Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 


  Lambi beach

Lambi beach - badplaats bij Kos stad

Lambi Beach Kos. Het strand van Lambi ligt ten noordwesten van de Kos stad en is een van de populairste stranden van het eiland Kos. Door de ligging nabij Kos stad, is Lambi makkelijk en snel toegankelijk. Regelmatig gaan er bussen naartoe en met de fiets ben je er in 5 minuten. Langs het strand zijn beachbars en tavernes. Ook zijn er allerlei watersportfaciliteiten.

"Lambi bij Kos stad is een populaire en leuke badplaats."

Lambi Beach staat ook wel bekend als Nea Alikarnassos. Het strand is erg populair vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Kos stad. Wanneer je de kustweg volgt vanaf Kos stad richting Tigaki, kom je via de fietsroute langs de kust eerst het Lambi-strand tegen. Het water is er kristalhelder en het is een gouden zand-kiezelstrand. Verspreid langs de kust van Lambi bevinden zich veel verschillende strandbars, restaurants en cafés. Lambi Beach biedt prachtige vergezichten op de zee en de nabije kust van Turkije. Het Lambi strand is een kilometer lang.

Kos Lambi
Het strand van Lambi op Kos

Vakantie

Wil je een heerlijke vakantie in Lambi op Kos meemaken? Zoke je een goed hotel of appartement? Bekijk hier het uitgebreide vakantieoverzicht naar Lambi. Wil je Kos met andere eilanden combineren? Boek je reis dan bij Griekse Gids Reizen. We zijn gespecialiseerd in eilandhoppen. Kos kun je bijvoorbeeld goed combineren met het populaire Rhodos, maar ook met de onbekendere eilanden zoals Patmos Leros en kalymnos

Bekijk foto's Lambi beach


Lambi beach


Beoordeel Lambi beach (Kos) en maak kans op prachtige prijzen

To MagazakiKen jij Lambi beach? Ben je hier wel eens geweest? Geef je mening, plaats een review zodat andere reizigers er wat aan hebben. Onder iedereen die een beoordeling plaatst, wordt op elke laatste dag van de maand een prachtige Griekse cadeaumand zoals op de foto verloot. (Beschikbaar gesteld door tomagazaki.nl). Je mag zoveel beoordelingen plaatsen als je wilt. Deze actie loopt tot en met 30 juni 2021.
Lees reviews:
Bezienswaardigheden en tips

Wat is er te doen bij Lambi op Kos?

Lambibeach Kos
Lambi Beach Kos

Informatie

  • Reisverslag Lambi Kos Mano deed verslag van zijn beleving van een korte vakantie in Lambi op Kos.
  • Fietseiland Kos Kos wordt vaak het fietseiland genoemd en dat is niet vreemd, want het is een vlak eiland en er zijn fietspaden aangelegd rond Kos stad. Op Kos zitten veel foiets-verhuurbedrijfjes. Het leuke van het fietsen op Kos is dat je de omgeving echt ervaart met de geuren, kleuren, geluiden en temperaturen.
  • 15 tips voor je vakantie op eiland Kos Kos is een klein eiland, maar er is wel zeer veel te doen en te zien! Bekijk de 15 tipsdie we voor je op een rijtje hebben gezet.
  • 10 leukste plekjes op Kos  Als je met vakantie op Kos bent, kun je het eiland gaan verkennen. Deze 10 plekjes moet je op Kos zeker niet overslaan.
  • Top 10 stranden  Als je op Kos op vakantie bent en een auto of scooter huurt, dan kun je al deze stranden ontdekken. Bekijk de top 10 van de mooiste stranden op Kos.

Kos: Waar ligt Lambi beach?

Waar ligt Kos
De kaart / landkaart van Lambi beach


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here
Ben je zelf ooit naar Lambi beach geweest? Klik op de link hieronder en plaats een review!
Lees alle beoordelingen of plaats zelf een beoordeling


Andere leuke dorpen, tips en bezienswaardigheden in de regio

Marmari vakantie
Marmari vakantie
Agios Stefanos vakantie
Agios Stefanos vakantie
Bergdorp Zia vakantie
Bergdorp Zia vakantie
Asklepeion vakantie
Asklepeion vakantie

Gemiddelde temperaturen

Januari
11.9°C
Februari
12.1°C
Maart
13.6°C
April
16.6°C
Mei
20.5°C
Juni
24.7°C
Juli
26.9°C
Augustus
27.1°C
September
24.6°C
Oktober
20.8°C
November
16.5°C
December
13.4°C

Griekse Gids Reizen Eilandhoppen De Griekse winkel to Magazaki Code geel Griekenland Tui Sunweb Eliza was here Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021