Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Antiparos

Reviews en beoordelingen eiland Antiparos

Vakantiebeoordelingen Antiparos

Bougainville in Chora op Antiparos 49 - Foto van De Griekse Gids Soros beach op Antiparos 11 - Foto van De Griekse Gids Kastro in Chora op Antiparos 32 - Foto van De Griekse Gids Chora op Antiparos 36 - Foto van De Griekse Gids Chora Antiparos Cycladen - Foto 1 - Foto van Jan Rietbergen Bougainville in Chora op Antiparos 54 - Foto van De Griekse Gids Chora op Antiparos 4 - Foto van De Griekse Gids Chora op Antiparos 17 - Foto van De Griekse Gids Antiparos Agios Georgios Beach - Foto van hhuisman2 Soros beach op Antiparos 5 - Foto van De Griekse Gids Chora op Antiparos 3 - Foto van De Griekse Gids Chora op Antiparos 5 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Antiparos

Femke
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:

Een prachtig schilderachtig, typisch cycladen eiland. Makkelijk te bereiken vanaf Paros. Prachtige witte huisjes, mooie bloemen en leuke souvenirs winkeltjes. Ook heerlijk eten op Antiparos. Een lief eiland met vriendelijke mensen. De stranden zijn mooi! Ook een aanrader zijn de grotten. Met stalagmieten! Prachtig en indrukwelkend. Antiparos is een must te bezoeken wanneer je op Paros verblijft!


Kees Dijkhuis
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Wij zijn met scooter op klein ferry van Paros naar Antiparos geweest voor een paar Euro. Dit was een prachtig uitstapje ,goed te doen,en je hebr je eigen vervoer om het eiland te bekijken.Zelfs mooie druipsteengrotten daar bezocht.


Ine
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leuk uitstapje vanuit Paros. Neem het pontje naar Anti-paros en loop daar een paar uurtjes rond, en/of bezoek de grotten aldaar en vaar dan weer terug.


© De Griekse Gids 2000-2022