Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 

Lambi - Eiland Kos

Lambi Beach Kos.Het strand van Lambi ligt ten noordwesten van de Kos stad en is een van de populairste stranden van het eiland Kos. Door de ligging nabij Kos stad, is Lambi makkelijk en snel toegangkelijk. Regelmatig gaan er bussen naartoe en met de fiets ben je er in 5 minuten. Langs het strand zijn beachbars en tavernes. Ook zijn er allerlei watersportfaciliteiten.

Lambi Beach staat ook wel bekend als Nea Alikarnassos. Het strand is erg populair vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Kos stad. Wanneer je de kustweg volgt vanaf Kos stad richting Tigaki, kom je via de fietsroute langs de kust eerst het Lambi-strand tegen. Het water is er kristalhelder en het is een gouden zand-kiezelstrand. Verspreid langs de kust van Lambi bevinden zich veel verschillende strandbars, restaurants en cafés. Lambi Beach biedt prachtige vergezichten op de zee en de nabije kust van Turkije.

Kos Lambi
Het strand van Lambi op Kos

Vakantie naar Lambi op Kos

Wil je een heerlijke vakantie op in Lambi op Kos meemaken? Boek je reis dan bij Griekse Gids Reizen.We zijn ook gespecialiseerd in eilandhoppen. Kos kun je bijvoorbeeld goed combineren met Rhodos, maar ook met de onbekendere eilanden zoals het bijzondere eiland Patmos, het rustige eiland Leros en het sponzeneiland Kalymnos. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met ons via reizen@grieksegids.nl of (0031) 0343-594447.

Foto's Lambi

Lambi Kos - Eiland Kos foto 71 - Foto van De Griekse Gids Het strand van Lambi op Kos - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Restaurant in Lambi Kos/stad - Foto van gwestenbrink Strand bij Lambi op eiland Kos - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Kos Lambi - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Lambi strand op Kos - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids De molen bij Lambi op Kos - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids

meer foto's van Lambi»

Bezienswaardigheden vanaf Lambi

Wat is er te doen bij Lambi op Kos?

 • Het strand van Lambi
 • Fietsen huren en de mooie omgeving fietsend verkennen
 • Gezellige beachbars en cafeetjes in Lambi
 • Naar Kos stad
 • Een bezoek aan het bergdorp Zia
 • Excursie naar het Asklepeion
 • Bezoek de warmwaterbronnen van Therma
 • Naar het strand van Tigaki
 • Dagje naar het dorpje en het strand van Mastichari
 • Naar het strand van Marmari


Gemiddelde temperaturen Lambi Kos

Januari
11.9°C
Februari
12.1°C
Maart
13.6°C
April
16.6°C
Mei
20.5°C
Juni
24.7°C
Juli
26.9°C
Augustus
27.1°C
September
24.6°C
Oktober
20.8°C
November
16.5°C
December
13.4°C


Kos: Waar ligt Lambi?

Waar ligt Kos
De kaart / landkaart van Lambi© De Griekse Gids 2000-2020