Peloponnesos, over schiereiland Pilion en door het noordelijke Pindosgebergte.

wandelen-in-Griekenland.
Wandelen in Griekenland. Foto Copyright Ed Peereboom

Verder is er op beide dagen een doorlopend, zeer uitgebreid programma met zo’n 120 lezingen en workshops. Een van de spreeksters is schrijfster Rosita Steenbeek, die vertelt over de avontuurlijke fietstocht van Amsterdam naar Delphi die ze enkele jaren geleden maakte.

Data: 9 en 10 februari. Locatie: Hollandcomplex RAI, Amsterdam Openingstijden: 10 – 17 uur. Toegang: € 14, online tot en met 8 februari € 12.

fwb-amsterdam  fwb-mechelen

De Vlaamse editie van de Fiets- en Wandelbeurs, een week later in Mechelen, werd vorig jaar voor het eerst gehouden en was met het onverwacht hoge aantal van meer dan 14.000 bezoekers meteen een groot succes.? Ook hier zal Griekenland ruim vertegenwoordigd zijn.

Data: 16 en 17 februari. Locatie: Nekkerhal, Mechelen. Openingstijden: 10 – 17 uur. Toegang: € 9, online € 7.
Lopen op Lesbos  biedt individuele vakanties op het groene en ongerepte Griekse eiland Lesbos.


Schrijf je in en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Griekenland en de Griekse Gids schrijf je in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Direct na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen.

Disclaimer: Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie om onze lezers te helpen. De Griekse Gids is niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt op basis van bovenstaande informatie. Houd er rekening mee dat informatie snel (per dag en zelfs per uur) kan veranderen. Zodra er wijzigingen zijn passen wij dit zo snel mogelijk aan op deze website.


Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2024