Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

Griekse rockgrootheid Vasilis Papakonstantinou naar Paradiso

De Griekse rockgrootheid Vasilis Papakonstantinou wordt in zijn thuisland en wereldwijd al jarenlang op handen gedragen. De singer-songwriter en muzikant werd in de jaren '70 bekend. Vanaf de jaren '80 incorporeerde hij steeds meer invloeden van rock in zijn muziek. Zijn succes steeg daarmee tot duizelingwekkende hoogtes; tegen het einde van het decennium was hij uitgegroeid tot één van Griekenlands' meest populaire (stadion)artiesten.

Inmiddels zijn we vijftig jaar verder en wordt Vasilis Papakonstantinou nog steeds gezien als één van de belangrijkste artiesten uit de Griekse muziekgeschiedenis en heeft hij drie generaties fans aan zich weten te binden. Op 29 maart geeft hij voor het eerst een concert in Amsterdam in de Grote Zaal van Paradiso.

Tickets

Meer info & tickets: https://bit.ly/VasilisAmsterdamTkts

Vasilis Papakonstantinou
Vasilis Papakonstantinou

 


Schrijf je in en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Griekenland en de Griekse Gids schrijf je in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Direct na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen.

Disclaimer: Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie om onze lezers te helpen. De Griekse Gids is niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt op basis van bovenstaande informatie. Houd er rekening mee dat informatie snel (per dag en zelfs per uur) kan veranderen. Zodra er wijzigingen zijn passen wij dit zo snel mogelijk aan op deze website.


Lees ook deze populaire artikelen

Onze vakantie op Kos, Leros,  Patmos en Samos
Onze vakantie op Kos, Leros, Patmos en Samos
Een onvergetelijke avond met Vasilis Papakonstantinou
Een onvergetelijke avond met Vasilis Papakonstantinou
Bestel Griekse Gids Glossy Nr 15 editie 2023
Bestel Griekse Gids Glossy Nr 15 editie 2023
George Dalaras op vrijdag 3 maart 2023 in het nieuwe Luxor Theater
George Dalaras op vrijdag 3 maart 2023 in het nieuwe Luxor Theater

Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2024