Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

Onze vakantie op Mykonos, Syros, Paros en Santorini

Door: Mariet Hoeve

Reizen zit in mijn bloed en het reiswezen ook. Daarom regelde ik mijn vakanties altijd zelf. Maar nu werd ik 75 jaar en ik wilde heel graag een keertje eilandhoppen samen met mijn zus die ik hiervoor uitgenodigd had, maar dan zonder alles zelf te moeten regelen. De Griekse Gids kenden we al vanaf de eerste editie die uitgegeven werd ongeveer 10 jaar geleden. En sinds vorig jaar september konden er ook via De Griekse Gids reizen geboekt worden, die zij zelf samenstelden. Zodoende heb ik Jorgos in april gebeld en hebben we samen in overleg deze fantastische vakantie geboekt.

Mykonos
Mariet en zus Sjoukje op Mykonos

Mykonos
Mykonos

Mykonos was grandioos, de dames van de receptie van Sourmeli Garden erg geïnteresseerd in ons doen en laten. We zijn naar het klooster Tourliani in Ano Mera geweest en hebben een bezoek gebracht aan het eiland Delos, wat heel bijzonder was!


Delos


Delos

Syros is een heel ander eiland dan de overige Cycladen eilanden en toch zo de moeite waard! We verbleven in hotel Ethrion waar George ons onthaalde met orange juice en water! Er kwam een plattegrond bij en uitleg wat er zoal op Syros te bezichtigen was! Zijn tip was om met de taxi naar Ano Syros te gaan zo tegen vijf uur en dan te voet weer terug!
 

Syros
Syros

Grandioos en prachtige foto’s kunnen maken. Ook vertelde George waar je goed en gezellig kon eten! Die taxi bestelde George voor ons en de kosten €5.00 naar Ano Syros! Op Syros zijn we ook met de bus naar Poseidonia gegaan en daar hebben we een prachtige wandeling gemaakt. We zijn via Komito Beach, Angathopes naar Finikas gelopen en hebben daar de bus terug naar Ermoupolis genomen.


Syros

Toen kwam Paros en daar hadden we de hulp van Jorgos nodig. De kamers die wij kregen waren helemaal beneden zonder ramen en een deur zonder raam. Zodoende was Jorgos weer in beeld en hij heeft heel veel moeite gedaan om een ander hotel voor ons te vinden. En met succes, het werd Zefi hotel en hier verbleven we 5 nachten met heel veel plezier en voortreffelijk ontbijt!

Naoussa Paros
Naoussa Paros


Naoussa Paros

Ons laatste eiland was Santorini en ook daar was alles weer perfect geregeld! Leuk hotel! Maria’s Place oftewel Galini Oia. Gezellig terras met zonsondergang. En Anna die ook weer met plattegronden aankwam en uitleg gaf over de bezienswaardigheden op het eiland. We hebben in twee dagen tijd Finikia, Imerovigli, Oia en Fira bekeken. Alles de moeite waard!
 

Santorini
Santorini

Deze vakantie was geweldig georganiseerd door de Griekse Gids Reizen! En wat we als bijzonder hebben ervaren is het persoonlijk contact, was het een telefoontje, een app of een mail, het is ongelooflijk hoeveel aandacht aan ons besteed werd en daarvoor onze dank aan Jorgos, Wendy en team! Nogmaals onze hartelijke dank!!
 


Schrijf je in en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Griekenland en de Griekse Gids schrijf je in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Direct na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen.

Disclaimer: Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie om onze lezers te helpen. De Griekse Gids is niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt op basis van bovenstaande informatie. Houd er rekening mee dat informatie snel (per dag en zelfs per uur) kan veranderen. Zodra er wijzigingen zijn passen wij dit zo snel mogelijk aan op deze website.


Lees ook deze populaire artikelen

Eilandhoppen Dodecanese
Eilandhoppen Dodecanese
10 redenen waarom eilandhoppen in Griekenland zo leuk is
10 redenen waarom eilandhoppen in Griekenland zo leuk is
Eilandhoppen Cycladen Griekenland
Eilandhoppen Cycladen Griekenland
Eilandhoppen op de Cycladen!
Eilandhoppen op de Cycladen!

Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2024