Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

Mondkapje vanaf zaterdag 18 juli verplicht in supermarkten Griekenland

18-07-2020 De Griekse Gids

Volgens een gezamenlijk ministerieel besluit van vrijdag 17 juli moeten supermarktmedewerkers en klanten vanaf zaterdag 18 juli mondkapjes dragen in de supermarkt in Griekenland. Het nieuws werd gisteren aangekondigd door de secretaris-generaal van Handel en Consument, Panagiotis Stampoulidis.

Het was al verplicht in Griekenland om maskers te dragen tijdens het gebruik van het openbaar vervoer, inclusief vluchten, veerboten, luchthavens en taxi's. Ze zijn ook verplicht in medische instellingen en in liften.

Mondkapje met Griekse Vlag
Mondkapje met Griekse Vlag

Bestel mondkapjes met Griekse vlag>>

Veilig gevoel in Griekenland

In Griekenland is het aantal Corona gevallen nog altijd zeer laag in vergelijking met Nederland en België. Het totale aantal bevestigde gevallen van coronavirus in Griekenland bedraagt ​​nu 3.939, met 194 doden. Bekijk de verschillen tussen Griekenland en Nederland hier. Veel toeristen voelen zich in Griekenland dan ook veiliger op dit moment, dan in Nederland of België.

De afgelopen weken zijn er bij de Balkangrens wel een flink aantal toeristen aangekomen die positief testten op covid en daarom gaat Griekenland aan die grens zeer streng controleren en extra veel coronatesten uitvoeren.

Boek je vakantie naar Griekenland bij:

Strand Zakynthos Griekenland
Strandje Xigkia op Zakynthos Griekenland


Lees ook deze populaire artikelen

Hulp bij het invullen van het PLF-formulier
Hulp bij het invullen van het PLF-formulier
Deel 2 van de eerste reis van 2020 naar Zakynthos
Deel 2 van de eerste reis van 2020 naar Zakynthos
Veilig op vakantie in Griekenland
Veilig op vakantie in Griekenland
Eindelijk, we kunnen weer naar Griekenland
Eindelijk, we kunnen weer naar Griekenland

Griekenland Glossy 2021 Griekse kerstballen Het Griekse winkeltje to Magazaki Griekse Gids Reizen Sunweb Griekenland Eliza was here Griekenland Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2020