Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

Persbericht voor toeristen

PERSBERICHT

MINISTERIE VAN ECONOMISCHE ZAKEN, INFRASTRUCTUUR, SCHEEPVAART EN TOERISME INFORMEERT BURGERS MET EEN RELATIE TOT GRIEKS TOERISME ALSMEDE TOERISTEN DIE ZICH IN GRIEKENLAND BEVINDEN OF ONS LAND WILLEN BEZOEKEN


Het Ministerie van Economische Zaken, Infrastructuur, Scheepvaart en Toerisme informeert allen die Griekenland bezoeken of gaan bezoeken, dat de beperkingen op het betalingsverkeer die opgelegd zijn door de Griekse regering niet van toepassing zijn op alle transacties en opnames uit pinautomaten met credit cards of pinpassen die buiten Griekenland zijn uitgegeven.

Tevens wordt benadrukt dat er voldoende brandstoffen alsmede producten beschikbaar zijn om een comfortabel leven te verzekeren, zowel in de steden als op het platteland en op de eilanden.

Griekenland blijft garant staan voor een hoog niveau in kwaliteit van de diensten die geleverd worden aan haar bezoekers, die het land tot zulk een toeristische topbestemming maken.

De vervangende minister van toerisme Elena Koundoura, als lid van de Griekse regering, meldt dat het Griekse toerisme zijn hoge positie behoudt voor haar bezoekers. De toeristen die zich al in het land bevinden als ook zij die van plan zijn te komen, zullen onder geen beding last ondervinden van de gebeurtenissen en zullen kunnen blijven genieten van hun vakantie in Griekenland zonder enkel probleem.

Grieks Verkeersbureau
Kerkstraat 61
Amsterdam GC 1017
Amsterdam, 29/06/2015


Griekse Gids Reizen Eilandhoppen De Griekse winkel to Magazaki Tui Sunweb Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021